Youness Mokhtar verslaapt zich voor Jong FC Twente

Ach, geef hem eens ongelijk. Zaterdagavond om onbegrijpelijke redenen de hele wedstrijd op de bank moeten zitten tijdens het weggeven duel tegen NEC en dan zondag in alle vroegte moeten komen opdagen voor een niemendalletje in Rotterdam Kralingen. Nee, dan ligt het bed maar wat lekker, terwijl de herfstwind om het huis waait. Dus logisch dat Mokhtar zich versliep. Zonder de middenvelder verloor Jong FC Twente kansloos met 3-0 van Excelsior. En Youness Mokhtar wacht een boete.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Youness Mokhtar verslaapt zich voor Jong FC Twente

 1. twentemax

  Ik zal maar niet vertellen wat ik op die leeftijd deed. Maar Mokthar mag het niet want hij moet laten zien dat hij zn geld en voetbal waard is! En dat is ie! Trainers mogen ook een klimaat scheppen waar je je never nooit niet verslaapt. Is t ie gaan stappen na FC Twente-NEC?? Laar in bed gekomen en een borrel teveel op?? Stout!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dinkeltukker

  Een betaald voetballer die zich verslaapt wacht een sanctie. Dat is makkelijk zat. Ik ben alleen benieuwd naar sancties als spelers tijdens een wedstrijd zitten te slapen en dat al 2 weken achter elkaar……

    /   Beantwoorden  / 
 3. phenix

  sloaptablet

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Youness gewoon opstellen a.s zondag! En laten weten dat ie het veld niet af mag voor ie gescoord heeft. Ik mag em graag deze man met pit. (en slaap) hij zal zich wel kapot schamen hoop ik.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Joop

  De geintjes van Fer vielen verkeerd en Mokhtar moet gewoon in de basis starten?
  Het wordt moeilijker en moeilijker te volgen allemaal…

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Heb je wel gelijk in! De een spreekt me gewoon meer aan dan de ander. Slaat nergens op maar is wel zo.

     /   Beantwoorden  / 
 6. johan

  ik hooop dat schreuder&jansen zich een keer verslapen, krijgen we misschien een keer slimme wissels te zien ipv o.a. iedere keer die kutwissel een paar minuten voor tijd als je NIET voor staat.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.