Luc Castaignos en Kyle Ebecilio verliezen met Jong Oranje

Het zijn dooie dagen zo rondom de interlands, al ligt natuurlijk wel altijd het blessurespook op de loer. Van ons Tukkers kwamen Luc Castaignos en Kyle Ebecilio donderdagavond in actie met Jong Oranje. Ze verloren in Deventer met 0-1 van Georgië. Ja. Georgië. Hakim Ziyech kwam niet in actie. Maandag speelt Jong Oranje in Tilburg tegen Jong Slowakije. Kyle Ebecilio ontbreekt dan wegens een schorsing.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Luc Castaignos en Kyle Ebecilio verliezen met Jong Oranje

 1. LangeJan

  Het rommelt binnen FC Twente enkele vaststellingen
  Sander Bosker maakte Nijhof van de Twente fan-shop kapot
  De fan-shop ging naar zijn vrouwtje Vaneker sport.
  Vaneker werd in eerste instantie gered door Boscher en Munsterman, de zaak werd verbouwd tot een grote fan-shop
  Ook dat liep niet en in korte tijd ging Vaneker-sport alsnog failliet.
  Daarna was het ook gedaan met Nijhof, die geprobeerd had om zijn zaak te redden door zijn oude werkzaamheden weer op te pakken, dit mislukte en hij repareert en verkoopt nog artikelen bij zijn woonhuis.
  Daarna verstootte Boschker Roy Elferink als keeper trainer bij de twentse vrouwen, hij had het ellebogenwerk van Boschker niet aan zien komen en schrok zich een hoedje toen hij er door Joop uitgeknikkerd werd, hoe moest het nu verder , hij moest immers ook leven met zijn gezin, nu inmiddels heeft hij een nieuwe baan en is hij de hoofd trainer van PEC Zwolle vrouwen geworden, gefeliciteerd Roy, ik gun het je van harte.
  Let maar op over een of twee jaar staat Boschker wel weer met de ellenbogen te werken, wie is zijn volgende slachtoffer ???
  Ook kunnen we stellen dat Youri Mulder altijd op iedereen kritiek heeft gehad, ook tegen CO
  maar Youri, presteert zelf onder de maat, kijk naar Castaignos en Borven en Marsman
  Toen Youri zich ging bemoeien met NKufo scoorde hij niet meer.
  Youri Mulder zelf zegt als Castaignos er niet is missen ze hem, maar als Mulder er niet is hoe zit het dan ??
  Zoals jullie al merken ik mis al die doelpunten die hij zou moeten maken.
  Ook van Zoutman heb ik geen hoge dunk als trainer, hij zegt nu al twee jaar achter elkaar dat hij minimaal drie spelers klaar stoomt voor het eerste(dus zes),welke dan? ik zie alleen maar talenten verdwijnen naar andere clubs. Het zou misschien wel een goed idee zijn om de schop door de trainers staf te halen, een frisse wind doet wonderen en voorkomt kliekjes vorming.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.