Groot nieuws! Ryo Miyaichi is gekomen om te spelen!

Hij vertelt het zelf in bovenstaand filmpje. Geen Japanse toerist dus.

52 reacties op “Groot nieuws! Ryo Miyaichi is gekomen om te spelen!

 1. Wallace

  Als Ryo er geen kloten van maakt hiero gaan we hem een Joopanner noemen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. rene

  Nog geen wedstrijd gespeeld en nu al wat aan te merken. Zielig zielig zielig

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hahaha

  Hoop wel voor hem dat Twente zijn voetbalkousen op maat maakt anders lijkt het dalijk net als of hij een panty aan heeft.

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Ik zal zn enkels wel intapen voor de wedstrijd. Jongen van glas of…….?????

    /   Beantwoorden  / 
 5. Johan

  Weet onze TS dat wel? Het schijnt dat een beetje avontuurlijkheid en risico’s nemen alleen is toegestaan voor onze Grote Leider J.M. , als speler met die eigenschappen krijg je het zwaar te verduren en zit je zo op de bank ….. bij Jong Twente. “niets weggeven” is waar het om gaat. We hebben ook niets weggegeven tegen qarabaq thuis, en de TS keek en kijkt nog tevreden terug op deze puike prestatie. Kom je daarvoor niet naar het stadion? Blijf dan weg joh, de TS zit er niet voor de supporters, kom op zeg. Waarom die JApanner dan is gehuurd? Het is in ieder geval een JAknikker, makkelijk volk, niewaar?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wallace

  Ryo is gescout door de marketing-afdeling. Op het veld is hij zelden of nooit te zien vanwege blessures of te weinig kwaliteit, maar Joop en zijn leger aan marketeers ziet er wel een commercieel buitenkansje in. Joop wil die duizenden toeristische Jappen die vermoeid uit hun touringcars vallen allemaal een stapelbed verkopen bij Go Planet. Twente is een soort symbiose tussen de Efteling en IKEA aan het worden, het beschamend zwakke voetbalproduct is een stroperig vliegwiel om wat centjes te verdienen aan bullshit-randgebeuren.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Piet

  Overal waar Luc meedoet, wordt verloren. En bij alle interviews zegt hij altijd hetzelfde, “jammer, balen dat we de punten niet hebben gepakt”. Als je nooit eens overtuigend wint, en nooit eens een ander interview kan geven, ga je erin geloven dat dat je identiteit is, van Luc ´jammer, balen´ Castaignos…

    /   Beantwoorden  / 
 8. Joop

  Zonder dat ik de meningen van anderen wil neerhalen of wat dan ook, volgens mij gaan de laatste reacties echt helemaal nergens meer over of vinden jullie van wel?
  Zijn allemaal maar aannames, of suggestieve opmerkingen.
  Woorden worden in de mond gelegd terwijl de hoofdrolspelers dat niet eens gezegd hebben.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Joop, even iets verder nadenken, Engelaar wil Joop M erbij om de kerstboom in Go Planet op te tuigen, hij wil een grote piek, nee geen pik dat heb ik niet gezegd.
   als hij in de boom staat komt hij boven de Grolsch Veste uit, dan galmt hij met zijn donker bruine stem over Enschede en Hengelo een kerst geluid dat ongeveer zo klingt, HOHOHOOOO HOHOHOOOO merry X-mas
   Nee Joop je kunt hem nu nog niet neerhalen het is nog geen Kerstfeest, even wachten, na oud en nieuw mag je de bijl er wel inzetten.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Dit soort reacties bedoel ik haha, zijn in mijn ogen opmerkingen: tja wat moet je er mee? Hoe weet je dat Joop dit wil? En wat een geblaat over kerstbomen.
    Gaat mijns insziens nergens over, maar no hard feelings hoor :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

     @Joop
     je hebt werkelijk geen gevoel voor humor, ik wou je aan het lachen maken, maar dat is wel moeilijk als je zo serieus bent.
     zal ik dan maar een mop vertellen over twee Belgen, ik denk dat dat ook niet gaat helpen, je hebt connecties in Brabant dicht bij de Belgische grens.
     Een goede scheids ziet het verschil tussen per ongeluk en echt !

       /   Beantwoorden  / 
 9. Joop

  Ik richt me liever weer op het voetbal gedeelte, zaterdag the eagles.
  Hebben veel ingeleverd met het vertrek van Antonia en Falkenburg.
  Schilder wordt eruit gelopen door de Sa, dus Koppers basis.
  Hopen dat Ziyech fit is.
  Ryo zal wel nog niet meteen gebracht worden evenals Bilal niet.
  Benieuwd of Kusk en Mokhtar de hint begrepen hebben.
  Eagles, Heracles en Utrecht moeten mijns inziens 9 punten kunnen opleveren, moet eigenlijk wel met daarna pittige duels tegen Az en Ajakkes

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Eens! Ik zou Corona graag zien starten vooral tegen GAE.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Ik denk persoonlijk niet dat Corona, nu hij al die tijd links blijft liggen vanuit het niets ineens in de basis zal komen.
    Hoop inderdaad ook dat hij snel bij de selectie gehaald wordt en zich dan laat zien tijdens een invalbeurt van 20 minuten en de TS dan overtuigd om de week erop in de basis te starten en er niet meer uit te gaan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Het grote raadsel Corona. Waarom krijgt hij geen speelminuten? Speelt er nog iets anders mee dan alleen een spatje vet teveel op de ribben? Is het een persoonlijke vete tussen laffe Alfredje en hem? Op welk forum je ook rondsnuffelt; iedereen wil dat Corona nu eens een paar wedstrijden de kans krijgt. Waarom alleen bij die veel te serieuze Schreuder niet? Zijn er op dit forum mensen die regelmatig een training meepikken die iets meer kunnen vertellen???

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Denk dat dat wel bekend is nu toch? Corona leeft niet als een prof! En dat is niet iets wat Schreuder niet bevalt, dat is al vanaf dat Rutten hier was: iedereen moest zich als Prof gedragen. Douglas ook al tijdje terug.

        /  
    2. Dinkeltukker

     Er is ook veel te lang vrijblijvend met die jongen geleurd onder het mom;’pas je eerst maar lekker aan’
     Nu zit je met de gebakken peren. Geef die vent een knuffel en maak hem weer belangrijk. Geef hem een eerlijke kans en als het na 2 maanden nog niks is, dan trek je de consequenties en heeft het publiek ook daadwerkelijk gezien dat het niks is en wordt met hem.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Hij krijgt zijn kans ook heus wel, alleen weet ik nu alweer hoe de reacties straks zullen zijn als hij er 2 inknalt tegen utrecht ofzo:
      Wij als fans zagen dat al weeeeeken de TS nu pas dus die deugt niet! :P ;)

        /  
     2. Piet

      Ja jnopie , die gekke koster blijft LC ook opstellen en verliest. Wat is er toch mis met die NL trainerts?

        /  
 10. aks

  Ja, Piet je zou bijna weer verlangen naar trainers als Ernst Happel, Frantisek Fadronc, Barry Huges, Kovacs.
  De Nederlandse training’s Opleidingen zijn nog steeds veel te veel op de visie van Wiel Corver en Johan Cruyff gericht.
  Men vergeet verdedigers te kweken die op het randje kunnen spelen en om spitsen slim te laten lopen, het kweken van doelpunten instinkt

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Nou aks, blijkbaar is het zo dat als je een x bedraggled verdient en in de Nederlandse top speelt, je automatisch wordt opgesteld bij Jong oranje. Zo’n koster heeft ook maar beperkte invloed wie die opstelt, net als schreuder. Want stelt ie ze niet op, dan moet ie dat uitleggen. Maar goed, blijkbaar hebben we in NL niet iemand die wel als een van nistelrooij zwoegt en op de juiste plek staat. Onbegrijpelijk voor een land dat zich zo op de borst klopt. Laten we allemaal maar gaan curlen. Te beginnen met luc Canternietsvan ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Nou aks, blijkbaar is het zo dat je als je een x bedrag geld verdiend en in de nederlandse top speelt, je automatisch wordt opgesteld bij jong oranje……….. en de zoveelste aanname…. het zou ook heel goed kunnen zijn: luc is de spits van jong oranje omdat professionals het in hem zien zitten. (21 jaar) Dat zou net zo goed kunnen! Maar goed dat is maar net hoe men het graag wil zien :)

      /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  BREAKING !! De gemeente Enschede is bezig de boekhouding van Joop overhoop te halen op zoek naar lijken in kasten en vreemde facturen. De rest van deze maand wordt besteedt aan het doorspitten van vele tienduizenden kassabonnetjes van Oonk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Lees ook:

   Twente is altijd keurig op tijd met het betalen van de verplichtingen.

     /   Beantwoorden  / 
 12. Joop

  Twente – Eagles 2-0, Ziyech en Luc

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   Twente – Eagles
   9′ 1-0 Ziyech
   32’1-1 de Sa (p)
   60′ Schilder voor Ebicilio
   75′ Breukers voor Mokhtar
   89′ Ryo voor Castaignos
   90’1-2 Lachman (e.d.)

   2 schoten tussen de palen van Twentse zijde over 90 minuten.

   “Zonde dat we het laten liggen, maar we hebben niets weggegeven”, aldus Schreuder.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    1-1, 0-1 Schalk en in de 88e minuut 1-1 Luc. Wissels in de 62 minuut Eghan voor Zyhech. 82e minuut Schilder voor Koppers.Of andersom, want Alfred wil beide backs rouleren. Bij een 1-1 doet Alfred een dringend beroep op de 4e official om Stevens naast Marsman in de goal te mogen zetten, want Eagles is weer zeer gevaarlijk met messcherpe counters. Het verzoek wordt uiteraard afgewezen en Laffe Fredje knoopt zich maar gauw weer een nieuwe rose pamper om zijn billetjes.

      /   Beantwoorden  / 
    1. hendrik

     1-0 Twente, 92e minuut 1-1. “We hebben de hele wedstrijd voor gestaan, goed druk gezet en uitermate goed gespeeld, jammer van de laatste 2 minuten. Maar toch weer vele verbeteringen gezien, de jongens groeien in hun spel en we blijven ongeslagen in onze thuiswedstrijd”, aldus Schreuder.

       /   Beantwoorden  / 
   2. Joop

    De sa neemt nooit penalty s

      /   Beantwoorden  / 
  2. aks

   Ziyech gaat zeker niet meespelen, Twente gaat geen risico nemen met hem, anders sloopt Schreuder hem in dan verdwijnen de miljoenen in de afvalbak.
   Bovendien kon het noge weleens weer een teleurstellen resultaat worden ik houd het maar op 1-1 met deze laffe onervaren trainer verwacht ik eerlijk gezegd niet zoveel.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Joop eist aanstaande zaterdag drie punten, aldus Lammert Veen van Radio Enschede hedenmorgen. Schreuder doet al dagen yoga-oefeningen na de lunch en probeert zijn te hoge borstademhaling te reguleren. De stressmeter gaat in Hengelo bijna door het plafond.

      /   Beantwoorden  / 
   2. joop

    Ziyech traint mee dus zal wel spelen. Goh wat een vertrouwen hier. Als de fans al geen vertrouwen hebben…. fijn voor de spelers dat ze zich gesteund voelen zeg. Schreuder op de kop geven waar ze zelf misschien wel een aandeel in hebben. Team in opbouw mensen!

      /   Beantwoorden  / 
 13. Dinkeltukker

  Zo te lezen valt er weinig bij de Bookmaker te verdienen als ik mijn 1-1′tje weer voorspel voor a.s. zaterdag. Wat is het toch ontzettend jammer dat er zo vroeg in het seizoen al een grauwe sluier over onze geliefde club hangt! Na de vriendschappelijke winst op Sporting, alweer eeuwen geleden, is het nog steeds geen rozengeur en manenschijn met het vlaggenschip van ons Laf Fredje. Na 6 ‘Pflichtspiele’ is de hand van de trainer nog steeds niet zichtbaar, of het moet al het handje zijn dat de spelers naar achteren dirigeert om zodoende weer een kostbaar punt in de wacht te slepen. Het is mij allemaal te plichtmatig. Geen ambitie tonen en deze zeer zeker niet uitspreken. In februari 2014 mooi op de 2e plaats met alle kans op het allerhoogste en dan nog gewoon zeggen dat een plek bij de eerste 4 de doelstelling is. Nu weer van de daken roepen dat wij als supporters de verwachtingen fiks moeten bijstellen. De gemiddelde fan verwacht helemaal geen kampioenschap. Ik mag van een club met de derde begroting verwachten dat ze ambitie en strijdlust tonen richting de achterban en hun meeslpen in hun enthousiasme! In plaats daarvan zal Angsthazenfreddie wel weer verkondigen dat GAE ondanks het vertrek van Falkenburg en Antonia een zeer gevaarlijke, en zeker niet te onderschatten, ploeg blijft. Op zulke jankverhalen zit ik echt niet meer te wachten! Mijn Twentehart hoopt zaterdagavond op een flitsende avond met een sprankelend FCT en dat dit de voorbode is voor een mooi seizoen. Het is nu echt aan Alfred om dat team eens een trap onder hun hol te geven en met het handje naar voren te wapperen!!! Misschien, heel misschien, kan er dan ook weer eens een lachje bij hem af.

    /   Beantwoorden  / 
 14. joop

  Vorig jaar was het ook alfred toen we 3e werden en bijna iedereen tevreden was… nu zou hij er niets van kunnen… nieuwe spelers.. team in opbouw. .. zag net juventus in de samenvatting die had dat probleem ook…

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Vorig jaar was de eind verantwoording voor Jansen en was er een samenspel met hem en schreuder , nu is het alleen Schreuder en dat is een groot verschil, ik heb ook al eerder geprobeerd om het je duidelijk te maken.
   Bovendien wordt de eindstand 1-1 of 2-2
   Ook al omdat de trainer van Go ahead Foeke Booi slimmer is en meer ervaring heeft dan Schreuder in dat waterhoofd van Schreuder zit niets.
   Zelfs Stegeman van Heracles sla ik hoger aan.
   Tegen Quarkgebak heb ik je ook al moeten temperen voor te veel optimisme en heb je gezegd dat 0-0 helemaal geen goede uitgangs positie was.

     /   Beantwoorden  / 
 15. Paul

  De spits van Nederlands bange hoop loopt in Jong Oranje .Meer heeft Nederland niet op dit moment . Is het niet zielig . Nederland gaat verworden tot een tweede Luxemburg . Luxemburg heeft wel mooie Bulten Bergen ,echt bezienswaardig . Die kamelenbulten Wallen onder de ogen van Castaignos zijn ook echt een bezienswaardigheid aan het worden . Op Amsterdam heb je dan weer een andere bezienswaardigheid die Wallen heten . Komen nog een hoop Wallen bij als Twente zaterdag wordt afgeslacht door Go Ahead met countervoetbal . Krijg Joop ook Wallen als kunstwimpers .En gaan de raderen bij Joop op volle toeren draaien ,WAT HEB IK TOCH VERKEERD GEDAAN ,WAT HEB IK TOCH VERKEERD GEDAAN .

    /   Beantwoorden  / 
 16. ber

  Prima joop team in opbouw. Ben ik wel met je eens. De teleurstelling zit m in uiteraard in veel meer dingen dan alleen dit… De aftakeling in de afgelopen jaren.. van kerngezond naar junkstatus.. de ‘laffe’ doelstellingen vanuit een zeer riante positie uitgesproken door TS en Directie..

  Kijk in deze situatie is inderdaad een team in opbouw. De steun verdienen ze ben ik volledig met je eens. De kritiek liegt er niet om maar mag gewoon gegeven worden, moeten ze maar mee leren omgaan en is ook onderdeel van een profvoetballers’ leven.
  Als 020 dit jaar geen kampioen wordt worden ze ook overladen met kritiek.. terecht.

  Het is heel moeilijk te accepteren dat er gigantische stappen terug zijn gezet, vooral op MENTAAL gebied. Wallace heeft echt gelijk, dorpsmentaliteit, next.

  En Schreuder… is eindverantwoordelijke. Moet uitstralen dat er in elke pot NIETS te halen valt bij Twente, uit of thuis, dat moet de basis zijn van een To(b)(p)club …

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Wat vind je laffe doelstellingen dan Ber? Jij vindt dat laffe doelstellingen, maar kan dat niet gewoon zijn dat het niet realistisch is wat jullie zeggen? Kijk voor de gein eens de voorspellingen van de geleerden vooraf in de seizoensgids van de VI daar staat Twente overal op plek 4-5 hoor, dat is realistisch. Hoezo is dat laf? Doelstelling is plek bij de 1e 4 dan heb je als Twente zijnde gewoon een prima seizoen gehad. Wil niet zeggen dat je niet een uitschieter naar boven kan hebben en zelfs kampioen kan worden. Dus daar moet je voor gaan en dat zullen ze heus wel doen.
   De financiele situatie vindt ik ook zwaar overdreven, volgens de regeltjes van de knvb sta je nu in de slechtste categorie (op dit moment maar er wordt voor het gemak geen rekening gehouden met al die miljoenen die nog moeten komen van de verkochte spelers) als Twente echt in zwaar weer zat, dan mochten Mokotjo en Ziyech echt niet meer gehaald worden hoor. Elke uitgave boven de 50.000 moest bekeken worden toch.
   Nou de Gemeente doet nu ook extra onderzoek, en vindt ook niets geks toch? Twente betaald keurig op tijd de afgesproken termijnen.
   Je vergelijkt ons met 020, dat die kritiek krijgen als ze geen kampioen worden en dat is echt het hele eieren eten, wij zijn niet zo groot als Ajax. Wij MOETEN geen kampioen worden, dat is er helemaal ingeslopen die ene keer dat we het geworden zijn in onze historie.
   Joop wist dat toen de verwachtingen (van jullie) torenhoog zouden zijn en heeft het geprobeerd met buitenlandse spelers die bakken met geld hebben gekost dat heeft niet gewerkt, nu is Joop druk bezig met de salarissen weer op normale hoogte te krijgen en dat is al voor vele miljoenen weer gelukt. Nu wordt Joop dit verweten, maar Joop heeft juist gedaan wat die mensen die hem dit verwijten wilden hebben. Aanval op de top, nou we horen bij de 4 beste/grootste clubs van Nederland…
   De kritiek op Schreuder is ook zoiets, de mensen die schreeuwen om Jansen terug als hoofdcoach is mijns inziens helemaal lachwekkend. Vorig seizoen was Schreuder de man die alles bepaalde, en mocht Jansen het woord doen. Dat Jansen beter overkomt dan Schreuder in zijn interviews, tja Fred Rutten komt ook belachelijk over… Maar het spel was vorig seizoen stukken beter om aan te zien dan de 2 seizoenen daarvoor, verdienste? Jawel van Schreuder… zijn wissels vind ik dit seizoen ook nog niet bepaald goed maar goed dat dit Twente wel weer aan het draaien komt daar ben ik van overtuigd en we gaan ook gewoon weer bij de beste 4 eindigen. Maar kampioen beste Ber, nee dat gaan we niet worden. Noem het maar weer dat dit de lakse houding is die jullie Schreuder aanpraten maar dat is gewoon realistisch en heeft niets te maken met gemakzuchtig.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Nou kampioen MOETEN worden zeg ik ook niet.. maar vorig seizoen vanuit een goede uitgangspositie tijdens de winterstop mag wat mij betreft een stuk scherper. De vergelijking met 020 is niet een overeenkomstige vergelijking met alle facetten… dacht dat ik dat duidelijk had gezegd.. geeft niks.. het ging mij erom dat kritiek mag… én schreuder weg? Nee ook dat zeg ik niet.. uitstraling mentale weerbaarheid dat mis ik…

      /   Beantwoorden  / 
 17. Wallace

  En jawel, de dooie dinosaurus Engelaar heeft voor 1 jaar getekend. TREU-RIG. Nu zal blijken dat het bloedeloze anti-voetbal van het strontvervelende Twente nog 2 versnellingen lager kan. Iedereen zijn slaapzak mee naar de Veste en vergeet na de aftrap niet de wekker te zetten.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Thoresen17

  Toen Kenneth Perez kwam was hij ook al wat ouder…welcome Back Orlando Engelaar….we gaan t mooiste supportersliedje ooit weer zingen…”Engelaar, Superstar..”

  Kan verkeerd uitpakken, maar als hij nog de touch in de schoentjes heeft dan zie ik er wel nut in….en in de kleuterklas-kleedkamer zal hij zeker wat toevoegen (lessen in leven voor je sport; zie Corona; Mokhtar; etc)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Engelaar is als voetballer altijd een tamelijk slome draak gebleven. Een geboren één-tempo-breedlegger. Voeg vervolgens zijn ‘respectabele’ leeftijd bij het toch al slaapverwekkende geschuif wat moet doorgaan voor de opbouw – gaaaaaaaaaaaaap – bij het meer dan kleurloze elftal, en het is voor elke weldenkende liefhebber GODSONMOGELIJK dat deze sympathieke veteraan ook maar één officiële minuut zal gaan maken. Schreuder heeft een groot probleem – baltempo, GIF – en dat los je niet op met een trage uitbuiker. Droevig zoals Twente sportief aan het inschijten is. WANBELEID.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Wallace, zullen we het gewoon maar eens even afwachten met Engelaar? Ik heb ook mijn zware bedenkingen over deze ‘move’ maar ik vind wel dat we pas een oordeel kunnen geven als hij een wedstrijd of 3 heeft meegespeeld. Hij zou een persoon kunnen zijn die sturing aan die kinderklas zou kunnen geven. Iets dat Alfred zeer zeker (nog) niet kan. Onze laffe Fred steekt enorm zijn nek uit, want als het met Orlando een flop wordt, dan is makke Fredje ook uitgekakt. Het is korte termijn politiek van Twente en dat is meestal niet de beste politiek heeft het vereleden aangetoond. Ik heb er een hard hoofd in met Engelaar, maar laat mij graag verrassen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Ik zag gisteren een korte samenvatting van een interview van Alfred na de wedstrijd tegen Feyenoord, ik heb hem werkelijk op geen enkel woord kunnen betrappen waar ik het niet mee eens was. Heel anders dan als ik jullie reacties las van wat hij zou hebben gezegd?
     Hij gaf ook aan dat ze heel snel een manier moesten vinden om te gaan winnen, dus dat benadrukte hij wel ipv dat ik hier las dat hij zou reageren als: jammer, volgende x beter etc?

       /   Beantwoorden  / 
 19. Bertje

  Het probleem zit in de achterhoede met spelers die wellicht nog kunnen groeien maar nu erg onzeker zijn, de ervaring missen en zodoende het hele elftal onzeker maken zo dat er niet gegroepeerd aangevallen C.q. Verdedigd wordt.
  Er is ook geen opbouw van achteruit wat Guti of Ebecilio vorig seizoen deden, dus daar zit ook een probleem.
  Wellicht dat Engelaar rust kan brengen in dit team zodat en de jonkies beter gaan voetballen en onze aankopen weer hun normale niveau halen, want nu moeten Zyech en Mokotjo wennen aan het spelsysteem van Twente en boven hun kunnen presteren omdat de jonkies te onrustig zijn.
  Hoop ook dat Engelaar , Mokhtar op zijn nummer zet, zodat hij eens in dienst van het elftal gaat spelen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Eens, de opbouw van Guttierez wordt erg gemist.. hoewel die de bal kwijt kan aan flankspelers en Kusk en Mokhtar zijn gewoon nog niet erg gelukkig gebleken. Kusk zie je heeeeel spaarzaam wel dat het erin zit en die is er nog maar net zal ook aanpassingstijd nodig hebben. Mokhtar mogen we nu meer van verwachten.
   Met de onzekerheid achterin bedoel je Lachman, je kan duidelijk zien dat hij moet wennen aan het niveautje hoger en ook dat is logisch.
   Team in opbouw, geduld en vertrouwen…
   Vertrouwen het allerbelangrijkste, hebben fans ook een aandeel in dus of het gaat draaien of niet.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    De maand september is begonnen. Dus met dit spelersmateriaal moet Alfred het doen. Vooraf moet hij echter geen onzin gaan uitkramen dat een Cambuur of Nac zo gevaarlijk zijn. . Daar maak je je eigen jongens vast niet beter van.Dat is punt 1. Punt 2 zal hij de jongens eens een trap onder hun hol moeten geven, want de inzet is niet bepaald hartverwarmend. Misschien het eerste half uur tegen NAC, maar dat is gewoonweg te weinig. Punt 3; als je van mening bent dat de buitenspelers met hun sterke been naar binnen moeten trekken en het werkt voor geen meter, dan moet je ze eens op hun eigen stekkie neerzetten en opdracht meegeven om hun tegenspeler te omspelen en een voorzet af te leveren. Punt 4. Als heel Nederland ziet, dat deze buitenspelers er naar 4 wedstrijden plus 60 minuten in de 5e wedstrijd geen hol van kunnen, dan moet je ze wisselen en niet in de 93e minuut en daarna een zeer ongeloofwaardig verhaal de lucht in te schieten. Punt 5; waar zijn de verrassingen bij de standaardsituaties. Er wordt b.v. een korte corner genomen en er komt geen enkel, maar dan ook geen enkel gevaar uit, terwijl een korte corner zeer lastig te verdedigen is. Zomaar uit de losse mouw toch 5 punten die mij zomaar te binnen schieten. Geduld heb ik zeer zeker, mits ik aanknopingspunten zie dat er vooruitgang in zit. Helaas heb ik dat nog niet kunnen constateren. Feijenoord zit b.v. in hetzelfde schuitje als onze FC, maar daar zag ik wel spelers die bal bal wilden hebben, door net 1 of 2 meter naar voren te gaan om zodoende aanspeelbaar te zijn. Bij Twente zijn ook spelers aanspeelbaar. Maar dat zijn altijd de keeper en de achterhoedespelers en de bal daar naar toe zitten we nu net niet op te wachten. Ik hoop dat Engelaar de bal a la Gutierrez gaat opeisen om er zinnige dingen mee te gaan doen, want de opbouw is tot nu toe traag, voorspelbaar en vooral zeer onnauwkeurig. Het is eigenlijk triest dat een 35 jarige veteraan daar verandering in moet brengen, maar het is niet anders.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Elke trainer praat positief over de tegenstander, een paar uitzonderingen daar dat zijn de arrogante kwasten als de Boer, Mourinho etc… v Gaal etc zijn ook altijd positief over een tegenstander, dat heeft met respect te maken. Echt elke trainer doet zo dat weet je.
     Je doet erg neerbuigend over Nac, Cambuur maar de verschillen in Nederland zijn erg klein. Clubs als Twente, Ajax, Feyenoord, PSV winnen niet automatisch bij deze clubs meer. Dat ligt inderdaad niet aan hoe goed deze clubs geworden zijn, maar de topclubs zijn ook niet zo sterk meer als de meesten denken.
     In Nederland kan iedereen van iedereen winnen.
     Je vergelijkt feyenoord met Twente, maar ik denk dat de verschillen daarin toch wel aanzienlijk zijn daar waar de posities die beslissend zijn in een wedstrijd bij Feyenoord niet veranderd zijn (middenvelders en flankspelers)… die posities zijn bij twente juist heel anders en dat heeft tijd nodig.. Maar dat dit gaat lopen met een Mokotjo-Ebecilio-Ziyech-Luc-Kusk-Ryo daar heb ik wel vertrouwen in.
     Engelaar zie ik niet in de basis komen hoor, maar puur voor de kleedkamer en bijvoorbeeld als er een overwinning uit de strijd moet worden getrokken dat hij bij een 2-1 stand het laatste half uur mee gaat doen.
     Van Ebecilio-Mokotjo-Ziyech zal er niemand uit gaan lijkt mij.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Respect voor de tegenstander, daar zeg je het precies goed. Dat moet er ook zijn. Maar niet de hemel inprijzen omdat ze zo gevaarlijk zijn en dat soort onzin. Kom op zeg. En Engelaar praktisch alleen voor de kleedkamer vind ik wel erg zwaar klinken. En voor een overwinning uit het vuur slepen hadden ze beter Brama een goed contract kunnen aanbieden. Ik ga ervan uit dat Alferd zijn boezemvriend regelmatig zal inzetten, ja misschien wel basisplaatsen. Let maar op.

        /  
     2. Joop

      @Dinkel, ten koste van wie zal dit gaan denk jij dan?
      Ik denk niet dat Mokotjo, Ebecilio, Ziyech eruit gaan.

        /  
   2. aks

    Joop een elftal moet bij elkaar passen en dit is los zand allemaal dezelfde zwakke instelling met een laag denk vermogen wat wij nodig hebben is een aanjager die de boel op sleeptouw neemt in het verleden hadden we daar eddy achterberg, Henk Houwaard, Tiote en in mindere mate Brama voor, ook missen we Rosales heel erg, nu moet volgens Munsterman slappedruif Engelhaar met zijn mooie donkerbruine stem daarvoor zorgen, als hij zondag meedoet dan verliezen ze zelfs van Go ahead eagles, joop er zijn te weinig spelers met pit en met dat breedte langzame schuifvoetbal kom je ook niet ver, de bal moet veel directer en sneller naar voren, gebeurt dat niet komt er ook geen verandering en wordt het gewoon een slecht seizoen.
    Ook hebben we geen spits met goal intelligentie, het is een aardige jongen maar een beetje dom die Castaignos.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   Rust in dit elftal brengen ?!? Wat een giller. Er zit al veel teveel rust in. Er zit zelfs niks in. Geen vuur, geen strijdlust, geen inhoud, geen duelkracht, en nog van alles veel meer wat er ontbreekt. Dus Engelaar moet er meer rust in brengen…Doe mij een stuk of 6 spelers die er een keer hardheid, TEMPO en een hogere handelingssnelheid inbrengen. Die met een besmeurd broekje van het veld gaan, aan wie je kunt afzien dat ze alles gegeven hebben voor een resultaat. Twente heeft een zielig speeltuinploegje, dat van elke tegenstander – dus ook gewoon van Go Ahead – een pak op de lamme flikker kan krijgen. Het is los zand, er is geen binding tussen de linies, er is geen aansluiting naar voren, de slappe verdediging staat dramatisch te schutteren en aan Castaignos maakt niemand nog een woord vuil.
   De beleidsbepalers hebben er een grote rotzooi van gemaakt. Ze beloven hun leven te beteren, maar wij, supporters, betalen de rekening in de vorm van een slappe, weerloze en uitgeklede selectie die in de middenmoot thuishoort. Weg ambities, weg amusementswaarde.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.