Jan van Halst over Co

Hoppa! En uit de sloot met die oude koeien! Bij het Algemeen Dagblad wist men zich te herinneren dat Co Adriaanse in het seizoen 2000-2001 als trainer van Ajax Jan van Halst naar ‘kleedkamer 2′ verwees en hem publiekelijk vernederde. Dus werd onze huidige commercieel directeur onmiddellijk gevraagd naar zijn mening over de komst van Co. Dat viel tegen voor de op smeuïgheid gerichte journalisten van het AD. Van Halst: ‘Je kunt in de voetballerij best een verschil van inzicht hebben, dat hoort erbij. Maar ik ben oprecht blij met de komst van Co. Los van het feit dat ik niets met het voetbalbedrijf binnen de club te maken heb, is hij ook in mijn ogen de ideale trainer voor FC Twente.

5 reacties op “Jan van Halst over Co

 1. Tim

  Enege goeie antwoord, lekker jan!

    /   Beantwoorden  / 
 2. FCTom

  Volgens mij is Jan van Halst tegenwoordig algemeen directeur.

    /   Beantwoorden  / 
 3. G

  Anti AD!

    /   Beantwoorden  / 
 4. klaas

  kun je met de open dag ook vak-p stickers halen aangezien ik niks meer heb ?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Peter

  Nou helemaal vreemd is het verhaal in het ad niet. Vorig jaar heb ik 2 lezingen van Jan van Halst bijgewoond die overigens identiek waren waarin hij een lang verhaal vertelde hoe Co hem behandeld had en hoe blij de telefonistes en iedereen was bij Ajax dat Co vertrok.
  Het is dus niet helemaal het verhaal van de oude koeien, Jan hield het zelf levendig !!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.