FC Twente huurt Luka Djordjevic van Zenit Sint-Petersburg

De geruchten zwollen steeds verder aan en dan kan er vroeg of laat ineens witte rook zijn. Dat laatste lijkt nu het geval als het gaat om de huur van Luka Djordjevic. Deze 19-jarige jongeman is een spits uit Montenegro die bij zijn club Zenit Sint-Petersburg nogal wat concurrentie ondervindt voor zijn positie. Ga er maar aan staan: Hulk, Andrei Arshavin, Aleksandr Kerzhakov, welke laatste me trouwens niets zegt. Maar hoe dan ook, FC Twente heeft snel gehandeld en daarmee in ieder geval Vitesse afgetroefd. En zo heeft onze jeugdige selectie er weer een benjamin bij.

23 reacties op “FC Twente huurt Luka Djordjevic van Zenit Sint-Petersburg

 1. Jim

  Staat alleen maar de ontwikkeling van Castaignos en Zschusschen in de weg denk ik. Ik had liever iemand met ervaring gezien. Een hele vreemde zet weer van FC Twente

    /   Beantwoorden  / 
 2. hans

  kan zo maar een 2e guidetti zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rene uit het oosten

  Prima zet van Twente, lijkt me ook een aanwinst op nl velden, geniet ervan!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Jij lijkt me er zo eentje die al 100 jaar 3 paar sokken krijgt van Sinterklaas en er al 100 jaar intens gelukkig mee is. Lauwe tevredenheid met niks.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rene uit het oosten

    Ah een nieuwe Freud of ben je jomanda?

      /   Beantwoorden  / 
   2. 特温特足球

    Bha wat negatief weer.
    Het is net als roelette.
    Als je aan tafel zit kun je leker zeiken dat hij toch niet op het goede getal valt.
    Je hebt dan gelijk alleen weet je als je er aan begint al dat de kans groot is dat het er niet op valt maar je doet mee om de kleine kans van winnen.
    Dat doet Twente ook, als je het leuk vind om telkens te zeiken dat het niet goed is (het getal) schuif dan niet aan aan tafel.
    Ga lekker 21tigen bij Ajax win je ook vaker.
    Collommist.
    De Chinees.

      /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  ik ken me nie,komt goed ik bedoel de scouting{de bekritiseerde scouting}moet toch ook een keer iets goed doen. ik denk dat deze huur te maken heeft met de verkoop van tadic aan zenit,,,,,,

    /   Beantwoorden  / 
 5. fred

  Kokkie en peppie maken er nu al een zootje van.
  Je moet wel een goede balans in het elftal hebben.
  Die andere aanwinst moet kouassi zijn 18 jaar.
  Dit word een heel zwaar seizoen, en totaal onnodig want met de juiste aanvulllingen had je er een topelftal neer kunnen zetten.
  Twente gaat heel veel supporters verliezen, en ik weet het zijn succes supporters maar daar verdien je wel aan.
  Waarom moet er altijd zo extreem een weg worden ingeslagen, eerst alleen maar kopen en nu alleen maar jeugd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Helemaal met je eens. Maar ik ben bang dat deze zelfmoordpolitiek op het sportieve vlak volledig is ingegeven door gigantische financiele stront aan de knikker, die door Joop nog immer angstvallig verzwegen wordt tegen beter weten in. Maar ook deze Napoleon gaat zijn Waterloo vinden. Vroeg of laat gaan ze allemaal weer voor de bijl. Verstand van zaken hebebn is wat anders dan een BVO kunnen leiden op de lange termijn. Next !

     /   Beantwoorden  / 
 6. rene

  Dan blijf je toch lekker thuis. Goffer wat een negativiteit. Je kent die gast niet eens. We zullen zien wat het word, maar geef die jongen een kans. Bulykin was ook een oudere. Nou van hem heb ik ook nx gezien. Dus afwachten en op naar Rotterdam

    /   Beantwoorden  / 
 7. O o

  o o o Munsterman help twente steeds meer naar de afgrond!
  2e luke, Jong onervaren…

  Denk dat straks rare dingen kunnen gebeuren… wie zegt dat munsterman alles naar de hyphotheek doet, kan ook verduisteren en over 2 a 3 jaar is ie verdwenen… vertrouw nooit iemand als om geld gaat!!

  Als je had geinversteerd dan kwamen ook wel genoeg geld binnen.
  vind dit allemaal maar vaag!

  we zullen zien

    /   Beantwoorden  / 
  1. Willie

   Je bent wel heel erg argwanend.
   Gaat het bij jullie thuis ook zo van wie de portemonnee is niet te vertrouwen?

     /   Beantwoorden  / 
 8. nfear

  Dit is een hele goede set van Twente. In die jongen zit ontzettend veel talent. Hoop dat hij zondag al kan spelen :-) en er meteen 1 scoort zo geweldig zijn. In al die jonge jongens van twente zit veel talent. En Joop heefft groot gelijk. Come an twente enschede!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Hoppa goede positieve reactie!!!!
   Ben het met je eens.
   We gaan er gewoon voor !!!
   COME ON TWENTE!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 9. Gert

  Ja wie mut mah weer kiek’n wat et wot. Het is wel weer een jonkie, dat was en is Luc ook, daar moeten we geduld mee hebben zegt de technische staf. Met Luc hebben we al meer dan een jaar geduld en het is nog steeds niks. deze Djordjevic is nog jonger dan Luc, moeten we hier ook geduld mee hebben? Hij is gehuurd voor 1 jaar, dan zit het er dik in als al het geduld is verwezenlijkt hij alweer bij Zenit zit. Ik weet het niet meer. er zit totaal geen logica meer in het beleid van de club. enerzijds spreekt men nog steeds over een plek bij de top 5, maar mag je dat verwachten van zo’n stel jonkies? En eh, niet wijzen naar PSV, daar loopt gewoon meer kwaliteit rond.

    /   Beantwoorden  / 
 10. luC77

  Dit blog is echt totaal niet meer serieus te nemen. Jack weet niet eens wie Kerzhakov is, wat weet je dan van het internationale voetbal? En de reaguurders zijn bijna allemaal aan het janken over de leeftijd van een speler die ze werkelijk nog nooit hebben zien spelen. Hij wordt gevolgd door meerdere clubs is onlangs door een topclub als Zenit aangetrokken en heeft mogelijk leuke dingen in zijn mars. Binnen de categorie waarin Twente moet zoeken naar spelers lijkt me dit een prima zet. Of dat ook echt zo is, zal blijken, maar om op voorhand al te schreeuwen dat het niks is… wat een beperkte reacties.

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Eerst maar eens zien wat het is. Ik ken die jongen niet en om bij voorbaat al te zeggen dat het niks is is zo negatief als wat! Hoe de scouts eraan komen mag joost weten maar hij komt! Dus van harte welkom bij onze warme club! En hopen op een hele bult doelpunten. En dat negatieve gezeur. Wou je hem op t vliegtuig terug zetten. Doe Twents en wees blij met deze jongen. Bij N Kufo liep dat in t begin ook zo. Wie weet heb je dr een die ze dr wel degelijk in knalt.

    /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  Wat een achterdochtig gedoe hier. Lijkt wel een afdeling van een psychiatrische inrichting. De een lult nog krommer dan de ander. En dat Twente alles heel anders aanpakt dat is een waarheid als een koe, Maar om daar nou zo opgefokt over te doen. Ik zou zeggen sluit je aan bij een sup. vereniging en ga vragen stellen aan de voorzitter himself of aan het bestuur. Het is niet normaal hoe sommige reakties hier zijn. Net alsof Joop er met de poen vandoor zou gaan. Man man doe nie zo gek. Joop zorgt voor een fris financieel klimaat zodat we er over tien jaar nog zijn om dan alsnog weer kampioen te worden. Tja het gaat vreemd en lang niet alles is zo glad als bij andere clubs. Maar vertrouwen moet je hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 13. fred

  Toet toet, boing boing Alfred en Michel.
  En ja hoor er wordt waarschijnlijk weer een 19 jarig e speler gehuurd.
  Kan iemand mij vertellen wat de gedachtegang hier achter is.
  Corrona halen is echt een versterking, maar dit toch niet hij was te slecht voor vitesse en moest daarom eerder terug, vitesse wil hem ook niet weer huren, ze willen alleen toch toptallenten huren die echt een versterking zijn.
  Schreuder heeft een hoofd zo groot als een skippybal maar, zijn hersenen zijn zo groot als een doperwt.
  De selektie moet worden VERSTERKT niet alleen aangevult. Moktar of jansen zouden nog eerder een versterking zijn en deze passen prima in het budget.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Moeke

  Altijd weer leuk om in de ochtend de laatste geruchten uit de media te plukken. Nu zou Corona te duur zijn en richt Twente zijn pijlen op Davila van Chelsea, overigens net als Corona een Mexicaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. m

   corona is al binnen.

     /   Beantwoorden  / 
 15. Moeke

  dat lijkt er op volgens VI

    /   Beantwoorden  / 
 16. johan

  ik las dat Wesley Sonck (35) geen club heeft en vorig jaar een puik seizoen heeft gedraaid en alleen op hoog niveau wil voetballen. Kunnen we die niet gratis overnemen voor de broodnodige ervaring? Lijkt me niet verkeerd. (zeker niet als we onverwachts toch om de prijzen gaan spelen dit seizoen)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.