FC Twente staakt contractonderhandelingen met Bilal Ould-Chikh

Het nieuwe realisme bij ons FC Twente begint vorm te krijgen. Alleen lijkt dat bij de spelers (en hun zaakwaarnemers) nog niet helemaal te zijn doorgedrongen. Zo heeft FC Twente de contractonderhandelingen met Bilal Ould-Chikh gestopt. De ‘wensen en mogelijkheden’ liggen te ver uit elkaar. Aangezien Ould-Chikh een contract heeft tot medio 2016 is het zaak hem deze zomer, of uiterlijk in het wintertransferwindow daarna, te verkopen. Naar verluidt zijn er legio clubs die in de rij staan om voor weinig spelers bij FC Twente op te halen, dus Bilal zal wel zo weg zijn. Dag Bilal!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

18 reacties op “FC Twente staakt contractonderhandelingen met Bilal Ould-Chikh

 1. Wallace

  Dan maar opzouten, graag of niet. Hij of zijn graaiende agent kiest dus gewoon voor de centen en niet voor de ontwikkeling van het talent. Opflikkeren, voor ondankbare honden geen plaats; geen Bakkali-ellende hiero. Nog meer liefhebbers van een snel vertrek ? GA DAN. Next.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   De nieuw Arnoutovic wordt zichtbaar door zijn arrogante verwende gedrag, voorlopig niet laten spelen, ook niet bij de beloften, strikje erom en wegwezen

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    We zitten in een tydperk van Gestapo gesjoemel in de bovenstelaag der bevolking en onderstelaag der bevolking .En daarvan worden de eerlijke mensen van de middelste laag de dupe . Het schorum gilde dat zich voetbalmakelaar noemt verkopen ook het liefst jongetjes van 12 jaar aan de zandbank in de hete Zon . Zolang het maar voor hun astronomische bedragen kan opleveren . Even handje geven,praatje maken ,handtekeningetje krabbelen en weer de lotto gewonnen de hoofdprijs doeiiii . Dat noemen ze mensenhandel . En ik maar denken dat mensenhandel verboden was . Mino Raiola loopt wel eens bij Milan . Maar van Milan krijg ik het zelfde gevoel . Allemaal maffia Gothfathers in een grote doos . Wat interesting een boefmakelaar nou om een ventje van 17 jaar weg te brengen . Dat doet hij niet voor dat ventje maar voor zijn eigen maffia loon . Zou een maffia voetbalmensenhandelaar nog een voetballertje wegbrengen als hij er geen geld meer voor kreeg VERGEET het MAAR . Misschien dat hij dan nog voetballertjes gratis mee zou nemen naart bos als hij Pedo zou zijn . Eerst maken ze de hersenen van de jonge spelers gehersenspoeld en dan hun ouwelui en die maffiamakelaars lullen constant maar de hele dag door over GELD GELD en nog eens GELD . En dan lullen ze hun ouders helemaal ziek ::uw zoon kan niet zijn hele leven blijven voetballen,uw zoon kan morgen wel zijn been breken enz enz . Voetbalmakelaars scoren eerst met hun Snuiffie Snuiffie onder de neus om vervolgens andere neuzen te versnuiven in hun verhaaltjes . Ik zag er vorig jaar bij Twente eentje lopen dat ik dacht ,zou die in zijn linkerzak een pistool hebben zitten of heeft hij er eentje in zijn linkertuk en eentje in zijn rechter tukkene zitn . Z N MIES figuur dat was dat je int donker tegenkomt dat je liever maar snel rechtsomkeert maakt . Voetbalmakelaartjes krijgen steeds meer invloed op voetbalclubs dat je net zo goed de Italiaans Gothfathertjes gelijk kunt bellen . Destijds bij Luuk Kastanjegelduitstrijkje liepen er ook maar liefst 2 voetbalmakelaars bij .Een voetbalmakelaartje een Macro ventje JA NEE dat was geen ventje dat bij de Macro werkt maar z n griezelig uitziende Marokkaan .Dat Marok boytje was nog bijkans jonger dan Luuk zelf en hij liep met een koffertje in zijn hand alszijnde doe het geld hier maar in in het koffertje . het is nog net niet dat maffiavoetbalmakelaars elkander laten vermoorden omwille van het elkanders bejatten van voetballers MAAR het scheelt niet veel . Net wat er gebeurt in de Amsterdamse onderwereld . Maarja daar zijn wij Twentenaren als veel beter in getuige de moord van een voetbaltrainer van Fc Suryoye die een zak snuiffie Snuiffie heeft vermoord . Uiteindelijk zijn wij Twentenaren toch overal veel beter in . Al die honderden miljarden in regio Twente liggen maar te ruften en te roesten waar ze heel Nederland mee kunnen opkopen . En dan ging er een armlastig menneke noart gemeentehuus om een aalmoezenier vroog dat e nog geen ene bel aan ziene fietse had,eerst moar eens ne koplaampe kopen en ne dynamo veur miene fietse vaan dat geld aanders heb ik ja geen licht in de tent . Van al dat ruftersgeld dat bij ons in de regio ligt te roesten en te verwateren 1 procent daarvan bouw je het grootste en mooiste voetbalstadion van heel Nederland op Vliegveld Twente met de startbaan ligt er al kunnen de voetbalclubs en de supporters zo naast het stadion landen .Als dat niet meer mooi is dan weet ik het ook niet meer . En dan houden we het schorum zich noemende voetbalmakelaars Persona Nongratia en gaan de Advocaat en Notaris de honneurs waarnemen en scheelt dat alweer 1 miljoen op een slok borrel . En kunnen de ouders van de voetbaltalenten zelf wel voor hun kinderen opkomen om een krabbeltje te zetten . Want we zijn de gekte van het voetbalplafond allang ontstegen . Of het moet zijn dat het ouwe menneke Sepke Blatter nog een keertje als keeper onder de lat gaat staan bij Barcelona om te kieken of daar nog geld onder het gras ligt . Heel Fc Twente loopt ook leeg zoals ik voorspelde . Wie wil er nu nog bijtekenen voor 40 procent minder loon NOG GEEN HOND . Dus de makelaars lachen zich nu al bijkans dood voor de spiegel .KASSA . Kost niets loopt gratis de deur uit en nog extra geld te over voor de voetballer en mensenhandelmakelaar . Kindjes van 17 jaar blauwe maandag int eerste elftal hebben al een bek als een ouwe 85 jarige bok . Niet meer bezeffende wat de club voor hun heeft gedaan . Door wie ze zijn ontdekt . Het lijkt tegenwoordig net of dat soort voetballertjes zijn ontdekt door voetbalmakelaars . Zijn die ventjes van 17 jaar tegenwoordig ook al gek JA bij Ajax halen ze gewoon agente s uit de auto ALS je maar hard genoeg toetert krijg je klappen toe door de verdervelijke achterlose schoepjeudvoetballertjes .

      /   Beantwoorden  / 
 2. jan

  breaking news.
  PSV wil bilal.
  Bilal reageert met ik mis de zachte g.
  Die gaat dus naar PSV

    /   Beantwoorden  / 
 3. ber

  Ik zeg als de ziellozen ‘m zo graag wil hebben: 12 miljoen.
  Anders gewoon ergens richting het oostblok sturen waar ie elke dag maar moet afwachten offie z’n salaris wel heeft ontvangen….

    /   Beantwoorden  / 
  1. eddy35

   Onze vriend heeft gewoon een jeugdcontractje en kan dus voor een opleidingsvergoeding weg. Dan praat je over pakweg 100.000 Euro.
   12 miljoen Euro? Dat zijn bedragen waar we de komende tijd als middenmoter niet meer aan hoeven te denken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Kak… vergeten idd!

      /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Snotneus van 17!
  Het is toch zonde dat ie geen draai om de oren krijgt van iemand in zn omgeving!

  Maar hoor ook berichten dat ie wel gewoon graag voor Twente wil spelen. De media smult van de narigheid bij Twente en blaast de boel graag op.

  Beter nog dan mensen in elkaar slaan trouwens. De jeugd van tegenwoordig foei foei. ..

    /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  Twente gaf de laatste jaren ontzettend veel geld uit aan middelmatige spelers zoals Carney Akram, Javadov, Rukavytsya,Osei,Wellington

  McLaren jaarsalaris 2 miljoen euro en hij kreeg bovendien een oprotpremie van 2 miljoen mee
  In het seizoen 2012/2013 stonden er maar liefst 58 spelers onder contract, terwijl er maar 28 in actie mochten komen voor het eerste of de beloften, dat betekende dat er maar liefst 30 spelers overbodig waren en dat hadden we allemaal te danken aan Joop, die het nodig vond om Ko Adriaanse weg te sturen en McLaren weer binnen te halen met deze door hem ongelooflijk gestelde eisen anders kwam hij niet.
  Wat een geweldige bestuurder was die Joop.
  Als de rechtelijke macht er aanleiding in ziet
  moet hij misschien ooit nog samen met het bestuur voorkomen om verantwoording af te leggen.

  Momenteel zit FC Twente ook nog eens door zijn toedoen nog met een hoofdpijn dossier.
  Een Grolsch Veste die waarschijnlijk nooit afgebouwd word.
  en de vier zorgwekkende spelers die nog blijven.
  1. Daniel Fernandes contract tot 1 juli 2016,
  jaarsalaris 600.000 euro
  2. Jerson Gabral contract tot 1 juli 2016
  jaarsalaris 450.000 euro
  3. Andrej Rendla contract tot 1 juli 2015
  jaarsalaris 550.000 euro
  4. Luc Castaignos contract tot 1 juli 2016
  jaarsalaris 1,2 miljoen euro

  inmidels is bekend dat Zoutman naar Quick Boys gaat en dat er nog twee trainers weg moeten.
  In 2017 zal het wel weer beter gaan als tussentijds FC Twente niet failliet is verklaard.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wallace

  Munsterman moet desnoods met drang het stadion uitgewerkt worden. Waar bemoeit die vent zich nog mee, laat de puinruimers hun zware werk doen en laat je kop niet meer zien, man ! Ik heb de indruk dat hij zich met zaken bemoeit die de redding van de club in gevaar kunnen brengen, zoals zijn vele eigen belangetjes. Hij en Van der Laan zitten er nog steeds vanwege hun eigen investeringen, van clubliefde is natuurlijk allang geen sprake meer bij deze rúcksichtlose speculanten. Waarom grijpt niemand in, waarom komt er nog steeds geen duidelijkheid en openheid !? Weg met die overschatte regenten en big spenders, ze hebben genoeg kapot gemaakt !!

    /   Beantwoorden  / 
 7. twente madmax

  Dat vind ik ook. Ze hebben heel wat op hun kerfstok deze upperclass Tukkers.
  Ze hebben wel de centen er op een bijna ziekelijke manier er door gejaagd. Met name die langdurige contracten zijn te idioot voor woorden en ze komen er mee weg.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Daarnaast, mevrouw, schijnt het zo te zijn – want je hoort wat in het geruchtencircuit – dat er andere tukkers met bakken geld klaar staan om de clubkassa flink te spekken en de grootste zorgen weg te nemen, maar dan wel op voorwaarde dat Joop helemaal uit zicht is, mevrouw. Dan hebben we het niet over de klotengroenteboer en de bakker op de hoek, maar over vooraanstaande kapitalisten met Twentse roots die met hun spaarbankboekjes hoog in de fucking Quote 500 te vinden zijn ! Maar ze doen niks zolang de ouwe troep blijft plakken, kennelijk zijn deze mensen ook doodziek van de handelwijze van Joop. Wegwezen nou, begin een nieuwe hobby en val ons nooit meer lastig. NEXTaaaah !

     /   Beantwoorden  / 
   1. TT

    Klein probleempje is dat Joop en Aldo miljoenen privé geld in de plaatselijke FC hebben zitten. Onze vriend Aldo zit alleen nog op zijn plek omdat de club op zijn centen leunt.

    Visueuze cirkel heet dat!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Helaas pinnerkaas, die centen zijn ze dan kwijt. Of ze moeten het failissement maar aanvragen als ze durven. Weet ik veel. Ze mogen de doorstart niet langer tegen houden, Joop en Aldo hebben gegokt en verloren, met de nadruk op verloren. En dan ? Als er dik 100 miljoen op je privé account staat heb je geen reden tot janken, of wel ? Wegwezen, optiefen, we moeten verdan.

       /   Beantwoorden  / 
 8. aks

  Volgens het Zweedse Aftonbladet wordt Rasmus Bengtsson volgende week gepresenteerd als nieuwe aankoop bij het Zweedse Malmö FF. Door de financiële problemen kan FC Twente deze transfer mogelijk goed gebruiken.
  De verdediger verdient naar verluidt acht ton per jaar en drukt daarmee behoorlijk op de begroting. Malmö zou circa 100.000 euro over hebben voor de Zweedse grootverdiener van de club uit Enschede.
  Volgens de Zweedse krant zijn de onderhandelingen zo goed als afgerond en hoeft Bengtsson alleen nog met Twente enkele details af te wikkelen. Sportief directeur Daniel Andersson kan de transfer nog niet bevestigen. “Als een transfer is afgerond, zien jullie het wel op onze website”, aldus de directeur.

    /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  Nee paul als A. Pechthold de veilingmeester is gaat het geld naar de Europesche football assosiation en Blatter geeft het dan weer aan Griekse noodleidende clubs

    /   Beantwoorden  / 
 10. Wallace

  Die Kalinic, die deze week als invaller-spits tegen Ojox stond opgesteld bij D’nepperd D’nepperpdplafplov, dat zou nou een uitstekende nummer 9 voor ons zijn, komend seizoen. Als het een Sloveen is hoef je hem ook geen half miljoen te doen aan salaris. Heeft ervaring opgedaan bij Leicester City meen ik en is een jaar of 26, schat ik. Groot, sterk en technisch goed. Altijd top in de zwakke Eredivisie.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Kalinic is een Kroaat, van 27 jaar. Ook best. Speelde voor Blackburn en scoorde vaak voor Hajduk. Al hebben we dankzij het wanbeleid nu geen halve cent liggen om onze schrale reet mee te krabben, maar ja, we moeten toch vooruit blijven kijken. Eerst Casta dumpen. Dat zou al heel wat wezen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.