Ramon Zomer: Nog nauwelijks het gevoel dat ik weg ben

Je weet het dat zo is, maar toch denk je aan photoshop bij Ramon Zomer in NEC-shirt. Dit weekend is hij de tegenstander van Blaise Kufo. Ramon bij TwenteSport: "Ik ken hem goed, maar hij mij ook. Dat kunnen leuke duelletjes worden. We hebben op de training vaak tegenover elkaar gestaan. Tja, ik ben er twee weken weg en speel tegen mijn oude club en jongens die ik allemaal goed ken in het nieuwe stadion. Ja, dat is heel leuk allemaal. Ik heb eigenlijk nog nauwelijks het gevoel dat ik weg ben."

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “Ramon Zomer: Nog nauwelijks het gevoel dat ik weg ben

 1. nobody

  Kan hij toch nog in de vernieuwde Grolsch Veste voetballen en de happening meemaken.
  Wel jammer dat hij weg is trouwens en oja Zomer maak aub aanstaande zaterdag wel even je bekende foutje in de wedstrijd.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Trotse Tukker

  Ja het blijft jammer inderdaad zeker voor de breedte van de selectie, maar goed ik geef Ramon groot gelijk en zo blijft hij ook scherp voor het volgende seizoen als Nec de optie toto koop niet licht.
  Nu alleen hopen inderdaad dat Ramon dusdanig onder de indruk van de ambiance raakt en zijn foutje maakt zodat N’Kufo zijn goal kan meepikken.
  Trouwens Blaise is scherp gezien zijn 2 goals tijdens de laatste 2 interlands van Zwitserland.
  Las trouwens in de telegraaf dat er interesse is vanuit ItaliĆ« om N’Kufo in de winterstop over te nemen,l heb ik mijn inziens niet terug gevonden op dit blog, is deze interesse overgewaaid of vonden jullie het niet interessant?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jack

  @ Trotse Tukker

  Ik vind het wel erg vroeg hoor, nu al transfergeruchten voor januari. Dat komt allemaal wel weer in december ofzo, met 3 tot 4 geruchten per dag naarmate de deadline nadert. Ik ben even transfergeruchtenmoe nu.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Trotse Tukker

  Helemaal mee eens daar gaat het ook niet om alleen begreep ik dat er een delegatie op de tribune zat om hem te bekijken.
  Maar inderdaad laten we maar gewoon wachten wat de winterstop ons brengt.
  Eerst zaterdag maar even lekker ballen in de Grolsch Veste.

    /   Beantwoorden  / 
 5. vak 304

  Epi Drost Stadion!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Twentee

  Ik hoop voor hem dat hij daar ook veel gaat spelen. Heeft ons altijd trouw gediend, maar nu werd de concurrentie met douglas, wielaert, rajkovic, braafheid, stam, heubach, droste die eraan komt toch veel te groot. Maar als ie nou zaterdag een foutje maakt, zou ik hem dat vergeven…:P

    /   Beantwoorden  / 
 7. yourie

  heb gehoort dat twente in de winterstop
  santi kolk, kennedy ,siem de jong,nicky hofs,diego biseswar

    /   Beantwoorden  / 
 8. twenteheerstttt

  wat een nummerrrrr dat Rood Hart!!! geweldig!!! =D

    /   Beantwoorden  / 
 9. Robbin

  @ yourie

  Waar heb jij deze belachelijke informatie vandaan?

    /   Beantwoorden  / 
 10. bjorn

  frankie in een nieuw jasje hahahaha

    /   Beantwoorden  / 
 11. jelle

  & ik heb gehoort dat twente in de winterstop Rondaldhinho overneem van AC milaan…

    /   Beantwoorden  / 
 12. Johan

  ECHT NIET jelle

  twente neemt ronaldo over voor 150 Miljoen
  JE moet niet liegen :P

    /   Beantwoorden  / 
 13. Wim uit Didam

  Ik heb gehoord dat een oliesjeik FC Twente wil overnemen voor 350 euro en ze alle spelers die genoemd worden en eventuele andere wensen van supporters en trainers willen vervullen.

  Mijn zoon en ik wordt bijvoorbeeld iedere wedstrijd opgehaald in een limo en bij het betreffende stadion afgeleverd. Ze wilde eerst het stadion verplaatsen naar Didam maar toen heb ik dit voorgesteld, omdat Twent gewoon thuishoort in Enschede.
  Wel heb ik gevraagd of Vak P uitgebreid kan worden, zodat iedereen die er lid van is ook in het vak kan zitten.
  Als jullie wensen hebben kun je gewoon onze Joop ff bellen of mailen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.