Felipe Gutiérrez heeft vakantie

Het WK zit erop voor onze Felipe. Zaterdagavond verloor hij met zijn land Chili na strafschoppen van gastland Brazilië. Gutiérrez kwam na 59 minuten in het veld en speelde de wedstrijd en de verlenging uit. Hij nam geen strafschop. Met een berg ervaring, geld en transferwaarde keert Felipe na zijn vakantie terug bij ons FC Twente

5 reacties op “Felipe Gutiérrez heeft vakantie

 1. Wallace

  Pipe heeft een anoniem WK gespeeld. Als invaller probeerde hij wat gaatjes te dichten en leverde hij de ballen snel en een beetje angstig in bij de grote jongens. In de opbouw sloegen ze hem vaak over. Nuttig en onzichtbaar. Je zag dat hij het niveau amper aan kon. Geen schande natuurlijk, want het maakt nogal een verschil of je wekelijks in de Spaanse of Italiaanse top speelt of bij het kleine, onbekende Twente. Dat maakt zijn uitverkiezing voor de Chileense ook des te specialer ! Hopelijk wordt hij niet verkocht, maar Joop de handelaar zou het graag willen, die kijkt alleen naar cashflow, niet naar vloeiend veldspel. Is er al een technisch direkteur gevonden, of wa !? Je krijgt toch een sik van dat trage handelen…Dorpse aanpak !

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joop

  Zo kun je maar weer zien wat een positieve sfeer voor draai kan geven aan een resultaat mensen….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   @Piet: even had dat gezeur van een aantal mensen hier nog een geestige en naar het scheen constructieve kant. Inmiddels vind ik helaas dat het dat beide niet meer is en kan een ieder met een beetje inzicht zien dat men puur het eigen negatieve denken graag bewerkelijkheid ziet worden want eerder ziet men zichzelf niet bevestigd. Beter de naam van dit blog te veranderen in fc-azijnzeikers.blog.nl

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    azurifarelapipi.blog.nl

      /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Het is niet ondenkbaar dat op korte termijn als Twente voor 12,5 miljoen Tadic verkoopt aan southampton de jacht geopend wordt op de 21 jarige Hakim Ziyech van Heerenveen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.