Quincy Promes verlengt contract

FC Twente werkt al volop aan de toekomst. Zo werd donderdag niet alleen het grote keeperstalent Joël Drommel middels een opleidingscontract vastgelegd, ook Quincy Promes verlengde zijn verbintenis met ons Tukkers tot medio 2017. Joël Drommel overigens, is 17 jaar en komt over van topklasser Spakenburg en stond ook in de belangstelling van AZ en Ajax. Goede zaken gedaan dus.

21 reacties op “Quincy Promes verlengt contract

 1. Jomanda

  ff aan het rekenen geweest voor de 2e plaats.

  PSV is de grootste concurrent.
  Je moet hopen dat die tegen feyenoord thuis of PEC uit keer gelijk spelen maar ik zie ze eigenlijk 6x winnen.
  Als ze 6x winnen moet je als Twente zijnde 5x winnen en moet je in de Arena gelijk spelen.
  Dan heb je als het goed is een beter doelsaldo en eindig je als 2e.
  Winst in de arena is natuurlijk nog beter, maar persoonlijk zie ik dit niet gebeuren.
  Denk dat het gemis van Rosales en Koppers je ook nog opbreekt, het is sowieso al lastig daar voor ons.
  Maar goed, dan ben ik een schijtluis en heb ik niet de goede instelling etc. Noem het liever realistisch gezien het verleden en hoe Twente dit seizoen speelt.
  Dus hopen op een gelijkspel in de arena en dat je dan verder alles wint (hoewel nac uit al geen makkie zal zijn, en clubs die tegen degradatie knokken zal ook geen makkie zijn: nec uit)
  Vitesse verliest of speelt gelijk tegen 020 en heeft nog 3 lastige uitwedstrijden zoals groningen, utrecht, cambuur.
  Feyenoord krijgt het lastig bij heracles (maar wint wel) psv uit en az uit.
  Zelf dus goede resultaten halen en hopen op een mispeer van PSV!
  Als je verliest in de Arena, ga je het op 1 punt niet halen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jomanda

  Ben ik trouwens de enige die bij het horen van bovenstaand nieuws meteen denkt: die heeft een mooie claussule in zijn contract staan, bij een bod van 10 miljoen is hij weg?
  Anders kan ik me niet voorstellen dat een speler die door Europese topclubs gevolgd wordt zijn contract verlengd, maar als je bij twentefans de reacties leest ben ik de enige die dat denkt.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Kaal een weekend zonder voetbal. Ik hoop nog steeds op een overwinning in de Arena. Zo goed is 020 niet hoor! Het is maar net hoe onze boys het veld op komen. Ik denk dat je met Jesus en Mokthar een paar goeie spelers voor zo n wedstrijd hebt. Onbevangenheid is een sleutelwoord dat hier past. Als je je laat imponeren door de entourage dan is t mis! Mijn seizoen zou al helemaal goed zijn als we deze winnen. Tja, nog een dikke week wachten en we zullen het zien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jomanda

   En achterin?
   Schilder – Bjelland – Bengtsson – Martina

   Ik ben het overigens met je eens dat 020 niet goed is, ze zijn weer eens het meest gelukkigst geweest.

     /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Ik heb trouwens de kaarten binnen voor de afscheids wedstrijd van Sander Boschker. Niet vergeten, komt allen. Vrije verkoop is vandaag gestart. Dus kopen en weten dat je een onvergetelijke Twente avond te wachten staat. Niet duur, lange zijde 15 en korte zijde 10 euro. Dus, goat stoan aj veur Boschker bint!

    /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  P$v blijft winnen…
  Pakten wij ooit maar eens 8 wedstrijden achter elkaar drie punten… daar gaat plek 2. (voorlopig)

    /   Beantwoorden  / 
 6. rene

  Sorry ber, maar dat je geen 2e word, heb je aan jezelf te danken. Ik hoop op de eerste 4 en dan is het weer gunstig dat vitesse verloren heeft. Dan kun je eventueel bij Ajax verliezen. Maar dan moet je de rest wel winnen. Doe je dat niet dan verdien je het gewoon niet.

    /   Beantwoorden  / 
 7. ber

  Helemaal mee eens rené…

    /   Beantwoorden  / 
 8. ber

  Dit blog is dood.jack.. gooi dr eens.een wat in!!
  #ik haat voetballoze weken…

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Hej Ber, de blog is niet dood het voetbal ligt stil! Let op mn woorden dit weekend is het blog weer springlevend. En inderdaad een week geen voetbal is boring… maar zondag zijn we dr weer.

     /   Beantwoorden  / 
 9. hendrik

  Vitesse heeft in Amsterdam ook gewonnen, Twente moet dat ook kunnen, brutaal, onbevangen tegemoet treden, strijders in het veld en niet afwachten direct al storen in de opbouw bij de Ajax verdedigers daar ligt het zwakke punt van Ajax.

    /   Beantwoorden  / 
 10. twentemax

  Eens Hendrik. Het is maar net hoe ze het veld op komen. En niet op een schijterige manier hoop ik! Thuis hadden we best kunnen winnen van 020 ! Kansen pakken en verzilveren!! En niet kans op kans laten lopen want dan is het mis. Ik hoor dat er maar weinig supporters mee kunnen i.v.m allerlei activiteiten rond de bak met dak. Flauw en vast met voor bedachte rade… Ik heb best hoop voor zondag!

    /   Beantwoorden  / 
 11. ber

  Vink to save the day…

    /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  Vergeet niet dat er ook nog een KNVB beker wedstrijd is a.s donderdag. Hopen dat AZ goed zn best doet en 020 kats kapot speelt. Scheelt altijd wat toch?

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   inderdaad ! Hopelijk 120 voetbal met az als winnaar met 22-21 na strafschoppen.

     /   Beantwoorden  / 
 13. ber

  120 minuten

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Sowieso moet je hopen dat Az wint, ten 1e omdat we 020 niets gunnen ten 2e moet je er niet aan denken PEC of Nec europa in.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Ha Joop, back in town?? Mooi dat je er weer bent, je brengt leven op t blog. Waar is Wallace trouwens?? Of zit ie al in A dam om 020 te bestuderen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Nee hoor, mevrouw. Er zit een nieuw stukjen aan te komen, Jack zal het tzt. wel weer plaatsen. Over Ajax, inderdaad. Over 020 heb ik het nooit. Dat is klets van niks. Wat een bloeddooie tijd is het ook. Zit al dagen steeds maar naar de Classico te kijken…heerlijk, maar weinig nieuwe momenten te zien na de 45e keer.

       /   Beantwoorden  / 
 14. joop

  @twentemax… zal ik er dan maar meteen weer 1 ingooien? Ik heb de vi voor me liggen en bij de meest waardevolle spelers staat onze 21 jarige spits toch ook maar weer mooi. Ok het kan nog beter dat zien we allemaal. Maar hij hoort bij de besten… wat moet hij dan? Eenzaam aan de top staan? Je mistte luc echt thuis tegen az. Met zijn inzet zou die wuytens zich totaal geen raad hebben geweten. Jomanda hier bovenaan heeft ook helemaal gelijk met dat het contract van promes een verbloeming is van een prachtige clausule. Niet erg zou nog steeds een prachtig bedrag zijn wat je vangt maar laten we nu niet net gaan doen alsof promes een uitzondering is die voor zijn carrière gaat ipv geld… want die clausule zit er echt wel in hoor ;)

    /   Beantwoorden  / 
 15. joop

  Zondag heb je een punt nodig wil je 2e worden. Verlies betekend psv dat boven je eindigt. Top 4 zou ook mooi zijn maar 2e kan ook hoewel je 1 van de 4 bent. Je kan er ook buiten vallen dus wat dat betreft zou top 4 mooi zijn. Plek 2 is bonus en een feestje waard. Maar goed niet verliezen dus zondag! Ik baal flink van het gemis van rosales en koppers wat dat betreft

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.