Quincy Promes ontketend bij Jong Oranje

Quincy Promes heeft woensdag zeer nadrukkelijk gesolliciteerd voor een plek in de Oranje-selectie van Louis van Gaal. In het EK-kwalificatieduel met Jong Oranje tegen Jong Schotland bepaalde hij de ruststand met een zuivere hattrick op 0-3. Na de thee liep Jong Oranje uiteindelijk uit naar een 1-6 overwinning. Hakim Ziyech, die in verband wordt gebracht met een overgang naar FC Twente, maakte twee doelpunten tegen de onthutsend zwakke Schotten. En zo krijgt Oranje, na Chili, mogelijk ook een Twents tintje dit komende WK. De beslissing is aan bondscoach Louis van Gaal.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Quincy Promes ontketend bij Jong Oranje

 1. Wallace

  Van Gaal laat de ouwe stoemper Kuyt niet vallen, ben ik bang. Daarom blijft Promes thuis. Voorlopig althans, uiteindelijk zal hij tijdens het transferwindow ongetwijfeld verkocht worden. Doyen is bezig Twente sportief leeg te trekken, alles moet tegen het hoogste bod verplicht verpatst worden om rendement te halen. Twente is geen baas meer in eigen buik. FC Twente is de eerste club met een vaste pagina op Marktplaats.nl …

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  De knotsgekke voetbal wereld waar ik me wel degelijk zeer aan stoor! Voetballers die voor miljoenen van de ene naar de andere club verkassen. Een wereld voetbal bond met een ouwe gek aan t hoofd die totaal geen kijk op de wereld heeft en alleen aan zelf verrijking doet. Daar is Twente met die Doyens ook mee in zee gegaan. Hoe groot wil je worden, waar kun je mee verdienen??? Liever klein en gezellig dan groot en met bloedgeld onderhouden. Ik hou van het spelletje maar niet van dat idiote geld geschraap over ruggen van heel veel mensen heen die nog geen cent hebben om hun kont te krabben.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Ik weet niet of je gelijk hebt wat betreft van Gaal. Ik denk dat Promes een goede kans maakt! Ik hoop als Twente supporter in ieder geval dat ie mee gaat! Dan heb ik toch nog een reden om niet voor Chili te zijn…. We wachten zaterdag maar af! En Promes wordt binnen de kortste keren weggekaapt dat is zeker! Je mag een jaar vlammen bij Twente en dan komt de grote club die je op de bank gaat zetten waar je verpieterd.Leuke vooruitzichten voor zo n jongen. Doodzonde!! Maar zo is de rare voetbal wereld. Ping ping daar draait het om.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.