Enschede wil het Epi ook uitbreiden

Het had niet veel langer moeten duren, of Joop Munsterman had persoonlijk een tweede ring op ons stadion gemetseld, maar het kan alsnog via de officiële weg. FC Twente en de gemeente zijn akkoord over samenwerking met als doel een groter Epi (of is het Epy?) Drost Stadion.

Het komt er op neer dat Twente een deel van het stadion koopt van de gemeente en de gemeente leent Twente het geld om te bouwen en om andere leningen over te nemen. De countdown is dus weer bezig.

3 reacties op “Enschede wil het Epi ook uitbreiden

 1. Anoniem

  Mooi, dan krijgt de club weer extra inkomsten en wordt het budget vergroot en dan kunnen we natuurlijk ook weer betere en meer spelers kopen… Goede zaak!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Big Ed

  Jammer dat je dan weer geen datum leest… najaar 2007? voorjaar 2008? najaar 2008?

  Als we net zo lang moeten wachten als destijds met de overgang van ‘t Diekman naar het Epi Drost Stadion, zal het nog wel een paar jaar duren!

    /   Beantwoorden  / 
 3. vak 24

  De tos leden hebben een brief ontvangen waarbij met ingang van het nieuwe seizoen 2008/2009 de nieuwe tribune in gebruik wordt genomen. Tevens kan men dan niet meer 1 stoel krijgen maar dient men er 2 (voor € 4000,00 per seizoen)te nemen.

  Kortom begroting en financiering lopen gelijk op. Knap staaltje van Jopie !!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.