Jesus Corona wint met Mexico van Oranje

Ah! Even wat fijn nieuws in deze donkere competitieloze dagen, zo aan de vooravond van de komst van Sinterklaas en zijn veelbesproken Pieten. Onze eigen Jesus Corona heeft woensdagavond in de Amsterdam Arena zijn debuut gemaakt voor het Mexicaans elftal. Hij luisterde zijn debuut onmiddellijk op met een assist op Carlos Vela, die de 1-2 aantekende. Het werd uiteindelijk 2-3 voor Jesus Corona en zijn landgenoten. Corona kwam in de 61e minuut als invaller in het veld.

6 reacties op “Jesus Corona wint met Mexico van Oranje

 1. Wallace

  Prima frivool spölerke, Jesus. Alleen jammer dat het angstkonijn Alfred er een rechtsback in ziet. Bij Twente moet Corona inpoepen, bij de nationale ploeg mag hij voetballen en dat doen waar hij het best in is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   En bij mexico mag hij een hoge voorzet geven…….

     /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  Ja, met zulke voorzetten kan FC Twente ook scoren als ze een spits hadden met de juiste timing.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Wat ik gisteren had getypt klopt precies .Corona viel in bij mexico en voetbalde frank en vrij . Geen opdracht .Voetbal maar wat zoals jj denkt zoals jj het beste kunt voetballen . Lekker los voetballen als slingers aan het plafond . Fladder maar wat . Op welke plaats op het veld maakt niets uit . Nou en toen kwam de eerste actie van Jezus . En heel Nederland was verstomd ,,voetbalt die jongen niet bij twente . Ach joh bij die Alfred . Die Alfred die de jongens alleen maar verkrampt laat voetballen alsof ze op de voorste rij in de bioscoop nekkrampkaartje hebben . Die Alfred die zinloos de jongens volpompt met opdrachten ,ach joh . Dat zinlose gedoe van Alfred met die volgepompte opdrachten daar worden voetballers gefrustreerd van en willen ze zich het liefst achter een boom verstoppen . En na verloop van tijd raken hun herseenen verstopt en gaan ze geestelijk tegen een boom voetballen op het voetbalveld .Whoem whoem ,gas ,en weg is de voetballer .

    /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  Was het maar zondag …. weken zonder twente.. niet te doen…

    /   Beantwoorden  / 
 5. Wallace

  Twente won – juichen ! – hedenmiddag op het trainingsterrein van het 2e elftal van Camboer met 3-2. Niet best. Alweer geen doelpunten van Castaignos. Weer niet de nul kunnen vasthouden. Wel tweemaal Börven en ‘ne goal erbij voor Kuske. 3-0 voorsprong na rust. Maak dat mee. Daarna als vanouds tientallen meters inschijten en alsnog een dubbelslag van de Friezen. Tja. Het houdt nooit meer op. Zondag wordt een verliespartij. Wat zou je denken ? Zwoller zet erg hoog druk. Daar houden onze dooie dienders Bjelland en Bengtsson niet zo van. En dan Schilder op Judoki… nee menschen, Ron Jans heeft zijn plan klaar liggen. Next.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.