Blessure Felipe Gutièrrez valt mee

Dat was afgelopen vrijdag even schrikken, allereerst voor Felipe Gutièrrez zelf natuurlijk, maar niet in de laatste plaats ook voor ons supporters. Onze sterkhouder op het middenveld moest de training van de nationale ploeg van Chili voortijdig verlaten. Er werd gevreesd voor een ernstige knieblessure en voor zijn deelname aan het WK. Maar inmiddels heeft Felipe zelf via Twitter laten weten dat het allemaal meevalt. Gelukkig. En los van het sportieve aspect zal ook door de financiële afdeling van FC Twente opgelucht adem zijn gehaald, aangezien Felipe Gutièrrez samen met Dusan Tadic een behoorlijk kapitaal vertegenwoordigt.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Blessure Felipe Gutièrrez valt mee

  1. twentemax

    Gelukkig voor hem dat het meevalt. Wat mij opviel de laatste dagen was het nieuws van Adriaanse over Twente. Hij baalt er nog steeds van en met name de assistent trainers Pahlplatz, Mulder en Schreuder hadden meer kunnen doen voor hem. Vanmorgen lees ik ook het AD, de column van Willem, de Kromme, van Hanegem, die stelt dat het flauw is van Co om daar nu mee te komen. Tja, opmerkelijke meningen van iets dat toch alweer een jaar of wat geleden is. Het was balen dat het niet liep met Co Adriaanse want ik vind hem een goede kijk op voetbal hebben. Maar ik vond hem totaal niet passen bij onze club. Waarom niet eerder in de media gereageerd???? Wat dat betreft ben ik het met van Hanegem eens. Of je geeft direct je mening of je houdt je stil. Toch wel balen dat ons Twente weer negatief in de media komt. Ergens stond iets over een gifbeker die helemaal leeg moest. Ben benieuwd of er nog meer druppels of slokken te voor schijn komen deze dagen. Wat mij betreft is het genoeg geweest!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.