Mogelijk weer zware blessure voor Nicky Kuiper

Het zal toch niet waar zijn!? Nicky Kuiper, die al drie keer lang uit de roulatie was met ernstige blessures, is afgelopen zaterdag (mogelijk) wederom ernstig geblesseerd geraakt. In een oefenwedstrijd van Jong FC Twente met IJsselmeervogels moest Kuiper per brancard het veld verlaten. Gevreesd wordt dat opnieuw sprake is van kruisbandletsel. Laten we hopen dat het, misschien tegen beter weten in, allemaal meevalt. Sterkte Nicky!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

40 reacties op “Mogelijk weer zware blessure voor Nicky Kuiper

 1. twentemax

  Triest! Wat zal hij zich ellendig voelen. Wens hem veel beterschap. Of voetballen ooit weer wat wordt na al deze letsels??

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joop

  Vitesse Labyad en Traore erbij, Psv Ruiz erbij, en wij…. Tadic woensdag ofzo weg? een niet te weigeren aanbod…
  Zal me niets verbazen zoiets ;)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Joost

  Twente wil gewoon geen kampioen worden. Met Ruiz werd twente ws kampioen of iig 2e. Investering gelijk dik terug verdiend. Nu wordt Twente met dit jonge onervaren tesam en staf gewoon weer 5e of 6e achter iig ajax, vitesse feyenoord en psv

    /   Beantwoorden  / 
 4. Dinkeltukker

  Ruiz is geen garantie op een kampioenschap of een 2e plek. We zagen het met Steve Mclaren. PSV neemt een ontzettend groot risico met Ruiz. ik heb op Fox Twente’s 1e seizoenshelft eens even bekeken en wat dan gewoon opvalt is dat Twente ontzettend vele kansen heeft gecreeerd, maar dat die slechts voor een heel klein gedeelte benut worden. Als de huidige spelersgroep bij elkaar blijft en ze worden ook maar 20% koelbloediger voor de goal, dan zijn wij spekkoper. Ook zonder Ruiz. Joop heeft groot gelijk dat hij geen miljoen op tafel legt voor nog geen 4 maanden(!) zonder enige garantie.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Joop

  Daarom, mensen allemaal de knop om nu. Onze selectie is sterk en goed genoeg. (moet je alleen niet hopen dat Tadic deze week nog verkast)
  Geen onrust veroorzaken, we richten ons weer op vrijdag.
  Derby mag je nooit onderschatten, ze zullen er weer op gebrand zijn (de enige wedstrijden in het jaar dat ze zich wel op kunnen laden ;) laat ze het eens tegen 020 zo doen)
  Maar alle vertrouwen in een mooi resultaat, 3-0 of 3-1.
  Come on Twente!
  En laten we ook niet vergeten dat we aan het begin hadden afgesproken dat het niet realistisch was om over een kampioenschap te gaan spreken ;) dus gewoon richten op europees voetbal mensen. Kan het alleen maar bonus worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mario

   De knop om ?! Hoezo de knop om ?! Twente kon gewoon Ruiz terug halen en het gebeurt niet ! Alles in de hengst !

     /   Beantwoorden  / 
 6. hendrik

  Torgeir Borven in de spits

    /   Beantwoorden  / 
 7. rene

  pfff als ajax wint thuis tegen psv en wij winnen van heracles dan staan we 11 punten voor op psv. Geven we dit weg dan verdien je ook niet beter. Ik geef Joop groot gelijk dat hij geen 1 miljoen neer wil tellen voor een halfe competitie. Tevens moet je niet vergeten dat ruiz in anderhalf jaar tijd bijna geen wedstrijd meer heeft gespeeld. Hij heeft echt wel 2 maand nodig om weer in het ritme te komen. En het is geen gerantie voor succes als je deze speler koopt. De meeste denken dat als je ruiz huurt dat we dan kampioen worrden. Over naiviteit gesproken. Denk dat we een goede ploeg hebben en in een wedstrijd genoeg kansen creeeren om iedere wedstrijd te winnen. Wat me meer zorgen baard is de verdediging. We zullen zien wie er gelijk krijgt maar ik zeg je dat Psv met Ruiz niet bij de top 2 komt. Kortom een miljoen weggesmeten

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pan Tau

   Psv gokt op het Ajax-scenario vd laatste 3 jaar.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Kees

   Tuurlijk wordt PSV geen kampioen, maar Twente werd ws wel kampioen als ze Ruiz hadden gehaald.
   Nu gaat het seizoen als een nachtkaars uit, met deze jongen selectie.
   Binnen een maand spelen we nergens meer voor.
   Dank je wel Joop !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Kun jij mij dat adresje geven waar jij die glazen bol hebt gekocht?

      /   Beantwoorden  / 
   2. rene

    Ben benieuwd waar jij die wijsheid weghaald keesje!!! En dan ook nog bedankt Joop erachteraan. Hij heeft er toch weer een mooie ploeg neergezet dit jaar of niet? Maja er zijn natuurlijk altijd mensen die ontevreden zijn.

      /   Beantwoorden  / 
 8. Joop

  Jammer Hendrik, Luc blijft spits en gaat naar de 20 doelpunten dit seizoen. Accepteer het nou maar ventje, of ga je het elke wedstrijd blijven herhalen? Dan ga jij een niet zo n leuke 2e seizoenshelft tegemoet knul.
  Sterkte!

    /   Beantwoorden  / 
 9. ber

  @kees
  wat waren en zijn jouw verwachtingen eigenlijk geweest? Ruiz huren voor 1mio? Totaal wanbeleid geweest… stel ze hadden hem kunnen kopen.. had ik het graag zien gebeuren.. maar absoluut géén garantie op succes! Top 5 blijft realistisch.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jorismo

   Nee het is wanbeleid dat ze Ruiz niet gehaald hebben. Weer een verloren seizoen ipv kampioen gvd !

     /   Beantwoorden  / 
 10. twentemax

  Ik vraag me af of we dezelfde Ruiz zien als in zn tijd bij Twente. Ik blijf het vreemd vinden om hem in een PSV shirt op de Nederlandse velden te zien. Afwachten en kijken naar ons zelf. Het zal mij ook een worst wezen wat PSV doet. Als wij maar hoger eindigen en beter voetballen. Eindelijk weer competitie a.s weekend.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @ Twentemax, ik hoop wel dat Psv van 020 wint hoor. Met of zonder Ruiz. Ze hebben in de hoofdstad alweer een veel te grote vette lip. Hoogste tijd voor een flinke tik over de snavel!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    HA Dinkeltukker, Ik zat meer in t algemeen te denken. Tuurlijk moet er gewonnen worden van 020. Dat moet altijd want er is niets mooier dan daarvan winnen en als je me kent dan weet je ook hoe ik over 020 denk. Maar uiteindelijk moeten we boven beide zien te komen. Met of zonder Ruiz in t land. Geld ook voor Luuk de Jong die wil ook nog wel weg uit Duitsland en die zie ik liever ook niet terug op de Nederlandse velden. Voor mij blijven beide van ons en vind ik het niks als ze in t verkeerde tenue terugkomen. Tja, een voetballer is niet aan een club gebonden tegenwoordig en dat hoef je me niet te vertellen maar voor mij als supporter is dat wel zo.En dat blijft ook zo.

      /   Beantwoorden  / 
 11. rene

  Ligt eraan waar we voor gaan dinkeltukkenr? Denk je dat Twente met deze spelers kampioen kan worden? Dan mag je hopen dat psv wint. Wil je bij de eerste 4 komen dan mag je hopen dat ajax wint en dan staan we alweer 11 punten voor op psv. Ik zeg laten we niet naar anderen kijken en gewoon zelf onze punten pakken en dan zien we wel waar we over 10 wedstrijden staan. Dan kunnen we kijken kampioenschap of niet. Laten we eerst vrijdag maar winnen. Mij kan het geen reet schelen of psv of ajx wint. Als wij maar winnen

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @rene, als luc al die kansen er eens voor de helft intrapt zou het zomaar kunnen dat wij nog heel lang mee gaan doen om de titel. Zou mooi zijn. Maar het gaat mij er meer om dat die vervelende irritante amsterdammers eens een maand of 4 in een flinke dip komen te zitten. Die grote bek altijd en je kunt geen Fox zender erop zetten of je ziet dat grote logo van die tuinkabouter op de achtergrond of voor de 791e keer een halfjaaroverzicht van die @#@$ club en dat begint mij zo langzamerhand flink de strot uit te hangen. PSV mag wederom met 4-0 winnen daar en dan drink ik er een flinke borrel op en helemaal als 053 dan wint van 0546. Hahaha.

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    Ben het met je eens over dat Ajax gedoe steeds. Ik denk ook dat daarom ook veel mensen een hekel hebben aan Ajax. Fox kijk ik al helemaal niet meer. Dat is echt te gek voor woorden. Heb vorige week de hele week vrij gehad op werk, dacht ga ff op teletekst van Fox kijken of er wat leuks op komt. Naja was snel uitgekeken

      /   Beantwoorden  / 
 12. hennik

  snap wel dat twente hem niet huurt. zo’n 65.000 per potje, en dan heb je nog niks verder en hij kan alleen maar slechter presteren hier … maar blijft apart beste voetballer uit de Veste in PSV shirt te zien, hopelijk schittert ie wel in de Arena dit weekend hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 13. hennik

  maar wil wel nog wel een ijzervreter achterin d’r bie want anders komt het niet goed/

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Inderdaad, de verdediging opkrikken is geen luxe! Had je iemand in gedachten?

     /   Beantwoorden  / 
 14. Joop

  Ik denk niet eens dat Ruiz meedoet zondag, hij heeft nog niet eens getraind. Dus ja hele week hoor je we doen er alles aan om hem op tijd klaar te stomen. En zondag hoor je hij heeft nog niet kunnen trainen etc dus deze wedstrijd komt te vroeg voor hem.
  Lucky 020 ;)

  Ik ga voor de volgende opstelling vrijdag:

  Marsman

  Rosales, Bengtsson, Bjelland, Koppers
  Ebecilio, Guttierez
  Eghan
  Promes, Castaignos en Tadic

  En ik voorspel een 3-0 overwinning:
  2x Castaignos en 1x Promes

  Dinkeltukker zal wel weer balen van de standaardwissel, maar ik zou hem op voorhand ook doen omdat je gewoon beschikt over 12-13 1e elftalwaardige spelers.
  60e minuut Mokhtar voor Eghan….. Promes of Tadic op 10

  Ben bang dat Jansen/Schreuder voor Schilder kiest ipv Koppers.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @Joop, daar ben ik al, kerel. Ik ben het met jou eens dat ik Koppers liever zie dan Schilder. Vond Schilder de laatste tijd ontzettend zwak in de opbouw. Totaal geen toegevoegde waarde en dat tegen ploegen met max. 2 spitsen. Speelt gewoon ballen weer terug naar achteren met een zee van ruimte voor zich. Ik denk dat Promes nog op de bank begint en Mokhtar in de basis. Dan is het de question; wordt Mokhtar of Eghan in de 62e minuut gewisseld? Het wedbureau is nu geopend :-) Daarnaast een verrassende wissel in de 87e minuut….Borven voor Luc ;-) Ik voorspel een lastige wedstrijd en hoop dat ze met 2-1 winnen, want ik blijf erbij; dit is een sleutelwedstrijd op weg naar verder succes!!!

     /   Beantwoorden  / 
 15. Joop

  @Dinkeltukker, is dat dan als publiekswissel? :P

  Ik vindt Heracles een ploeg die je absoluut niet moet onderschatten, die Bel Hasani is echt een goede speler, Linssen is er altijd 1 om in de gaten te houden. Rosheuvel heeft leuke momenten, Tannane ook dus ja het is wel oppassen geblazen. Maar ik denk dat we ze totaal kunnen overrompelen.
  En we hebben veel meer kwaliteit, dus ik ga toch voor een misschien iets geflatteerde 3-0.
  Schilder viel bij zijn wedstrijden in het 2e al door de mand voor mij, dus vindt het ook onbegrijpelijk maar goed hij heeft aardig wat centen gekost dus ze zullen wel kijken of er nog wat van te maken is.
  En zal wel voor de nodige ervaring moeten zorgen.
  Vondt de combinatie Koppers/Tadic in het begin erg leuk om te zien.
  Ik zie het niet zozeer als sleutelwedstrijd, ik denk dat Februari een sleutelmaand wordt :P met heerenveen uit, psv uit, vitesse thuis en feyenoord thuis, en om maart maar rustig te beginnen utrecht uit ;)
  Groningen uit over 2 weken is ook al pittig.
  Maar goed 020 en vitesse hebben er ook zware dobbers tussen zitten hoor! Check hun programma ook maar eens.
  Gewoon wedstrijd tot wedstrijd doen, en dan zien we wel.
  Laten we als twaalfde man ook weer met zn allen ons steentje bijdragen, dat het weer heerlijk spookt in de Veste.

    /   Beantwoorden  / 
  1. rene

   He Joop ik geloof dat Linsen geblesseerd is. Maar weet het niet zeker. Is in ieder geval wel een speler waar je op moet passen

     /   Beantwoorden  / 
 16. johan

  Wat is dat dan voor rare deal. Ebilio, Promes, Tadic en Bilal samen inschatten op ca. 18 miljoen en voor 5 miljoen de 25% a 30% transfer rechten verkopen aan Doyen. Dus stel Tadic wordt verkocht voor 13 miljoen, dan krijgen we nog maar ca. 2/3 daarvan dat is ca. 8 en hebben we dan dus samen met de betaalde 5 zo ongeveer 13 miljoen.
  En wat hadden we gehad als we deze deal niet hadden en Tadic verkocht voor 13 miljoen? Ook dertien miljoen maar dan ipv 70% wel gewoon nog de 100% rechten op Promes, Ebicilio en Bilal!!! Snap dit niet, als de cijfers tenminste kloppen wat ik lees.

    /   Beantwoorden  / 
 17. twentemax

  Joop wil geld binnenkrijgen en dan krijg je zulke dingen. Altijd een beetje eng, afhankelijk zijn van derden! Maar als ik lees dat Andre Rieu komt spelen in de Veste pak ik mn spuugbakje al. Getverderre van alles in de wereld toch niet dit. Maar zo zie je maar, geld! daar gaar het om. Rare wereld die voetbalwereld! Als je dat WK in Qatar ook ziet. Alles moet wijken voor die gek van een Blatter met zn rijke vriendjes. Walgelijk!

    /   Beantwoorden  / 
 18. joop

  Nou ja zeg.. je hoeft geen fan van andre rieu te zijn twentemax maar heb je dat ook met ilse de lange die komt? Of vindt je het überhaupt een slecht plan van concerten in de veste? Is toch een meesterzet van joop? We willen toch groter worden? We zitten hier bijna allemaal te verkondigen dat we kampioen moeten worden maar joop mag geen dingen bedenken waardoor de club groter en groter wordt en meer geld in het laadje probeert te krijgen om dat doel te bereiken? Meesterzet van joop vindt ik: wederom 1

    /   Beantwoorden  / 
  1. jaap

   komt toch weinig voetbalvolk op af, ik ga dan mooi de WK pot Duitsland – Ghana kijken !!!

     /   Beantwoorden  / 
 19. rene

  Chadli terug naar enschede?
  Wil weg bij spurs en wil wel weer terug naar Twente. Weet alleen niet hoeveel hij kost om te huren. Denk wel dat hij wat toe kan voegen. Maja wie wil je er dan uitgooien.

    /   Beantwoorden  / 
 20. johan

  we hebben hooguit 2 dingen nodig, 1. een spits die ze er makkelijk in schiet. Niet om Luc te stangen, zijn loopwerk is ok, maar de makkelijke kansen zijn niet aan hem besteed, en moeilijke die maakt ie vaak wel. Luc dus bijtijds wisselen als ie hem er niet in legt. Voor Borven als dat wat is of een nieuwe spits. 2. Ijzervreter achterin. Ook al zijn we 300% beter dan de tegenstander, elke bal in de 16 schijt ik me de boks vol en hangt ie bijna in de touwen. Dus ijzervreter centraal achterin. Als we die 2 plekken sterker maken komt het goed en is Chadli of Ruiz echt niet nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 21. rene

  Had het niet beter kunnen zeggen

    /   Beantwoorden  / 
 22. phenix

  heitinga

    /   Beantwoorden  / 
 23. Joop

  @Phenix, ook ik heb me altijd aan die hondenkop gestoord :P maar zou niet eens zo n verkeerde zijn…. Vindt het nog niet zo n gekke gedachte.
  En dan zullen ze in 020 (treuren is een groot woord) maar ze zullen misschien ook wel ff denken van: hmmmm staat raar johnny in een tukkershirt!
  Je weet wel, dat gevoel wat wij bij ene Ruiz hebben? :P

    /   Beantwoorden  / 
 24. lennard swaders

  jammer dat de meeste reacties niet gaan over het onderwerp Nicky
  Kuiper.
  Triest voor deze jongen!

    /   Beantwoorden  / 
 25. Joop

  Yup zeker triest voor hem.
  Maar denk wel dat het nu einde verhaal is.
  Na 4x kun je nooit meer op je oude niveau terug komen, had ik nu al mijn twijfels bij.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Wallace

  Jammer voor Kuiper, een persoonlijke tragedie, maar hij zou de top werkelijk nooit van zijn leven gehaald hebben. Traag, alles breed schuiven, geen meter gif in zijn donder, opbouwend zwak en geen personality. Altijd middelmaat gebleven, een soort Brama, zij het met een dikkere reet op basis van een laag zwaartepunt. Logisch.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.