FC Twente rekent op vertrek Wout Brama

Verrek, FC Twente begint volgende week, op 18 juni, alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanzelfsprekend nog zonder de meeste internationals, maar toch. Voorzitter Joop Munsterman gaat er vanuit dat Wout Brama zich volgende week gewoon meldt bij de eerste training, maar voegt eraan toe dat hij verwacht dat Brama FC Twente deze zomer zal verlaten. Brama heeft zijn aflopende contract namelijk nog niet verlengd en zet momenteel alle opties op een rij.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “FC Twente rekent op vertrek Wout Brama

 1. twentemax

  Programma eredivisie seizoen 2014-2015 is gereed. Dus plannen maar weer de wedstrijden die ik ga bezoeken. Nou al zin in. Na het WK zal de transfermarkt wel helemaal losbarsten. Eerst maar genieten van Oranje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Voor het WK vond je er nog geen goede speler bij hebben zitten in de selectie en nu is het genieten geblazen? :P ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Laten we eerlijk zijn, Joop. Als Nederland met de rust met 2, 3-0 achterstaat mogen we ook niks zeggen. Neemt niet weg dat de tweede helft van een geweldig niveau was. Ik heb ontzettend genoten, maar net als bij Twente; zwaluw maakt nog geen zomer :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Je zegt weer waarheden als een koe zoals ik niet anders gewend ben alleen is heeft het weer totaal niets te maken met wat ik zeg :)
     Ik vind het opmerkelijk dat iemand eerst de selectie van Nederland afvalt, net zoals heel veel hier v Gaal eerst afschilderen als mafkees die er niets van snapt en dat we nu uitkijken naar wedstrijden van Nederland om er van te genieten :P
     Maar zoals jij iets voorschrijft wat prima bij ons Twente past, past voor mij dat gedrag ook prima bij FC Twente ;)

       /   Beantwoorden  / 
     1. twentemax

      Ha Joop , je hebt gelijk. Ik ben en was nog steeds niet met hart en ziel fan van Oranje. Maar aangezien er verder ook niet veel te kijken valt zit ik wel voor mn kassie te genieten van een wedstrijd als het voetbal goed is. Dat jij met je comentaren die altijd zo belerend zijn als die van een schoolmeestertje weer reageren moet. Oke, je doet maar. Ik tik toch wel wat ik zelf wil. Af en toe ben je me net een beetje te veel zeikzak.

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.