Wout Brama mag zelf contractduur bepalen

Zo ga je met je helden om. Wout Brama heeft een enorme staat van dienst voor FC Twente. Ondanks een langdurige blessure, die hem ongeveer een jaar aan de kant hield, kwam hij recent terug in de basis (tegen ADO Den Haag). FC Twente wil verder met de 27-jarige routinier en hij mag zelf kiezen voor hoeveel seizoenen hij bijtekent. Mooi. U hoopt toch ook dat hij blijft? Of niet?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “Wout Brama mag zelf contractduur bepalen

 1. Joop

  Goh wie wordt waarschijnlijk de opvolger van Strootman op het WK? Jawel Leroy Fer.
  Door 80% van de Twentefans weg gehoond uit Twenteland. Had hij hier nog maar gespeeld had je na het WK dik kunnen cashen.
  Maar ja, zo zijn de Twentefans!
  Pas nou maar op met Luc mensen ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. chocolade sjakie

   Ik lees een aantal reacties van je, maar wat een onkunde.Fer is natuurlijk in potentie een verschrikkelijk goede voetballer, maar was dat bij Twente niet.Alleen in het begin van het seizoen.Daarnaast lees ik in je monoloog dat je maar moet vasthouden aan Luc, ook al doet die het wedstrijd naar wedstrijd slecht.Gewoon houden, misschien wordt het wat.Ben blij dat je geen trainer bent of de lijnen uitzet bij Twente, want god o god, wat een bult onzin type je er toch neer.Het wordt lachwekkend.

     /   Beantwoorden  / 
 2. joop

  Als je de vi moet doen geloven willen ze vervanger voor luc. Ik zou het zeer gedurfd vinden je oordeel nu al klaar te hebben over luc. Een spits van 21 jaar is op welke leeftijd ook alweer op zijn best? Ik denk niet op zijn 21ste….

    /   Beantwoorden  / 
 3. joop

  Je mag er best een andere bij doen maar ik zou hem zeker nog niet verkopen. Wat zal dat pijnlijk worden als je hem over 2-3 ergens aan de lopende band gaat zien scoren. En dat zal zijn bij een grotere club dan de onze.. maar nee wat lul ik nou toch dan zeggen we overal tegen onze vrienden: hij heeft het bij twente geleerd he! ( fer verhaal) Of als het dan slecht gaat met ons cluppie (slecht kan ook heel goed een keurige 2e 3e plek zijn hoor maar goed in de ogen van die mensen gaat het dan slecht he ;) ) maar dan hoor je: hadden we luc nog maar gehad! (Janko verhaal)

    /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  Fer is een zielepoot die ‘het niet meer op kon brengen’ zich in te zetten na zn mislukte transfer….
  Heeft ons als een baksteen laten vallen…
  @Joop…
  Wat wil je nú horen dan na je monoloog?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Als je een paar van deze uitspraken over 2-3 jaar nog in je gedachte hebt dan ben ik al een gelukkig man ;)
   Want ze zullen zeker weten weer voorbij gaan komen.
   Denk dan nog keertje aan Joop :)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   En wat betreft Fer, dan had je die jongen weer op moeten lappen, vertrouwen geven en dan had je aan die zielepoot 10 miljoen verdiend i.p.v. wat was het nu? 4 miljoen?
   Mede door de supporters is dat gekomen, ik snap niet dat mensen dat soort dingen niet in zien. Zo zal het nu ook weer met Luc gaan. Zonde, ik vindt het kapitaalvernietiging. Is niet nodig.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Joop

  Je kan het topsportmentaliteit/cultuur noemen maar goed feit blijft dat je met 5 teams om 1 plek gaat strijden, dus dat je geluk moet hebben.
  Ik zou veel liever die veilige omgeving houden, waarin spelers zich in alle rust kunnen ontwikkelen zonder druk. Dan kun je in mijn ogen tot veel grotere hoogte stijgen.
  Daar waren we de laatste jaren zo succesvol mee.

    /   Beantwoorden  / 
 6. johan

  volgens mij is Joop dement. Fer is helemaal niet weg gehoond. Eerst kwam de wekenlange wanprestatie na de mislukte transfer, daarna de reactie van het publiek. Wel bij de feiten blijven. Ook Fer heeft zijn krediet gehad, alleen op zeer onsympathieke manier verspeeld, al had de staf hem gewoon veel eerder op de bank moeten zetten natuurlijk, had een boel ellende gescheeld.

    /   Beantwoorden  / 
  1. joop

   Misschien iets vaker onder de mensen komen in het stadion?

     /   Beantwoorden  / 
   1. chocolade sjakie

    Joop, je wordt zielig.Ik lees vaak mee en reageer nooit, maar de laatste dagen kriebeld het gewoon.Iemand moet je toch vertellen dat je veel onzin verkondigd.Misschien dat je thuis tegen je spiegel staat te praten en die geeft je natuurlijk gelijk.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  Joop heeft echter wel de kwaliteiten om de nieuwe Paul te kunnen worden. Zoals hij uit zijn fles gaat vanwege een nummer 6 als Toornstra, ik zie het Paul hem niet na doen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Bertje

  Ja Joop, dit is een bedrijfstak en je hebt het over lekker rustig ontwikkelen. Nou ik weet niet bij welk bedrijf jij werkt, maar een baas zal zeker tegenwoordig niet gauw zeggen: jongen ga jij je maar lekker rustig ontwikkelen, dan komt het wel goed!
  Joop, wordt wakker!
  We spelen in de top en dat de jonge jongens als Promes en zo het nog niet een heel seizoen goed kunnen doen, neem ik op de koop toe. Maar onze Castaignos had al veel verder moeten zijn door zijn opgedane ervaringen bij Feyenoord en Milaan.
  Overigens hoop ik dat Martina inderdaad blijft staan de komende wedstrijden.
  Dit had ik laatst ook al aangegeven en ik snap niet dat Alfred dit niet eerder heeft gedaan. zie frank de Boer, die rustig zijn aanvoerder wisselt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.