Tegenvaller: blessure Quincy Promes ernstiger dan gedacht

Balen! Toch slecht nieuws uit de ziekenboeg van FC Twente! Waren wij eerst nog hoopvol gestemd over de blessure van Quincy Promes – de pijn in zijn knie was immers aardig minder geworden gedurende het weekend – een MRI-scan wees maandag uit dat Promes een blessure aan de buitenband van zijn linkerknie heeft opgelopen. En die kwetsuur houdt Promes in ieder geval de rest van dit jaar aan de kant. Hij richt zich nu dus op de tweede competitiehelft.

23 reacties op “Tegenvaller: blessure Quincy Promes ernstiger dan gedacht

 1. Joop

  Lachman zou een goede zet zijn!
  Helemaal omdat we niet breed in onze verdedigers zitten.

  Afwezigheid Promes is wel een gemis, hopen dat Mokhtar/Eghan/Corona op staan…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joop

  Wat hoor ik hier toch verdomde weinig over Luc meer?
  Zijn we er allen op terug aan het komen? Of zagen we het natuurlijk allemaal al wel? En hebben we er nooit aan getwijfeld?
  Op Twentefans, lees ik zelfs Liverpool en Barcelona op de tribune voor hem? Staat wel heeeeeeeeeeel erg haaks op jullie inzicht he, hebben die er dan totaal geen verstand van die GROTE clubs?
  Oh ja, de tubantiakrant nog gelezen vanochtend? Wat is de stand van stemmen van het jaar? Vaag zeg…

  :) :):)

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   loopacties + werklust van Luc zijn altijd prima geweest! Alleen had ie op het oog vaak de techniek van een 5e klasse spits en raakte die geen pepernoot.. Als ie daar nu beter in wordt zoals de laatste weken te zien is wordt het echt wel een superspits, vind alleen dat met al die andere aanvallers op de bank,hij wel heel erg veel krediet kreeg en van mij best es een ander hadden mogen proberen. Maar zoals zaterdag: niks mis met Luc!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Joop

  Groetjes de nummer 1 van 2200 twentefans bij profcoach, en de nummer 11 van de 50.000 deelnemers in nederland bij profcoach… wederom :P

    /   Beantwoorden  / 
 4. Dinkeltukker

  @ Joop, Volgens mij heb ik al aangegeven dat ik Luc goed vond spelen afgelopen vrijdag. Maar hij is hier nu ook anderhalf jaar, dus werd het ook wel eens tijd,toch? Nu graag vasthouden tot aan de zomer en je hoort mij niet mopperen.
  Misschien komt hij nu ook wel beter uit de verf omdat Tadic op 10 staat en er daardoor veel meer ruimte via de vleugels ontstaat…?
  Blijkbaar halen ze bij de technische staf van Twente veel info van de bloqs, want ineens stonden Corona en Djordevic ook in Jong Twente te ballen. Goh, wie opperde dat weklen terug al een paar keer? Er kan maar 1 op nummer 1 staan vd allerlei coach-competities, maar dat wil niet zeggen dat anderen er geen snars van snappen. Daarvoor hoef ik niet aan zon spel mee te doen :-)

    /   Beantwoorden  / 
 5. Pan Tau

  Nog een tegenvaller: Vink fluit AZ-Twente

    /   Beantwoorden  / 
 6. phenix

  idd vink,bah.en over luc{totaal afgebrand door {enkele uitzonderingen daar gelaten}iedereen}ik zei al die schopt er 20a25in dit seizoen.maarja,,op naar zaterdag,verwacht weer 3pnt-comeon twenteenschede

    /   Beantwoorden  / 
 7. Joop

  @Dinkeltukker, mooie gedachte om dat te denken dat de vakmensen bij ons aan het roer op een blog gaan kijken watvoor suggesties ene Dinkeltukker heeft.
  Maar het lijkt me waarschijnlijker dat het programma van het 1e en van jong twente nu eindelijk eens zo uitpakten dat die boys met de beloften mee konden doen en niet een dag eerder of later ook op de bank zitten bij het 1e.
  Daar zat nu een volle dag rust tussen, normaal gesproken niet.
  En je kunt echt niet een profvoetballer bij het 1e op de bank zetten, minuten laten maken en de dag erna ook nog met jong twente mee sturen.
  Topvoetbal vraagt wel iets anders van het lichaam dan dat niveau van ons ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @Joop, als je weet dat zo’n Corona een tijd nodig heeft om zich aan te passen, dan zet je hem vanaf het begin in Jong Twente en maakt in de winterstop de balans op.
   Af en toe 3 minuten invallen bij het eerste schiet toch helemaal niet op en nu is het winterstop en zit hij blijkbaar nog niet in het gewenste ritme. Maar goed, over Luc, Tadic en Corona mag gelukkig iedereen zijn eigen mening hebben en dat is maar goed ook.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Joop

  Als die spelers zoals jij oppert met jong twente mee gaan, wie gaan er bij het 1e op de bank zitten dan? Zzusschen, Holscher?

    /   Beantwoorden  / 
 9. Hahaha

  Promes de Messi van Twente :)

    /   Beantwoorden  / 
 10. Ber

  @Joop,

  Wat loop je toch altijd af te geven op mensen met een andere mening dan jijzelf… loop ff niet te pochen over hoe goed jij het allemaal weet man… een drol ziet zelf dat het vreselijk lang heeft geduurd met Luc, hij heeft er bikkelhard voor moeten werken maar mochten wij voor dat geld niet wat eerder wat verwachten?
  Hij speelde vrijdag een geweldige wedstrijd! Is ook genoemd door deze en gene! Loop dus niet te zeuren man… Of wil je dat we je Joop ‘onze god’ gaan noemen ofzo? Alwetende!

  Ps: ben niet boos….. :)

    /   Beantwoorden  / 
 11. Ber

  @ Joop: en wat betreft je mening over wat topvoetbal vergt: helemaal mee eens!

    /   Beantwoorden  / 
 12. deleukstethuis

  ilse de lange zaterdag in de basis hoor ik net

    /   Beantwoorden  / 
 13. Joop

  @Ber, jammer dat je denkt dat ik dan telkens op mensen afgeef ofzo… ben je het wel met mij eens dat je teksten anders kunt opvatten dan dat iemand ze bedoeld?
  Je weet niet of iemand dat rustig uitlegt, of dat hij het typt als diegene boos is enz enz…
  Ik denk juist dat ik altijd keurig uitleg waarom ik het anders zie of een andere mening heb.
  Kom altijd met argumenten toch? En probeer zo te zien of mensen het met die gedachtes/inzichten eens is.
  Als ik zou willen dat jullie me als een god zouden willen zien dan zal ik wel van die colums schrijven als Wallace denk je niet?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ber

   @Joop,
   Jazeker ben ik het ermee eens dat interpretatie iets apparts heeft… ;) Ik denk dat iedereen voorkeursspelers heeft en iedereen andere verwachtingspatronen. Dat Zorgt uiteraard voor verschil in opvatting.. dat maakt het juist leuk hier op t blog. Vond het jammer dat toon die je gebruikte (mijn interpretatie) iets had van: zie je wel, ik heb gelijk gekregen wat betreft kastanjes! En dat vond ik jammer…. vervolgens versterk je dat gevoel door je klassementspositie van profcoach met ons te delen…. snap je hoe het zich dan opstapelt?
   Vandaar mijn opmerking: ‘god’ ;)
   En nee, wallace evenaar je never in negativisme :D
   Je argumenten zijn idd altijd prima… maar dit keer niet helemaal mijns inziens…
   Voor de rest lees ik je stukjes altijd graag en houden we de discussie mooi levendig hier! ;)

     /   Beantwoorden  / 
 14. Joop

  @Dinkeltukker,

  Ben ik niet met je eens, tuurlijk je weet van te voren dat Corona half jaar moet acclimatiseren maar die minuutjes die hij maakt die hebben daar ook hun aandeel in.
  Wie zou je moeten brengen dan als er een blessure is? Dan lijkt het me toch fijner dat je een Corona achter de hand hebt i.p.v. een Zzzusschen ofzo… (een nog niet geacclimatiseerde corona is nog altijd beter dan onze beloften)
  Want in de huidige selectie denk ik dat Twente 13-14 1e elftalwaardige spelers heeft… en dat je dan al snel terug valt op jeugd of 1e elftal onwaardig/tekort komend voor het niveau dat je nastreeft.
  Jeugd kan goed uitpakken, maar moet je langzaam brengen kun je eens gebruik van maken als je 3-0 voor staat enzo.
  Wisgerhof, Breukers (hoewel hij tegen Roda goed inviel, is toch gebleken dat hij tekort komt), Schilder dat is het allemaal net niet (meer)…

    /   Beantwoorden  / 
 15. Dinkeltukker

  dan verschillen wij gewoon van zienswijze. 3 minuutjes hebben m.i. totaal geen aandeel in zijn aanpassingsproces. Dat noem ik spelers voor de gek houden.Zie ook die belachelijke (niet) wissel bij Zwolle. Je komt alleen in ritme door wedstrijden te spelen en dat had vanaf het begin in Jong Twente gekund. Wie Twente dan achter de hand houdt voor het eerste is dan hun puzzel. Er lopen genoeg in Jong Twente die je op de bank had kunnen zetten en die al de nodige ervaring hebben opgedaan in het eerste. Het was ook maar tot aan de winterstop en dan was Corona er klaar voor geweest. Nu is het winterstop en is hij er nog niet klaar voor, dus loop je een half jaartje achter de feiten aan. Zo zie ik het en daar mag iedereen anders over denken.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Joop

  Nu begint juist de grootste uitdaging voor onze vriend Corona, nu de koude wintermaanden beginnen…. kan die het aan? wat is dat eigenlijk sneeuw? :P

    /   Beantwoorden  / 
 17. Joop

  @Ber, het is absoluut niet bedoeld om mijn gelijk te halen met Luc ofzo maar ik vind het gewoon altijd zo ontzettend jammer dat er veel mensen hun eigen spelers, gewoon tot op de grond toe afbrandden, en ik ben van mening dat ze zelf een groter aandeel hebben in het niet functioneren van die spelers dan dat ze zelf door hebben… van een spits weet je dat hij vertrouwen moet hebben, dus fluiten, geroezemoes enz enz na een gemiste kans dat helpt niet, of teksten op forums plaatsen als dat hij er niets van kan of zelf uitschelden enzo… laatst las je ook wel dat spelers die dingen toch ook wel mee krijgen, dus ja dan gaat hun zelfvertrouwen helemaal naar de knoppen. Tuurlijk, je hoeft geen medelijden met ze te hebben ofzo, ze verdienen bakken met geld ik weet het… maar als fans kun je ze wel maken of breken… dus steun je eigen spelers eens… Maar ja Luc heeft 6 miljoen gekost dus hij moet dit en dat kunnen enz enz… Hij werkte vanaf het begin het snot voor zijn ogen, mistte veel kansen en zijn techniek was niet je van het… maar kom op die jongen is 20/21 jaar? Die komt net om de hoek kijken :) en ik vindt het super gaaf om zijn vooruitgang nu te zien… zijn techniek is beter, hij werkt nog steeds keihard, en is nu ook belissend… die komt er wel… en ik wil die mensen die zo negatief waren en die hem al verkocht hadden voor de helft van zijn waarde of nog minder/ of in het 2e hadden gestopt waar die dan totaal geknakt zou hebben gelopen… die mensen die wil ik dan nog graag even aan hun woorden herinneren en ze hopelijk eens te laten inzien dat ze niet elke keer zo negatief moeten zijn…

    /   Beantwoorden  / 
 18. twentemax

  Ik vind het hardstikke mooi dat Luc zo groeit. Maar ik blijf er ook bij dat het aantal doelpunten die een doorgewinterde spits wel gemaakt zou hebben ons al heel wat punten opgeleverd had dit seizoen. Want als hij a.s zaterdag er 4 mist dan is de sfeer weer heel anders. Wel ben ik het met je eens dat Luc super speelt en zn werkhouding daar kan iedereen nog wat van leren. Die jongen komt er wel. Daarom hadden we toch ook geen kampioens wens dit jaar. Nee we willen een team dat weer een goeie aantrekkelijke pot voetbal neerzet. Daarom is het niet erg dat niet alle kansen erin gaan. Ook al baalt elke supporter van die gemiste kansen en de punten die blijven liggen. Want eerlijk is eerlijk, wie wil er nou geen kampioen worden??

    /   Beantwoorden  / 
 19. ber

  @joop… mooi gesproken!

    /   Beantwoorden  / 
 20. Joop

  Dat we uberhaupt al om de titel mee spelen is indd al geweldig, dat hadden we vooraf nooit durven dromen.
  Maar goed voorgaande seizoen dachten we dat ook en liep het uiteindelijk ook heel anders, dus ja het is nog ver ;)
  Maar als je gewoon allen blijft denken, met deze jonge groep: europees voetbal halen dan komt het helemaal goed.
  @Twentemax, ik denk dat als je kijkt welke doelpunten Luc gemaakt heeft hij toch al wel aardig wat puntjes gepakt heeft voor ons. (Cambuur uit, Roda uit, en ik zou het moeten opzoeken maar er zijn er nog wel wat) 8 doelpunten die de 1-0 of 1-1 of 2-1 betekenen zijn maybe nog wel belangrijker dan 15 doelpunten die telkens de 3-0 of 4-0 betekenen :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.