Sander bedankt!

Het werd een bijzondere avond in de Grolsch Veste. Bijna 30.000 mensen en een enorm aantal oud-medespelers van Sander Boschker waren naar de Grolsch Veste gekomen om daar afscheid te nemen van de oude keeper. Het werd een feest van herkenning, al moesten de supporters soms even overleggen over wie nu precies wie was. Bij sommigen waren de extra kilo’s duidelijk zichtbaar, maar bij anderen juist ook opvallend niet. Het was echter vooral leuk om ze zo allemaal weer eens bij elkaar te zien (op Simon Cziommer na dan). Het was een passend eerbetoon aan een keeper die een unieke plek inneemt in de roemruchte geschiedenis van ons aller FC Twente. Bedankt Sander!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

18 reacties op “Sander bedankt!

 1. Joop

  Heb weer iets gezien gisteravond wat me trots maakt, op twente ben ik altijd trots op de fans de laatste tijd wat minder maar gisteravond was echt weer super gaaf en zag ik weer een eenheid.
  Ik denk dat dat het grote wapen kan zijn in een titelstrijd: je spelers steunen, je club steunen. Als je dat 95 minuten lang kunt opbrengen komend seizoen met zn allen dan kan er weer iets heel moois ontstaan net als het jaar dat we kampioen werden.
  Eens afstappen van de verwachting dat we kampioen worden, gewoon als doelstelling europees voetbal aanhouden en dan je spelers steunen en de club steunen dan ontstaat er weer zo n bijzondere sfeer waarin die jonge gasten boven zichzelf uitgaan stijgen en tot prachtige prestaties komen. Ben ik van overtuigd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. sgt.pepper.

   Wat heb ik genoten gisterenavond,een en al harmonie. Geweldig wat een mooi feest.
   Joop ook ik ben trots op onze supporters prachtige spandoeken!!etc.etc.
   Zoals Zoals Rahim zegt! FC Twente heeft de beste fans van de wereld! Trots
   Heja de keu,,ole ole

     /   Beantwoorden  / 
 2. Joop

  Offtopic, wat doet Twente dat toch weer goed de opzet van begeleiding en doorstromen van de talenten e.d. Met Jan van Staa en Michel Jansen enz enz. Ziet er goed uit.
  Of hebben de Joop haters hier weer wat op te zanniken? :)

    /   Beantwoorden  / 
 3. joop

  Viergever voor 1 miljoen op te halen? Joop wat let je!!! Meteen de vaste linksback ophalen die ook nog eens in het centrum uit de voeten kan!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Dinkeltukker

  @Joop en Sgt.Pepper…hebben jullie het gehoord?! Een oud-Twentespeler werd uitgefloten!!! Ik schaamde me er gewoon voor. Dat doe je niet en al helemaal niet tijdens zo’n afscheidswedstrijd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Is mij even ontgaan Dinkel? Was dat bij Ronald de Boer toen hij die kans mistte (had niet goed door of dat tegen de Boer was of om het zeeeeer laks omgaan met de kans dan nog hoor je in zo n wedstrijd niet te fluiten en snap je niet waar het om gaat) of was het bij Cziommer? Toen leek het wel heel even maar echt heeeeel zachtjes? Maar het viel me niet heel erg goed op ofzo, wat bedoel je Dinkel?

     /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Super avond! Kan maar een woord zeggen TROTS!

  Wie werd uitgefloten Dinkeltukker, Ronald de Boer??? Toch de enige waarbij ik gemorrel en gefluit hoorde.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Dinkeltukker

  Het was na die benutte penalty van Ronald de Boer dat hij door enkele supporters werd uitgefloten. Ik wist niet wat ik hoorde. Erg triest.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Het viel mij ook op. Mensen vonden het waarschijnlijk ongepast dat Boertje de penalty benutte ipv Sander te laten redden…..

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Dan is het dus de vraag of de boer werd uitgefloten of dat het meer zo bedoeld was van: heey Boschker onze penaltykiller stopt hem niet: boehhhhh
    Zoiets zeg maar.
    Denk toch het laatste

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

     Nee, volgens mij werd de Boer uitgefloten omdat hij de penalty benutte natuurlijk.

       /   Beantwoorden  / 
    2. twentemax

     Of gewoon omdat het een dikke Ajacied is. Daar kan ik natuurlijk in komen. Nee, was flauw, fluiten hoort niet bij zo n avond!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Moeke

      er waren anders wel dikkeren die uitgefloten hadden kunnen worden dan……..:)

        /  
 7. Joop

  Anders zou hij nog wel vaker zijn uitgefloten denk ik?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Wallace

  Joop zag er slecht uit, dinsdag, menschenmenschenmenschen… Op en afgetobd. Wat ‘ne oald kearlke. Veel kopzorgen over de financiĆ«le rotzooi, logisch. En voor hij eindelijk op vakantie kan, moet eerst Promes nog verkocht worden aan Galatasaray, want elke cent is welkom en broodnodig. Twente houdt uitverkoop, Doyen eist rendement uit de investeringen. Jacob moet zijn eigen fucking Omo-poeder al meenemen naar het washok…Armoe, armoe.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Tadic weg en je zit weer in de gezondste categorie, misschien zitten we dat nu zelfs al wel weer. Eerste miljoenen van Fox zijn inmiddels al binnen, het aantal contracten is aanmerkelijk minder geworden. Het is al een stuk rooskleuriger dan het bericht over de financiele perikelen (IN SEIZOEN 2012-2013 :) )
   Verkoop Tadic er als klapper over heen.
   Kun je nog een jaartje heerlijk genieten van Promes en hem internationaal zien worden in dienst van onze FC.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    We kunnen i.p.v. Tadic ook jouw oogappeltje verkopen, Joop….Persoonlijk heb ik dat liever.

      /   Beantwoorden  / 
 9. twentemax

  Gewoon een keer van functie ruilen voor een seizoen. Joop bij de wasmachine en Jacob voorzitter.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.