Rasmus Bengtsson nog altijd in lastige positie bij FC Twente

Hij drukt met zijn forse salaris zwaar op de begroting, heeft nog één seizoen een contract en dus is het in het belang van FC Twente hem nog deze zomer te verkopen. Anders loopt Rasmus Bengtsson in 2015 voor gratis de deur uit. Maar Bengtsson heeft natuurlijk ook gelijk als hij zegt dat hij wil wachten op een geschikte club. Dat is dus momenteel een patstelling, want die geschikte club meldde zich vooralsnog niet. En dat leidt dan weer tot spanningen: eerder deze week stuurde trainer Alfred Schreuder hem zelfs van de training na een (overigens klein) incident. Het is de hopen dat er een snel een goede oplossing voor beide partijen komt.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

2 reacties op “Rasmus Bengtsson nog altijd in lastige positie bij FC Twente

 1. LangeJan

  @sgt pepper
  Ben benieuwd waarom Castaignos ondanks zijn tekortkomingen jouw oogappel is ?
  pepper denk je niet dat spelers die eigenlijk weg moeten de rust binnen de selectie zouden kunnen verstoren
  Ik denk hierbij vooral aan Bengtson

    /   Beantwoorden  / 
  1. sgt.pepper

   Wat betreft Bengtson mag die van mij nu wel weg,want anders wandelt hij volgend jaar transfer de deur uit en dat levert voor Twente niets op.
   Castaignos kan het wel!!het vertrouwen zat er niet in bij hem vandaar die gemiste kansen.Dit mede door alle ongepaste negatieve reactie”s (en die waren niet mis)dit gun ik niemand.Hierdoor ga je ook slechter spelen je kan zo’n iemand kapot maken.Als voetballer krijg je hier veel mee te maken je moet er boven staan en mee leren om te gaan en er hard aan werken.Maar goed,bij jong Oranje deed hij het toch goed? Als team moet je dan ook met elkaar goed in het vel zitten gelijke kansen een harmonie,zo krijg je een goed team.
   Arrogant is onze Luc niet dat maken de media etc ervan.
   Dit jaar zal hij zich dan ook moeten bewijzen en ik hoop dan ook dat het hem zal lukken voor ons Twente.Maar hij blijft hij wel mijn oogappeltje Langejan lukt het hem niet? dan krijgt hij van mij een rotappeltje.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.