‘Nick Marsman blijft gewoon onder de lat’… of niet?

We kennen met verschijnsel allemaal: wanneer de resultaten tegenvallen en voetbalbestuurders gaan hun vertrouwen uitspreken in de trainer, dan is er onraad op komst. In dat licht bezien zijn de uitspraken van Michel Jansen weinig hoopgevend voor Nick Marsman. De trainer sprak zondag na de gewonnen thuiswedstrijd tegen AZ openlijk zijn vertrouwen uit in de jonge doelman, die de laatste weken een onzekere indruk maakt. Als ook in dit geval de omfloerste wetten van de voetballerij gelden moet Nick Marsman dus vrezen voor zijn plaats onder de lat bij FC Twente. Maar wat vindt u als supporter er eigenlijk van? Mag Marsman eerste doelman blijven?

5 reacties op “‘Nick Marsman blijft gewoon onder de lat’… of niet?

 1. hendrik

  Marsman is niet slecht maar heeft nu een periode van ‘niet goed in z’n vel zitten’ en is onzeker, even op de bank hoeft niet negatief te zijn. Er is onderling tussen de spelers een gezonde competitie om in het 1e te spelen, dat is gezond. De trainer kan Stevens opstellen als dat op dit moment minder onrust veroorzaakt. Stevens is niet voor niets destijds gekocht om 1e doelman te zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Zoals ik al eerder gezegd heb vind ik dat hij gewoon onze steun moet krijgen. Dat gefluit maakt het heus niet beter. Daar wordt zo n jonge speler alleen maar onzekerder door. Steunen in goede en mindere tijden. Ik ben het helemaal eens met Hendrik , wisselen is een optie. Komt Stevens ook eens aan de beurt. Afgelopen weekend waren er trouwens wel meer keepers die rare onzekere of domme dingen deden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dinkeltukker

  Gewoon staan laten die jongen. Elke keepert zit wel eens in een mindere periode, bovendien moet een andere keeper eerst wennen aan zn achterhoede en andersom. Dat duurt anderhalve maand en dan is de competitie voorbij. Grove blunders daargelaten, gewoon Marsman int hok.Dat geldt ook voor Corona, drin zetten in een volle Arena. Daar geilen die mannetjes op.

    /   Beantwoorden  / 
 4. TT

  Helaas heeft een onzekere doelman ook een slechte invloed op het spel van de verdediging. Kunnen we in deze cruciale periode echt niet gebruiken..! Exit dus… Onze Amsterdamse vrienden speelden na het vertrek van Vermeer een aantal weken de pannen van het dak! Als dat bij ons ook zo’n 6 weken het geval is…

    /   Beantwoorden  / 
 5. johan

  hij zegt n.b. zelf: ik ben momenteel niet top. wisselen dus, ik noem allleen de recente blunders tegen feyenoord (met mazzel na 2 minuten geen 10 man en penalty tegen, Eagles, AZ. Hij had een sterke periode en nu dus niet en een een serieuze topclub zet altijd de sterkste 11 in het veld. Maar ja, zijn we dat wel? Vraag het maar aan Luc. Bleef ook na slechte reeksen staan. Even zo voor Tadic. Dus ik verwacht geen wissel. Maar goed, we zullen zien waar we staan na zondag staan en of ze nou es een keer een eindejaardip hebben daar in 020 en de kampioensvlaggen nog uit de mottenballen moeten worden gehaald.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.