FC Twente speelt oefenduel tegen SF Lotte gelijk

Terwijl Felipe Gutiérrez met Chili op Wembley won van Engeland en nog veel meer spelers van FC Twente wereldwijd actief zijn voor hun land, heeft FC Twente de competitieloze interlandperiode aangegrepen om een oefenwedstrijd in te lassen. Op het trainingscomplex in Hengelo werd het vrijdagmiddag 0-0 tegen het Duitse SF Lotte. FC Twente trad aan met een gecombineerd elftal van spelers uit het eerste, de beloften en de jeugd. Meest opvallende aanwezige was Andrej Rendla, die zijn eerste minuten sinds zijn ernstige blessure maakte.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.