Jesus Corona langer bij FC Twente

In deze donkere dagen is ieder lichtpuntje welkom. En dat is misschien toch wel Jesus Corona. Het Mexicaanse talent is sinds zijn komst in 2013 dit seizoen heel voorzichtig uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal. Dat, en de potentie die hem wordt toegedicht als neo-international, heeft gemaakt dat FC Twente zijn contract heeft opengebroken en verlengd tot medio 2018. Jesus, onze hoop in bange dagen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

15 reacties op “Jesus Corona langer bij FC Twente

  1. Wallace

   Corona wordt verkocht. Wat anders. Twente verlengd geen contracten voor het voetbalbedrijf, mevrouw. Alles gebeurt in het belang van het zaken- en aflossingsbedrijf. Overal waar scouts aan snuffelen, krijgt een verlenging voor gehouden. Exact hetzelfde zag u bij de gedenkwaardige Quincy Promes plaats grijpen. Zeg er donder op dat we Corona kwijt zijn. Er is trouwens niet een rooie kutcent voor verlengingen, zoals er nergens monneten voor klaar liggen. Verlengen betekent verplicht vertrekken. Zo wordt u, en zo word ik, en zo worden wij allen genadeloos het duister bosch ingenaaid. Betalen en balen, daar ben je ten slotte Twente supporter voor, anno bijna 2015.

     /   Beantwoorden  / 
 1. Ber

  Daarbij, 70% is niet van twente… wat zijn dit voor een grappen? En dan die clausule.. surely… iemand betaald 30 mio zeker?? Laat me niet lachen…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Moeke

  Die jongen zal wel denken, ik heb mijn kostje al verdiend……

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Precies Moeke. Duimpje gaat omhoog bij het ventje en voortaan lekker de ballen weer terugkaatsen Coculacola Martina.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Rusnak gaat van Cambuur naar Groningen en laat Twente gewoon barsten. Necid gaat nog liever naar NAC en over Van Anholt hoor je ook niks meer. Weg status, weg aantrekkingskracht, weg ambities. Waar moeten we onze aankopen nog weghalen ? De 3e klasse in Liechtenstein ? Door de sancties van de KNVB kan Twente weer niks doen. Van subtop naar middenmoot. Next.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gijp

   Van top naar subtop bedoel je….

     /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Tuurlijk wordt hij verkocht! Maar niet vandaag of morgen. Ben nog niet geheel op mijn achterhoofd gevallen! Dus meneer Wallace alles op zn tijd dacht ik! En dat er geen voetballer meer naar Twente wil is een logisch gevolg van alle zooi. We gaan nog dieper zinken dan dit dat geloof ik zeker.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Nou jongens. Onze trainert is anders zeer tevreden las ik vandaag. We kunnen dus rustig gaan slapen vanavond. Goh, wat is het toch ook een mafketel.BAH!!!

     /   Beantwoorden  / 
 5. twente madmax

  En Hans van Breukelen denkt dat we verliezen als we niet uit een ander vaatje gaan tappen. ..Tjonge die heeft een helderziende blik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   MadMax .. haha! Je maakt me oprecht aan het lachen! Die man heeft nog nooit wat zinnigs gezegd met die grafbek van m…

     /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Zondagmiddag om 14.45 .Daar komt de bus aan uut Enschede .Met koptelefoon op hun hoofd en lang gewaad ,bunt het de Moeslims dee uut de bus komt , .Nee Psv ,het is Balthasar Melchior en Caspar . Dee veurop lup dat is Koning Alfred Balthasar . Koning Alfred Balthasar hef veur oe Gold Mirre en Wierook bie zich om oe stoned te maken . Maar jullie zijn te laat ,de wedstrijd begint om half drie . O jezus ,zelfs dat weet wie nig meer .Wie dachten dat de wedstried om kwartveurvief zou beginn . Nee hoor de wedstrijd begint vandaag gewoon om half drie dus u had hier al om half een moeten zijn . Nou ter compesatie doenn we de scheids dan euk nog een betje Wierook om de neusse dat e efkes later mot beginn . Dag scheids wie hadden oons een betje vergist .Dat kump,wie bunt de wiezen uut het oosten de wiezen uut Enschede . Hier scheids heb ie gold en mirre doar kunt ie oe wa met behelpen he scheids . Balthasar ik zal u de kleedkamer wijzen ,, .Neu ,ie mot ons eerst de kaantine wiezen .Wie mot eerst ne bak koffie en ne dikke gehaktbaal hebben veur mie en de rest van de speulers . Goed dan ,komt u maar mee naar de kantine . Noe wie in de kaantene van Psv kiekt richting veld zeet wie ne kerstboom stoan op veld en dee braand ok nog op de middenstip . Later de wedstried begint mot wie a achteroet lopen . 1-0 2-0 dreenul 4-0 5-0 6-0 . Ach tis toch karstmis in aantocht en heb wie lekker ne paar wekke vrieje . Kump wie lekker ne paar wekke uut het veutbal alsof wie dit zeiseun ok a ne wedstried int veutbal heb zetten . O alweer ne goal . Mok de volgende wekke mer bidden .Tenslotte ist dan toch karstmis . Alfred wordt bezweet wakker uit zijn droom .Vrouw vrouw ,wat voor een dag is het ;ik moet maandag weer naar de voetbal-psychiater .

    /   Beantwoorden  / 
 7. ber

  Er bestaat een god… eindelijk die clown eruit!!
  Stevens erin… het begin is daar…

    /   Beantwoorden  / 
 8. twente madmax

  Ben benieuwd of Stevens al die terugspeelballen aan kan! Vooruit spelen is de volgende stap!

  Gisteren Douglas en Stam gezien?
  Twee bikkels uit de vette jaren.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Paul

  Alfred leeft in de amateur cyclus . Hij heeft met Marmannetje gepraat .Juist tegen Psv stel ik hem op .Heb je het door Mars ,dan kan ik jou straks in de beker weer opstellen tegen de Graafschoep . Jajaja trainer ,goeie zet goeie zet . Welke keeper zal er geen fouten maken tegen Psv met z n bejaarden verdediging voor je neus alwaar je het hele seizoen nog niet een keer hebt gekeept . Als Stevens de nul kan houden met een achteruitloopverdediging is het echt een wonderkeeper . Maar slimme Alfred weet ook wel dat dit een utopia is . Alfred is echt de amateur trainer die steeds roept dat het geweldig gaat . Karabag bagger zorgde er persoonlijk voor dat Twente niet eens in de EL kon komen .Zelfs in de voorbereiding kon men niet eens winnen van een Duitse tweede klasser . Dan kun je op je klompen aanvoelen dat het ……… . Ach ,men kon niet eens winnen van Cambuur Haag Nac enz enz . Of verliezen van de krantenclub uit krantenwijk begroting van 3 miljoen . Verliezen van Groningen thuis .Of tegen 10 man van Vitesse lekker 1 puntje gepakt . Het gaat volgens de amateur trainers gedachten van Alfred steeds beter . Het gaat geweldig . De beste spelers van Drek Zwolle waren gekocht maar Drek staat met 33 miljoen euri minder wel boven Twente . Dus het gaat echt geweldig . Met een beetje geluk staat Twente eind competitie op de 12de plaats . Maakt Joop niets uit . Want aan de EL kan Joop toch niets verdienen en de tweede plaats is onhaalbaar DUS . En destijds verschuilde men zich achter het feit dat ze EL moesten voetballen MOE MOE en nog eens moe . Maar nu Ajax Psv en Feyenoord EL spelen zeggen Alfred dat die clubs in een flow zitten . Ja ,die Alfred is een echte amateur trainer lullo luller .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.