Van Basten wil Wielaert nog steeds naar Ajax halen

Waarom verbaast ons dit niet? Marco van Basten heeft -tegen de zin van de Ajax-supporters- de hoop op Robbie Wielaert nog niet opgegeven. In de Telegraaf: "Ik weet niet beter dan dat de clubs nog met elkaar in gesprek zijn. Hij is gewenst. Maar ik begrijp de moeilijkheden wel. Alles heeft zijn prijs. (…) We hebben tot 31 augustus de tijd en als we ons kunnen versterken, zullen we dat niet nalaten. Maar met Wielaert zijn we het langst bezig."

Misschien een rare vraag, maar mag Wielaert nog wel Europees voor Ajax uitkomen als 'ie volgende week in de voorronde CL speelt? 

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

56 reacties op “Van Basten wil Wielaert nog steeds naar Ajax halen

 1. enschede

  Marco is een klein beetje in de war en begrijpt de betekenisachter NEE moeilijk. Dat hij de war is heeft hij de laatste vier jaar wel laten zien bij NL XL. Marco ga vooral zo door

    /   Beantwoorden  / 
 2. Niek

  Hou eens op man San marco, je vondt hem ook niet goed genoeg voor Oranje dus hoezo wel voor ajakkes.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Marcel

  Robbie, ga. Stuur Kennedy en Perez richting het Oost’n en bel Wisgerhof dat r een plaatsje vrij is in de Twentse verdediging.

    /   Beantwoorden  / 
 4. _FCT_

  Marco wel sportive leven van Robbie kapoot maken geloof mij na 3 of 4 manden Robbie is ook niet goed voor Ajax. Robbie maak de groot fout niet geloof mij je krijg spijtvan

    /   Beantwoorden  / 
 5. frank

  volgens mij mag hij wel europees spelen want dat mocht huntelaar ook die had wel uefa cup gespeelt voor heereveen maar mocht toen wel cl wedstrijd tegen inter spelen maar marco haal een betere als wielaert alsjeblieft.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Twente

  in oranje niet
  dus nu in ajax zeker wel? dacht het niet

    /   Beantwoorden  / 
 7. sjakie

  nee. hij mag niet meer uitkomen voor Ajax als hij voor Twente heeft gespeeld in VCL. Maar dat zou wel een goede deal zijn. Laten spelen in VCL en vervolgens ruilen tegen Kennedy en geld.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Jos V

  Sneu gedrag van Ajax… vorig jaar niet kunnen bolwerken om voorronde CL af te dwingen tegen Twenten en daarom nu een belangerijke speler het hoofd op hol proberen te brengen in de hoop dat Twente dik van de plaat gaat? Zou me niets verbazen als Ajax (en PSV?) bezig zijn om de play-off’s aan te pakken.. Wat zou dan beter uitkomen dan dat de afgezand voor voorronde CL een flater slaat?

  Valt in het rijtje ‘Jan Reker mentaliteit’.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Jisse

  Robbie blijft bij ons, ik snap dat ze hem willen hebben want hij is geweldig, maar hij is
  en blijft van ons! :D

    /   Beantwoorden  / 
 10. >>>

  wat snappen ze in het westen niet aan NEE??

  en als we hem laten gaan doe het dan na de vcl

  maar zolang we munsterman hebben die nee zegt blijft die!!

    /   Beantwoorden  / 
 11. M.

  NEE is NEE!!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Anton

  Als Robbie al gaat nadat hij voor ons in Vcl heeft gespeelt, is hij speelgerechtigd na 1 januari 2009!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Knorretje

  Waarom zegt Robbie niet gewoon: ” Marco ik wil niet, laat mij lekker bij Twente ballen”…………”Hier bij Twente hebben ze ten minste nog respect voor spelers”…..”Laat me met rust”……..

  Marco succes met de afbouw van Ajakkus…

    /   Beantwoorden  / 
 14. FC TWENTE '65

  Marco je bent wel heel zielig.
  als een andere club bij jullie staan voor een dragende speler te kopen dan sta hij op zijn achterste poten.
  deze man maakt het nederlandse voetbal kapot,
  Hij maakt de koppies gek bij spelers om met geld te wapperen,
  Perez goede speler maar niet om een toekomst mee op te bouwen,
  Als ajax hem echt willen hebben dan moeten ze gewoon meer betalen en 2 spelers erbij sturen.
  Maar Wielaert denk wel goed na over een jaar of 2 dan zetten ze je ook zo aan straat want dan hebben ze een speler uit het buitenland gehaald en dan mag je met de 2 mee doen en dan word je ook weg gegeven aan volendam of zo wil je dat denk het niet blijf lekker hier voor een paar jaartjes en dan weet je dat je aan het voetballen komt.

  Laat die mvb aub ophouden KNVB doe hier ook ff wat aan aan deze onzin……

  groeten uit enschede

    /   Beantwoorden  / 
 15. tukker

  wieleart gaat niet weg munsterman laat hem niet gaan vooral niet voor een belangerijke wedstrijd tegen arsenal
  van basten moet maar naar een andere speler zoek lopen genoeg rond

    /   Beantwoorden  / 
 16. mr hanky

  hij mag dan tot de winterstop niet voor Ajax uitkomen in europa. Huntelaar mocht dat toen wel omdat hij in de wintertransferperiode kwam.

    /   Beantwoorden  / 
 17. john

  ik ben het helemaal zat met van basten volgens mij zijn ze gewoon bang dat twente hun voorbij streeft daar kan ik ze eigelijk wel gelijk in geven maar wielaerd blijft gewoon bij twente dus opzouten van basten

    /   Beantwoorden  / 
 18. freakioooo

  allemaal bange poeperts hier op de twente blog.. haha k vindt het wel goed van jullie dat jullie ajax als nederland zien hahaha!! want dat zegge jullie of jullie willen hem niet kwijt maar ja je hebt het wel eens he een speler die naar een betere ploeg verhuist.. ook al zegt het team dat ie niet vertrekt..

    /   Beantwoorden  / 
 19. FC TWENTE '65

  freakioooo

  ajax een betere ploeg denk het niet anders had ajax wel cl gehaald twente was 4 keer beter dan ajax ja 4 keer je leest het goed.

  groetn uit enschede de stad

    /   Beantwoorden  / 
 20. ....

  waar haal jij uit dat wij bang zijn??

  volgends mij zijn jullie eerder bang voor ons dat we 2e worden en dat jullie onder ons eindigen en dat jullie daarom wieleart willen hebben om ons te verzwakken en hem kapot laten gaan op de bank de meeste nederlanders kennen die geintjes nu wel van jullie

    /   Beantwoorden  / 
 21. 28

  Marco het meest simpele woord van nederland begrijp je niet? NEE betekend: Dat de gene in dit geval de instantie genaamd FC Twente geen akkoord of terwijl geen medewerking wenst te verlenen aan de overgang van Rob Wielaert!

  Probeer je nu Wielaert uit zijn concentratie te halen en daarmee onrust teweeg te brengen tijdens onze voorbereiding op de vCL? ik zal het beschaafd houden: Je bent een onbezonnen hautain stinkvarken en je moet gauw ophouden met dat onrust stoken! Wielaert zal in jou basis plannen niet voorkomen op zijn plek heb je namelijk net Oleguer binnen! Bij Twente is hij belangrijk en heeft hij zijn basisplek! AANPASSEN OF OPROTTEN, in jou geval het laatste!

    /   Beantwoorden  / 
 22. freakioooo

  haha fc twente ’65 je heb helemaal gelijk dat ajax vorig jaar te slecht was het is al zooo vaak al nioet goed bij ajax maar ik denk dat alleen vorig jaar ajax onder twente is ge eindigt van wat ik weet dan hoor

  …. ik denk dat ajax wieleart wil hebben voor versterking ik denk dat hij heeel veel kans maakt om der in te komen want ze hebben maar 3 goede verdedigers zou wel fijn zijn als ze er nog 1 bij halen..

    /   Beantwoorden  / 
 23. freakioooo

  hahahah 28 dat is iets wat bij voetbal nieeets betekent ajax heeft allemaal goede spelers kwijt geraakt bij wesley was het bij ajax vorig jaar voor de champions league en nou kan het gebeuren bij huntelaar dus 28.. dat zegt helemaaal niks als er zometeen toch een bod van 6 mil komt dan is ie wel want ik had begrepen dat wielaert ajax wel een stap hoger vondt en der graag heen wou..

    /   Beantwoorden  / 
 24. Zlatan

  Laat ‘m lekker in het oosten blijven en ga maar voor plan B Douglas bv ghe ghe ghe. Jullie Boeren moeten eens beseffen dat je wel Cl-vooronde kan afdwingen maar nog steeds geen fuck voorstellen. Dit seizoen maar ff het e.e.a rechtzetten. Stelletje armoedzaaiers!

  Twente-Arsenal 0-2 Arsenal-twente 7-0

    /   Beantwoorden  / 
 25. freakioooo

  haha zlatan helemaal gelijk!!:P maar ff denken wat zou het worden als wieleart weg is bij hun 0-5 en 15-0 voor arsenal:P

    /   Beantwoorden  / 
 26. jack

  hey freakioooo drom maar lekker door doen ajaxcieden toch als ze allemaal zo weinig verstand hebben als jij arme ajax gaan ze zo de afgrond in

    /   Beantwoorden  / 
 27. sjaak

  haha, altijd grappig die gekke neuzen uit t westen! kunnen het nog niet helemaal hebben dat twente meer ambities heeft als ajax… jammer neusje, jullie jaren zijn geweest!

    /   Beantwoorden  / 
 28. Joop

  Ben het met marcel eens (derde reactie).
  Lekker laten gaan, perez is een aanwinst voor Twente. En wisgerhof is dat ook. Met hen er bij wordt het weer fantastisch!!
  Joop vakp

    /   Beantwoorden  / 
 29. john

  zlatan hou jij je grote muil effe ik ben wel voor ajax maar twente heeft ajax helaas overklast dat hoort bij het voetbal het is aan onze club om het weer recht te zetten heb wel enige twijfels en twente succes volgende week tegen arsenal

    /   Beantwoorden  / 
 30. Joep

  Liever van Arsenal verliezen in de voorronde, dan helemaal geen voorronde spelen.

    /   Beantwoorden  / 
 31. freakioooo

  haha jaa dat zeker nou ja we zien wel we horen jullie eind van de champions league voorronde en eind van volgend seizoen.. kijken wie der beter is.. hoeveelste was ajax eigelijk ge eindigt en hoeveelste twente? want dat was trouwens niet twente 2e… was ajax toch…

  alleen ja die voorronde voor de voorronde champions league gooide er roet in het eten.. voor ajax maar ja dat was eerst ook bij az enzo en het volgende seizoen is dat er niet meer.. dus 2e plek is voorronde champions league…

    /   Beantwoorden  / 
 32. Joep

  Op de officiële eindstand, dus na de play-offs, is Twente 2e geworden. De competitie was immers niet over na 34 wedstrijden.

    /   Beantwoorden  / 
 33. freakioooo

  john.. ze hebben ons toen in de voorronde inderdaad overklast maar niet in totaal beeld niet over het hele seizoen gezien…

    /   Beantwoorden  / 
 34. matn

  weet iemand nog de namen van de 2 topclubs waar ajax tegen heeft gespeeld in de VCL, en door wie ze toen zijn uitgeschakeld (bedankt voor de UEFA punten ajaaaa (sorry lukt niet)

    /   Beantwoorden  / 
 35. freakioooo

  hahahaha matn jij bent grappigggg!!:P moet je voorstelle dat jullie het over wieleart hebben k zou der een noemen.. ken je sneijder?? die was vorig jaar plotseling weg gegaan dat hebben we heeel vaak is geen excuus maar wel een reden waarom je minder speelt want t team speelde altijd met elkaar en 1 iemand weg is weer iemand geheel anders terug… en de officiele eindstand was 2e twente ja maar ja volgende seizoen heb je dat niet meer en gaat het over 34 wedstrijden.. gelukkig voor iedereen want dan kan je niet ergens over zeuren..

    /   Beantwoorden  / 
 36. john

  freakioooo dit is al heel wat beter meer respect voor elkaar dat geschel van kut boeren en kanker joden heeft helemaal niets met voetbal te maken en voor nederland is het veel beter dat zowel ajax als twente goede resultaten neer zetten

    /   Beantwoorden  / 
 37. freakioooo

  ja daar heb je gelijk in vindt ik ook beetje onzin dat schelden maar ja wat 1 ding is dat ajax en twente waarschijnlijk tegen arsenal niks kunne dat is twente zijn voordeel maar voor de rest is arsenal eigelijk te goed voor een nederlandse ploeg… ag ja trouwens ik hoop eerder dat twente nog door gaat dan dat psv nog 9 mil binnen haal….:S:S

    /   Beantwoorden  / 
 38. Emma

  Verliezen van Arsenal is voor Twente geen schande. Nee kopenhagen verliezen, dat is schande voor het Nederlands voetbal… schaam jullie dat je ons zo vernederd, terwijl wij Nederland moeten verdedigen in de CL.

  En wat wil je liever PSV 20 mil of 11mil erbij?…?
  Hoop voor jullie dat je de uefa cup overleeft!

    /   Beantwoorden  / 
 39. freakioooo

  emma slechte he verliezen jullie zegge nu over wieleart dat als hij vertrekt dat het minder goed gaat mij want dacht je van ajax die sneijder kwijt was net voor de voorrondes champions league denk daar eens aan want dat is ons probleem altijd geweest.. altijd gaat er goede spelers weg nu weer heitinga en miss zo ook wel huntelaar.. je kan der niks aan doen maar t is wel zwaar kut..

    /   Beantwoorden  / 
 40. fct fan65

  Ik heb absoluut niks met westerlingen!!

  Ik voel me een tukker en GEEN hollander!!!

  tukkerse proud!!!

    /   Beantwoorden  / 
 41. Knorretje

  Jullie hadden beter op zondag tegen arsenal kunnen spelen op dat toernooitje daar in die badkuip. Arsenal speelt dan met het 2e, omdat zij verstandig zijn en Twente niet onderschatten. Hebben ze jullie al gevraagd om zo te spelen als Twente, of kunnen jullie dat niet waar maken.

  Snap nu helemaal waarom Marco de jeugdopleiding niet in het tempo van Johan wil reorganiseren.

  Suc6 verder

    /   Beantwoorden  / 
 42. freakioooo

  hahaha ja dat hebben ze gevraagt ja!!:P maar ja dat kunnen we niet op dat onzettend goede nivo kunnen wij niet komen knorretje en snap je dat nu pas van marco?? goed zowww jongeee heeb je toch nog hersencelle.. en wie heeft gezegt dat arsenal met B team speeld niemand geloof ik hoor..

    /   Beantwoorden  / 
 43. freakioooo

  oo kijk hier in tegendeel knorretje..:

  Coach Wenger liet tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Tournament weten dat de Engelsen tijdens het duel tegen Ajax op volle oorlogssterkte zullen aantreden. Dit doet de Londense club vooral uit respect voor Ajax en het toernooi. “De mensen in Amsterdam willen graag Ajax zien en als ze geld voor een kaartje neerleggen, willen wij ze dát geven wat ze verwachten. We betalen ze terug met een mooie wedstrijd”, aldus Wenger. Arsenal is overigens al langer in voorbereiding dan de Amsterdammers. Dit komt mede doordat de Engelsen aankomende woensdag moeten aantreden in de derde voorronde van de Champions League. Tegenstander in dat duel is FC Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 44. Knorretje

  Lezen is ook een kunst he, Ik had het over de 2e wedstrijd van Arsenal op dat toernooitje, dan spelen ze met de 2e garnituur pffffffff En 2e garnituur moet jullie toch als muziek in de oren klinken.

  Gegroet

    /   Beantwoorden  / 
 45. FC TWENTE '65

  Een wedstrijd duurt ook langer dan 90 min en een jaar voetballen duurt ook langer dan 34 wedstrijden van de 4 keer afgelopen jaar wist aja x geen enkele keer te winnen van twente jullie moeten het gewoon accepteren dat er meer club zijn die om het ene plekje strijden en of dat twente is of groningen of de rest het blijft een spelletje.
  Ben trots dat twente de vooronde heeft gehaald van de cl en we zien wel verder.
  en dat gezeur over als 1 speler bij ons weg gaat in de verdedeging dat we dan dik verliezen er staan we 11 spelers in het veld van 1 club als jullie kunnen tellen tenminste .

  groetn enschede

    /   Beantwoorden  / 
 46. freakioooo

  hahahahaha oooo jonge egt dat boeit ook lkkr.. t gaat toch om ajax en twente niet om sevilla.. en k denk dat arsenal niks heeft met sevilla.. en ik lees maar k zie alleen ze spelen met het 2e haha dus arsenal en ajax spelen gewoon voluit nou ja natuurlijk minder goed als normaal maar ze spelen met de goede spelers en sterkste elftal.. k hoop dat je snapt dat het niet gaat om het toernooi maar om het oefenen en dan kan arsenal de 2e keus ook laten spelen zou ajax ook wel beetje doen..

    /   Beantwoorden  / 
 47. frank

  @ freakiooo

  ga lekker op een ajax site zitten ofzo, ik snap dat twente interessant is omdat wij wel mooi voetbal spelen… niet al te jaloers onze wedstrijden gaan volgen komend seizoen he

    /   Beantwoorden  / 
 48. freakioooo

  frank waar slaat dat op??:P haha als je headliner heb zie je wel eens nieuws zo kwam ik hier heeft niet iets te maken met mooi voetbal.. en jullie wedstrijden zou ik heel jaloers bekijken jongee haha egt k geloof dat ajax meer te genieten had dan twente alleen ja de champions league voorronde werd jammer genoeg niet gehaalt…

    /   Beantwoorden  / 
 49. RDH

  Ik weet nog wel een speler voor je Marco: PETER WISGERHOF

    /   Beantwoorden  / 
 50. fcternie

  ja hoor lelijke lullo uit jodentown, wie zijn er nu de armoedzaaiers, betaal dan gewoon de gevraagde transfersom, voor wielaert, maar nee hoor, hetzelfde verhaal als bij Engelaar in de vorige winterstop, en bij Douglas, grote bek maar niks presteren typisch ajax volk, vorig jaar 4 x weggespeeld door een superieur Twente, en dan nog roepen hoe goed ze wel zijn, whahaha, ik lach er gewoon om.

  jullie worden zeker ook weer kampioen hé komend seizoen, roepen jullie ook elk jaar weer, een grote bek achter het hek, zeg ik dan maar, zie maar eerst eens Twente, Herenveen, Groningen en AZ achter jullie te houden, dat zal voor jullie al moeilijk genoeg blijken.

    /   Beantwoorden  / 
 51. Tukker Terror

  Bassie……….OPBOKKEN !!!!!!!

  Wielaert blijft waar ie is!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 52. anti-uilenberg

  ik heb het idee dat alle boeren zich nu zo groot voelen omdat ze 1 keer de vcl hebben gehaald en gelijk hebben ze een grote mond tegenover ajax. en doen alsof ze de grootste club van nederland zijn.
  trek je bek pas open als je de groepsfase hebt berijkt want voorlopig heeft Willem II een grotere hisotrie.

  en Wieleart je speelt dan cl, maar wel op een hoger niveau wat ook een uitdaging is.

    /   Beantwoorden  / 
 53. jack

  hey uilenberg ik weet niet als je het weet maar twente heeft altijd al verzorgt voetbal kijk naar de jeugt daar kan ajakkes nog wat van leren jullie zijn gewoon jaloers en schijten nu al in de broek twente is jullie angsgegner

    /   Beantwoorden  / 
 54. twente = mogool (Feit)

  hahaha twente SUPERIEUR NOOIT hahahaaha
  ahhaahaahaahahaa
  ik lach me rot
  EY kanker sukkels

    /   Beantwoorden  / 
 55. Tukker Terror

  Liever terminaal dan ajaxied.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.