Het staat er echt. Wat heeft Wout Brama misdaan?

Maar een eerder gedane toezegging dat er voor hem altijd een weg terug was, werd door de club ingetrokken.

Bron: Voetbal International.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

12 reacties op “Het staat er echt. Wat heeft Wout Brama misdaan?

 1. Ber

  Doodziek…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  Brama heeft Castaignos – ongevraagd – in zijn zak geknepen onder de douche, waarna Luc hetzelfde bij hem deed en daarna is dat zaakje uit de hand gelopen. Opmerkelijk is wel dat Castaignos sinds die escapade de draad op het veld beter wist op te pakken. Dus vooral in zijn zak blijven knijpen onder de douche.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @walace
   Dat is riool journalistiek, ha ha

     /   Beantwoorden  / 
 3. Leo

  Wout verdient respect, een kampioen die Peres en Jansen beter liet voetballen. Een noodzakelijke speler in een team die weinig aandacht krijgt, onterecht. Met zijn ervaring kan hij belangrijk zijn voor jonge spelers. In geval van nood een slot op de deur tijdens een wedstrijd.
  Een kerel uit de streek, cultuurbewaker voor Twente.
  Een keuze tussen Engelaar of Brama zou voor mij zeker Brama zijn. Bestuur wees verstandig en neem Wout weer in genade aan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Brama of Engelaar, geen van beiden voegt op het veld iets toe. Ook niet als de stand daar om vraagt, ook niet als de ploeg inkakt. Twente is die twee ruimschoots ontgroeid. Kennelijk begrijpen zij dat niet en begrijpt ook Schreuder dat niet, want hij wilde Engelaar per sé hebben. Onbegrijpelijk. Buiten het veld heb je 4 trainers lopen om de groep wakker te houden. Vier trainers, full time !! Als zij er na twee maanden nog steeds niet in slagen een harde, professionele instelling op de selektie over te brengen, kun je maar één conclusie trekken; er mankeert iets aan de samenstelling van de selektie en er deugt zeker ook iets niet aan de samenstelling van je technische staf. En daar moet je geen excuus-veteraan als Engelaar voor laten opdraaien.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    @Wallace
    ik ben het 100% met je eens en laat de rest maar weer lullen dat het onzin is of dat je negatief bent, Wallace je bent gewoon rechtvaardig kritisch

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

     en Alweer een speler afgereserveert zonder dat je er wat van afweet. Klasse supporters!!! Naja ik denk in ieder geval dat ie zeker nog van betekenis kan zijn voor Twente. Misschien niet voor een vaste basis plek, maar we zullen zien. En dan misschien dan kunnen jullie hem weer afmaken zoals julklie dat met de meeste spelers doen.

       /   Beantwoorden  / 
     1. LangeJan

      Het is nog niet zo lang geleden dat hij voor PSV speelde, hij was daar een onzekere factor die vaak oorzaak was van nederlagen.
      Ik heb de indruk dat FC Twente bezig is door geldgebrek afgeserveerde spelers binnen te halen
      Neem Collin John een speler met een matige basis techniek, wint geen duel loopt meer achter de verdedigers aan als andersom.

        /  
     2. Joop

      Eens, en Engelaar krijgt echt geen basisplek want het middenveld Ebecilio, Mokotjo, Ziyech is onomstreden. Je kan een Engelaar brengen op momenten dat het chaotisch wordt, om rust in het spel te brengen. Maar goed dan gaan ze hier weer drammen over dat het zo saai is. De Serie A dat is pas saai.
      Lange Jan hieronder ook weer die gaat het hebben over Collins John die omschrijft hier onder een speler die we 10 jaar geleden voor het laatst gezien hebben? Hij zal hem wel op de voet gevolgd hebben.

        /  
     3. Wallace

      Nee, alles wat ze halen is op voorhand fantastisch, man ! Fantastisch wat een super technisch beleid ! Geweldige aanwinst van bijna 36, gast. Waarom zou je betere backs halen als je de oale hoepel Engelaar kunt krijgen. Schreuder is een slap trainertje die de boel zelf niet 90 minuten op scherp kan krijgen en daar een overjarige draak voor nodig heeft. Brevet van onvermogen, opnieuw, voor de gehele staf. En Joop, natuurlijk. Ineens is ook het doorzichtige sprookje over dat 2e stadion snel uitgeblazen omdat mijnheer de Doyen-miljoenen nodig had voor salarissen van het personeel…ik heb meteen gezegd dat hij het volk weer een loer draaide. Op een haar na weer failliet zijn, naar je aanhang een fraai lulverhaal op gaan hangen en doodleuk over nieuwe investeringen beginnen te ijlen en te zwetsen. Ben benieuwd hoe ze de structuur van de organisatie gaan herzien. Zoveelste wassen neus, waarschijnlijk. Ze drinken een glas, doen een plas en alles blijft zoals het was…

        /  
     4. Joop

      Omdat een goede back paar miljoen kost en dat hebben we momenteel niet op de plank liggen.
      Iedereen is het erover eens dat de selectie talentvol is maar piepjong. Dat er niemand was die ze bij de hand nam. Nou dan kan een transfervrije speler toch uitkomst bieden? Brama had dat ook gekund maar die had andere plannen. En hoe Engelaar is buiten het veld weten wij allemaal niet maar laatst vertelde een speler, was het Elia? weet het niet meer zeker die zei naar een Engelaar luisterde je echt wel hoor! Nou zo iemand kan goed zijn voor de selectie. Maar hier doen sommigen net of hij basisspeler wordt. Je zult zien dat wordt hij niet ;) dat bedoeld rene: wacht gewoon eerst eens af dan kun je aan het einde seizoen altijd nog zeggen: is geen goede zet geweest.
      Hoewel je daar nooit het antwoord op zult kunnen weten omdat wij niet weten wat er achter de schermen / in de kleedkamer gebeurd etc etc

        /  
 4. aks

  Jazeker luisteren ze naar hem, hij heeft zo’n mooie donkerbruine stem, in de kleedkamer vergeten ze hun veters te strikken en in het veld vliegt iedereen plat op de neus en zelf staat hij dan rechtop en zegt tegen Schreuder dat er gewisseld moet worden, daarom zei Hogo Borst, dat hij niet begrijpt waarom Jouri Mulder op de bank moet, is het het aanzien van een bekende voetbal analist. Het helpt misschien want zo,n kleine Schreuder ziet iedereen over het hoofd.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.