Munsterman: Robbie Wielaert denkt dat Ajax een sportieve verbetering is

Robbie Wielaert: “Ik ga mijn uiterste best doen om het waar te maken. Het is lang niet voor iedereen weggelegd om op latere leeftijd nog de stap naar een topclub te maken. Ik ben blij dat Ajax na de eerste mislukte poging van afgelopen zomer nog een keer is teruggekomen. (…) In principe ben ik inzetbaar voor de competitiehervatting zondag tegen NEC. Het was handiger geweest als ik het trainingskamp in Portugal al had meegemaakt, maar het is in elk geval nog rondgekomen voor de eerste wedstrijd.”

Joop Munsterman: “Afgelopen zomer deed Ajax ook al een poging om Robbie weg te halen, maar toen wisten we hem nog te behouden. Het is de vraag of hij zich voor een tweede keer over zo’n teleurstelling heen zou kunnen zetten. Dit heeft ons doen besluiten met zijn overgang in te stemmen. (…) Robbie denkt dat Ajax een sportieve verbetering is.”

71 reacties op “Munsterman: Robbie Wielaert denkt dat Ajax een sportieve verbetering is

 1. Schalke04

  Goed nieuws!
  Een slecht gemotiveerde speler verlaat twente en een goed gemotiveerde nieuwe kracht zit er aan te komen om de geoliede machine van twente te versterken!

  Is toch fantastisch?? :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. stijn

   over wie heb je het hier?
   wisgerhof denk ik?

     /   Beantwoorden  / 
 2. Johan Dreksen

  Tja, mooi laatste zinnetje van Munsterman.
  Robbie DENKT. Nou jah, denken is nooit het sterkste punt geweest van de meeste broodvoetballers. Gelukkig WETEN wij als fct- supporters wel beter….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Maarten

   ja jullie staan bekend om jullie hersens…dat klopt hahaha!!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Jos V

  Rob: veel succes, je zal het nodig hebben op 10 mei wanneer Twente ten koste van Ajax wederom de voorronde CL veilig stelt! >:>

    /   Beantwoorden  / 
  1. Maarten

   Dromen mag altijd ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. MarcosFCT

    Het is geen dromen, het is realiteit, het is immers al een keer gebeurd dus is het geen droom.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Maarten

     Om CL voorronde te halen moet je 2e worden dit jaar. En komt het dus niet neer op twee knock-out ronden zoals de afgelopen jaren. De kans dat FCT 2e wordt is erg klein. Dat is bijna 50 jaar geleden….

       /   Beantwoorden  / 
  2. Ajax Amsterdam

   10 mei vieren wij feest omdat we lekker kampioen zijn.
   En jullie??????????

     /   Beantwoorden  / 
   1. FCT Glanerbrug

    Jullie feest vieren? Jullie weten niet eens wat dat betekend. Elke keer als er in A’dam feest is ontstaat er een enorme knokpartij en wordt alles gesloopt. Neem een voorbeeld aan Enschede, daar kon het vorig seizoen gewoon in het centrum. Maar ja, genoeg gedroomd dat kan bij jullie toch niet en daarbij jullie worden ook geen kampioen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. piet keizer

     in enschede is idd nog nooit wat gebeurd tijdens het landskampioenschapfeest duuuuuh

       /   Beantwoorden  / 
 4. Tibo

  Beetje kortzichtig hier. Zijn we vergeten dat Robbie al bij Nac had getekend en vervolgens twente hem alsnog heeft losgepeuterd van Nac??

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dana Mons

  Beste redactie,

  Heel graag zou ik met jullie in contact komen over jullie weblog. Zouden jullie mij willen mailen?

  Alvast dank!

  Dana Mons
  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
  1. toni

   Je bent toch niet van ajax he? Zij verlaten de club niet zo makkelijk

     /   Beantwoorden  / 
 6. AJAXKAMPIOEN

  Wielaert heet ‘t gewoon slim gespeeld . Die munsterman doet voorkomen alsof hij menselijk is en daarom hem heeft laten gaan , ah gossie … trouwens dat verhaal van Tibo klopt als een bus , en wat dacht je dan van die Tsjechische speler SUS die door jullie begeerd werd , die naar de UEFA is gegaan om ervoor te zorgen dat hij voor twente uit mocht komen ? Wat doen jullie ? Hem geen contract meer aanbieden . Nee , dat is netjes . Trouwens , las net dat jullie die braziliaan van Genk wel op jullie buik kunnen schrijven . Die mag niet vertrekken , of gaan jullie nu………………..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jos V

   Niemand heeft inzicht hoe dat gegaan is met Sus, hoewel dat ook een vreemd verhaal is ja. Misschien is er een principe akkoord geweest en wilde de speler(s-makelaar) ineens toch meer geld zien? Wie weet..
   En nee, wij gaan niet net als Ajax lopen stoken in een goed huwelijk. Twente handeld vanuit het basisprincipe van respect. En ja, daardoor krijg niet niet altijd precies wat en hoe je het wil. Maar dat is ook niet altijd de beste manier…

     /   Beantwoorden  / 
 7. Twentehaterrrrrr

  Jullie zijn net zo vies als al die andere clubs die janken, waah ze kopen ons leeg om ons zwakker te maken, maar zelf kopen jullie die wisgerhof weg van nec. Zielige handbal club!

    /   Beantwoorden  / 
  1. jer30

   Hebben we hem al gekocht dan
   Weet je meer dan ons stinkjood

     /   Beantwoorden  / 
  2. peter

   ons bestuur loop niet te janken als een klein (blind) kind die zijn zin niet krijgt .
   Bij ons handelen zoals het hoort

     /   Beantwoorden  / 
   1. Peter 2

    als het zo hoort zoals de monsterman heeft gedaan dan is de wereld goed ziek vrees ik…

      /   Beantwoorden  / 
 8. T.

  Even voor de goede orde, ik denk dat de meeste mensen het helemaal niet erg gevonden zou hebben als deze jongen ons in de zomer zou hebben verlaten… Maar nee hoor heer Wielaert, tevens aanvoerder, naait zijn club door alleen een contract verlening aan te gaan zodat hij makkelijker kan vertrekken!
  Dat lijkt mij niet getuigen van ook maar enig respect richting onze FC, die wel deze transfer mogelijk heeft gemaakt. Met al het respect richting NEC, op het moment dat hij daar was blijven spelen zou hij nooit en te nimmer naar Ajax kunnen!

  Transfers horen er gewoon bij, en iedereen heeft daar vrede mee. Alleen hoe men tot een transfer wil komen dat wekt juist de irritaties op.
  (blik even terug naar de transfer Silva en Suarez naar Ajax, die beiden een rechtszaak wouden aanspannen)
  Het had allemaal anders kunnen zijn, een waardig afscheid voor een goede voetballer!
  Maar ja helaas geldt met name in de voetbalwereld alleen de keiharde Euro’s!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Luca

  Oprotte met die gelimiteerde transfersommen

    /   Beantwoorden  / 
  1. MarcosFCT

   Oprotten met de Wintertransferperiode.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Peter

  TWente stond wel in zijn recht, maar de laatste abitrage zaken heeft ajakkes op een mafia manier gewonnen. De vrijspraken van suarez waren natuulk wonderbaarlijk, want het stond gewoon op beeld 1st trappen , daarna ellebogen , en 2 x vrijspraak. OOk de competitieindeling is competitievervalsing. Ajax speelde een onderlinge competitie na europsese duels tegen de ander ned. uefa deelnemers, zodat zij geen last hebben gehad van de europeseverplichtingen in tegenstelling tot twente en psv, de nr 1 en 2 van vorig seizoen.DE competitie indelingen zijn o.a. gemaakt door oud ajakkes bestuurders die nu werkzaam zijn voor de knvb.

    /   Beantwoorden  / 
  1. mmmj

   neej dat zie je verkeerd. ajax was nummer 2, jullie hebben alleen de playoffs gewonnen.. dat is wat anders

     /   Beantwoorden  / 
 11. Twentehaterrrrrr

  Hahaha jullie zijn gaar ouwe, gejank over naaien van de club. Gasten zo is voetbal nou eenmaal!!! Leer ermee leven!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mosselman

   Mensen die elkaar uit maken voor KANKER – dit en KANKER – dat………….. daarvoor hoop ik nooit dat deze mensen er zelf onder komen te lijden .
   Schaam je dood , SuperSukkels
   DEVINITIEF VAN DEZE SIDE VERBANNEN !!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 12. Ajax4Life

  Ajax is altijd een sportieve vooruitgang. Als twente een speler van Ajax zou willen hebben, zou de speler dat niet willen omdat het een stap terug is. Dus Jah Ajax is een sportieve vooruitgang. Spelers worden bij ajax voordurend weggekaapt, dat is ondertussen doodsnormaal bij ons ajax geworden. Welkom bij Alles is te koop beleid. Groetjes uit MAsterdam

    /   Beantwoorden  / 
  1. MarcosFCT

   Kennedy en Sander Boschker bewijzen maar is dat het geen sportieve vooruitgang is. Vooral Kennedy is een goed voorbeeld, die speler is helemaal verwaarloosd bij Ajax, bij Twente zal hij nog beter worden. Hoe kan het dat Elia op de bank zat bij ADO en nu basisspeler bij Twente is? Omdat spelers bij Twente groeien. Net als Perez, presteerd in Enschede beter dan in Islamsterdam. Robbie Wielaert was nog geen topper in NL. Door FC Twente is hij 1 van de beste verdedigers van NL geworden. En zo kan ik nog wel ff doorgaan. en daarbij presteerd FCT beter dan Ajax de laatste tijd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Maarten

    Marcos je geeft zelf gelukkig het antwoord al. Het is een sportieve vooruitgang als je goed genoeg bent…Kennedy en Boschker kwamen simpelweg tekort. En FCT beter presteren dan AJAX de laatste jaren? Waar is dat op gebaseerd dan??? AJAX eindigt elk jaar boven FCT….(?!?)

      /   Beantwoorden  / 
 13. Ajax4Life

  Ojah Perez is een uitzondering, die begint al waardeloos te worden dus die moet wel een stap terug.

    /   Beantwoorden  / 
  1. MarcosFCT

   Dit meen je toch niet serieus? Volg je het voetbal wel, blijkbaar niet, want je ziet niet hoe belangrijk hij voor ons is. En hij zou zeker wat toevoegen aan dat saaie team van ajaks.

     /   Beantwoorden  / 
 14. peter

  Ajax is altijd een sportieve vooruitgang. Als twente een speler van Ajax zou willen hebben, zou de speler dat niet willen omdat het een stap terug is. Dus Jah Ajax is een sportieve vooruitgang. Spelers worden bij ajax voordurend weggekaapt, dat is ondertussen doodsnormaal bij ons ajax geworden. Welkom bij Alles is te koop beleid. Groetjes uit MAsterdam

  [Antwoord op deze reactie]
  kijk ajax is inderdaad een grotere club dan fc twente maar dat wil niet zeggen dat ze beter zijn. En zoals ajax met perez om ging is een schande en dan kun je wel groot doen maar als je het goed bekijkt zou je zelf ook niet zo behandeld willen worden

    /   Beantwoorden  / 
  1. jonnie

   waar is ronald de boer ook al weer doorgebroken?
   werd hij later niet door die neuzen terug gehaald

     /   Beantwoorden  / 
 15. Peter

  TWente stond wel in zijn recht, maar de laatste abitrage zaken heeft ajakkes op een mafia manier gewonnen. De vrijspraken van suarez waren natuulk wonderbaarlijk, want het stond gewoon op beeld 1st trappen , daarna ellebogen , en 2 x vrijspraak. OOk de competitieindeling is competitievervalsing. Ajax speelde een onderlinge competitie na europese duels tegen de ander ned. uefa deelnemers, zodat zij geen last hebben gehad van de europeseverplichtingen in tegenstelling tot twente en psv, de nr 1 en 2 van vorig seizoen.DE competitie indelingen zijn o.a. gemaakt door oud ajakkes bestuurders die nu werkzaam zijn voor de knvb.

    /   Beantwoorden  / 
  1. cowe

   ajax verloor deze zaak tegen groningen overigens!!!maar had suarez de kop zo gek gemaakt dat groningen hem toch liet gaan voor 10 miljoen plus eventuele 20 procent bij doorverkoop!!!

     /   Beantwoorden  / 
 16. FCT

  Jongens, laat die Ajakkes-supporters toch lekker hier op het forum deze dingen zeggen. Bewijst toch gewoon waar ze vandaan komen en hoe bang ze zijn voor ons…

    /   Beantwoorden  / 
 17. Arjan

  Ik vind het nog steeds raar dat de Joden (en Wielaert) denken dat ze sportief een stapje meer zijn!!! Die tijd is dus echt geweest! Ajax heeft de laatste jaren niets beter gepresteerd dan onze FC !! Ajax heeft gewoon het geluk dat het zo’n rijke historie heeft en dat zij nog zulke forse salarissen kunnen betalen. Als ze dat niet zouden kunnen, was Wielaert gewoon bij ons gebleven !!! Spelers gaan naar Ajax omdat ze qua naam nog een topclub zijn, niks meer!!!! Ik wens Robby trouwens veel succes bij Ajax, dat heeft hij daar hard nodig!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 18. ronald

  een verbetering ik heb mijn grooste twijfels ik denk dat robby een grote fout heeft begaan jij komt er zelf wel achter dan wil hij met hangede pootjes terug maar weg is weg

    /   Beantwoorden  / 
 19. Kees

  Ik snap niet waarom iedereen hier zit te mekkeren..
  Wij kopen Wielaert en jullie Wisgerhof.. No problemo
  Bij jullie boertjes wordt 1 speler verkocht, terwijl dit bij ons elk seizoen om 3, 4 goede spelers gaat.. Al1 zie je die spelers niet terug in NL, omdat ze verkocht worden aan Europese (top)clubs.. Van Twente naar Ajax is wel degelijk een forse stap omhoog!

    /   Beantwoorden  / 
  1. masterp

   jij vergeet voor het gemak dat jullie de hoofdprijs krijgen voor jullie spelers. 20 miljoen voor 1 speler, das wel even anders handelen en shoppen voor een vervanger. Waar halen wij voor een schijntje een verdediger met Wielaert-kwaliteiten vandaan? Mekkeren zou je zelf ook als jullie voor Huntelaar 3 mil hadden ontvangen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. King Kong

    Huntelaar of Wielaert…. dan vergelijk je appels met peren grote vriend!

      /   Beantwoorden  / 
    1. technische dirk

     Nou grote LULLO, laat dan dat “peertje” bij ons spelen en dan doet Ajax ook niet.

       /   Beantwoorden  / 
    2. masterp

     de vergelijking klopt niet qua positie, ok.
     maar het feit is dat Ajax graag zelf de hoofdprijs ontvangt, maar diezelfde hoofdprijs niet wil betalen voor topspelers van andere clubs. Recent voorbeeld is de belediging van een 6 miljoen-bod op Elia, die zeker het dubbele waard is. Maak de vergelijking maar eens met Sulejmani, hoeveel heeft die jullie gekost? Was het niet iets van 13 mil? Nee, weer proberen voor een duppie op de eerste rang te komen… Beetje jammer.

       /   Beantwoorden  / 
    3. King kong

     Sulejmani heeft ons zelfs 16 milj gekost…dus voor een duppie op de eerste rang gaat niet op. Elia presteert pas 1 seizoen…dus om dan direct 12 milj te vragen slaat natuurlijk nergens op…8 milj lijkt mij meer dan de hoofdprijs voor Elia.

       /   Beantwoorden  / 
 20. erik

  je bedoeld alleen financieel sporttief gaat hij er wel wat op achter uit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. King Kong

   Je verspreekt je…je bedoelde 4 punten op vooruit toch?

     /   Beantwoorden  / 
   1. masterp

    het is nog geen mei, je mag hopen dat je twente voor blijft. Ik zou alleen niet de arrogantie hebben om er gewoon vanuit te gaan dat jullie hoger eindigen.

      /   Beantwoorden  / 
 21. FCt

  Even voor de goede duidelijkheid. Wieleart is een toppertje maar het feit dat Ajax het gewoon iedere keer weer flikt om spelers van andere clubs te kopen die in de nek hijgen van Ajax is gewoon een Vuile Streek. Ajax heeft de grootste begroting, geeft miljoenen uit, moet in de winterstop nogmaals spelers bij andere clubs halen en aan het eind van het seizoen staan ze weer met lege handen!!!

  Zo gaat dat hellaas bij sommige clubs om eerst de speler gek te maken en dan pas vervolgens met een Lullig bodje eerst bij de club te komen. die er dan niet uit zouden komen…zodat de speler zo teleurgesteld is dat een arbitragezaak nodig zou zijn. Daarom gun ik het Ajax wederom weer dit jaar de landstitel niet.

  Daarnaast kun je hier Dhr Munsterman wel aanvallen zoals velen doen maar menig club zou eens naar zijn eigen voorzitten moeten kijken. Deze man heeft Visie….en streeft naar een doel en laat zich niet zoals vroeger afwimpelen als “Ajax”/”psv”/ “Feyenoord” komt voorbij lopen om te shoppen.

  Laat de topclubs eens leren dat niet alles meer van hun is. de provincieclubs hebben de aanval ingezet en geloof me een top 3 is er al bijna niet meer…..

    /   Beantwoorden  / 
  1. bambam

   wat een stelletje zeurpieten hier.Twente doet het een paar jaar aardig en overwinteren ook een keer in Europa en dan is Twente maar meteen een topploeg. Bijna iedereen vindt een transfer van Twente naar Ajax een vooruitgang, dus probeer niet met jullie hoofd in de wolken te blijven lopen. Dit is de realiteit. Twente informeert ook naar andere spelers maar die hebben er geen arbitragezaak voor over omdat de vooruitgang blijkbaar niet zo groot is. En als jullie drie keer zoveel kunnen verdienen bij een andere baas, vertrekken jullie ook en willen jullie daar ook wel een rechtzaak voor aanspannen. En Suarez en Silva wilden zelf heel graag naar Ajax en hebben zelf een arbitragezaak aangespannen. Daar was Ajax helemaal buiten gebleven.
   De provincieclubs leven momenteel in een droomwereld en denken de wereld aan te kunnen.
   Dream on. Jullie blijven een provincieclubje

     /   Beantwoorden  / 
   1. peter

    het gaat niet alleen over twente die aansluiting heeft met de top 3 kijk ook eens naar AZ,Heerenveen,Groningen dat zijn ook clubs die aansluiten.En als het over de aankopen van Ajax in de winterperiode gaat blijkt dat ze in amsterdam met de voorbereiding op het nieuwe seizoen toch altijd matig inkopen want anders is het niet nodig om in de winter spelers te kopen dus een gevolgvan slecht scouting en inkoop beleid

      /   Beantwoorden  / 
    1. bambam

     Dat klopt inderdaad soms. Maar ook Ajax heeft in het verleden en heden goede talenten gescout. En soms zijn ze gewoon nog niet rijp voor de Ajax selectie. Kijk naar Marcus Berg. Ajax had deze jongen gescout maar vond hem nog niet goed genoeg. Daarna is Groningen hem gaan kijken. Bij de subtop kunnen dit soort spelers proberen aan te tonen dat ze de druk aankunnen en daarna komen de topclubs ze halen. Dit is ook vaak de filosofie van deze spelers. Eerst de subtop en daarna de top.
     Ajax heeft ook geleerd uit het verleden om veel spelers te kopen waarvan dan en groot deel niet goed genoeg is. Daarom is het logisch dat ze pas na een paar jaar bij de subtop aankloppen.

       /   Beantwoorden  / 
   2. Twente

    Kwestie van tijd voordat, AZ, Twente, Groningen, en Heerenveen het elk jaar beter gaan doen dan Ajax.
    Ajax voetbalt al zoals Feyenoord. Alleen de plaats op de ranglijst is nog niet hetzelfde. Ajax wordt dit jaar echt geen tweede, maar haalt nipt Europees voetbal. Met zwaar anti voetbal. Snap niet dat de supporters daar niet gaan morren. Nogmaals, kwestie van tijd tot de “provincie clubs” kampioen worden. Misschien AZ dit jaar al

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bibi

     AMSTERDAM – Feyenoord heeft trainer Gertjan Verbeek (46) ontslagen. Reden voor zijn gedwongen vertrek is de slechte relatie met de spelersgroep en de tegenvallende resultaten in de eerst helft van de competitie. Verbeek was in Rotterdam pas aan zijn eerste seizoen bezig.

       /   Beantwoorden  / 
 22. willie

  Kijk je kunt altijd wel groot doen en een provincie club neerhalen maar zonder ons worden jullie niet groot omdat wij blijkbaar beter scouten en jullie daar van proviteren.Kijk maar eens wat jullie ajax weg halen bij twente, groningen en heerenveen.Dan praat ik nog niet over spelers die volgen de ajax scouting niet goed genoeg waren zoals Elia en Douglas en zo zijn er wel meer

    /   Beantwoorden  / 
  1. masterp

   … en dat zal altijd wel zo blijven…

     /   Beantwoorden  / 
 23. fctfct

  Jammer dat onze voorzitter ook zwicht, hij doet net als hij alles goed heeft geregeld maar het resultaat blijft slecht, Rob is weg. We konden hem nog beter in de zomer verkopen hadden we meer tijd om een nieuwe te zoeken en een paar miljoentjes meer, Wedden dat hij ook elia verkoopt

    /   Beantwoorden  / 
  1. jeff

   hehe eindelijk eens iemand die het echt snapt bij de volgende twente ajax krijg je een drankje van mij!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. jeff

    en dit bedoel ik echt niet cynisch

      /   Beantwoorden  / 
   2. Edwin

    Jeff even voor alle duidelijkheid jij en fcffct snappen er allbij geen ene pepernoot van. Het zit nml heel anders! Bij Twente zijn al zoveel spelers die dachten dat ze goed waren (waren ze ook, maar dat kwam door de training en gang van zaken bij Twente) en elders het zelfde niveau konden halen. De geschiedenis wijst uit dat ze stuk voor stuk het niveau en het gedachte resultaat niet haalden, alleen tukkers uit eigen opleiding zoals Vennegoor,Westerveld, van Halst en nog een paar konden elders wel scoren. Kennedy, el Hamady, Cairo, Engelaar, John, Touma, Wilkshare en ga zo maar door, geen van allen haalden het niveau wat ze bij twente haalden, met Wielaart gaat het net zo bij jullie…als jullie echt hoger op willen dan zul je onze voorzitter en zijn staf en onze trainer moeten halen! Wat is nou de meerwaarde van Wielaart ??? hij maakt cruciale blunders, is onzeker, en waardeloos anders laat je toch niet in de winterstop je teammakkers vallen? Bedankt voor de 3 miljoen plus .. en wij hebben er een betere laatste man met karakter bij!

      /   Beantwoorden  / 
 24. johnny

  Wat ik niet begrijp in alle berichten hierboven. Allemaal klachten over de prijs en dat ajax voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. Waarom spreekt twente dan een bepaald bedrag af met wielaert. En Elia doet het een half seizoen goed. en is volgens sommigen meteen 12 miljoen waard??! het is al belachelijk dat ajax zoveel geeft aan heereveen voor sulejmani, maar het slaat nergens op als je kijkt wat hij voor een salaris krijgt en voor hoeveel hij gekocht is, dat opeens zijn waarde met factor 10 stijgt. En voordat mensen meteen beginnen te klagen over huntelaar, die is voor 9! gekocht, en gaat voor 27 weg. Dat is dus factor 3. Doe Elia’s 200.000 van de vorige transfer keer 3 kom je op 600.000. En dan wil Ajax nog tien keer zoveel betalen. Dat is keer 30!! En dan nog zeggen mensen, dat je 60 keer zoveel wil! Echt idioot.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   Dat komt omdat die jongen nu bij FC.Twente de pannen van het dak voetbalt, supporters laat genieten. Die gast is in korte tijd zoveel beter geworden, maar hij zal altijd een Hagenees blijven. Hij is een aardige vent die goed kan voetballen en dat zien jullie daar in amsterdam en hopen hem voor een paar cent binnen te halen. Lul toch niet.. als ik voorzitter was geweest dan mocht hij overal heen voor 10 miljoen… alleen ajax zou 1.000.000.000 moeten neertellen.. en waarom? aan elke club is wel wat leuks maar aan jullie club is niks leuk!

     /   Beantwoorden  / 
 25. JJ

  Wisgerhof naar FC Twente

    /   Beantwoorden  / 
 26. RED

  liever 11 heubach,s gemotiveerd dan een ( krijg zijn naam niet mijn bek uit ) ………gelimiteerd

    /   Beantwoorden  / 
  1. jeff

   robbie wielaert ole ole

     /   Beantwoorden  / 
 27. FCTWENTE

  Waarom zitten al die tering joden hier… vuile flikkers

    /   Beantwoorden  / 
  1. Heracles-4-ever

   Volgens mij ben jij de grootste chocoprins hier FCTWENTE!! Vieze vuile reetridder die je bent!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    FC TWENTE LEEFT !!!. (Gezien alle reacties hier)

      /   Beantwoorden  / 
 28. René

  Heerlijk al die reacties hier !!! Iedere avond weer vermaak (Vooral de absurde reacties van ‘anti’ FC TWENTE ‘supporters’). Ik moet helaas overdag werken, anders zou ik de hele dag in een deuk liggen.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Edwin

  Misschien is het beter dat al die ajax supporters gewoon supporter van twente en groningen en heerenveen worden.. jullie halen daar toch alle spelers weg… dat je fan van zo’n vereniging kunt zijn?? Dan kies ik toch liever voor Spijkenisse F 18

    /   Beantwoorden  / 
 30. rocky

  Robbie wielaart Jammer dat je niet meer speelt.
  Jammer dat je in january een fout hebt gemaakt.
  En nu.
  Niemand wil je nu hebben Jammer dat zijn er 2.
  Rob & Kennedy weg Toekomst

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.