Nieuwe grasmat in de Grolsch Veste

Geen verrassend nieuws vandaag over de dorre, kale plaggen in de Grolsch Veste. Voordat het punten gaat kosten grijpt FC Twente in. Deze week zal worden begonnen met het verwijderen van de bovenste laag van het veld, waarna nieuwe zoden zullen worden gelegd. Vanzelfsprekend zal de nieuwe grasmat gebruiksklaar zijn voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Twente tegen Vitesse.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

16 reacties op “Nieuwe grasmat in de Grolsch Veste

 1. Tom

  Mooi toch…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Scet

  En nu niet de dames er competitie wedstrijden op laten spelen!!
  Zaak om er achter te komen wat de redenen is dat een veld zovaak moet woden vervangen.
  Kost toch handen vol geld!!
  Ga is in de leer bij clubs in Engeland altijd een glad geschoren veld met dezelfde weer omstandigheden en meer wedstrijden!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Scet, ik wilde dat van de week ook zeggen, maar dan krijg ik alle dames weer over me heen op deze blog-site. Niet dat ik dat niet lekker zou vinden, maar het gaat toch over onze TROTS en alleen dat telt op dit moment.

     /   Beantwoorden  / 
   1. KLAAS

    jj hebt er toxh al een is een niet genoeg

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fawkes

   Ja, want die twee wedstrijden dat ze er op gespeeld hebben was natuurlijk killing voor het gras! Schande!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  Joop, je hebt nog 10 minuten om Willem J. te halen. Nog effe pissen en daarna belluuh. en dan is het geregeld voor 475.000 euri’s. En als we kampioen worden, en dat wordt het zeker, heb je dat geld er zzo uit. Joop kom op.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Tukker

  en als de grasmat niet op tijd klaar is, dan verplaatsen we de wedstrijd toch gewoon een paar dagen!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Gert S

  Het is mooi dat we een nieuwe grasmat krijgen, want op de steppe die er nu ligt is goed voetbal onmogelijk. Maar er reist tevens de vraag hoe het kan dat we zo vaak de grasmat moeten vervangen. Zit hier garantie op? de kosten reizen de pan uit. In Engeland worden er meer wedstrijden gespeeld en daar ligt een grasmat er jaren in. Maar ook bij PSV en Feyenoord en de Arene ligt een perfecte grasmat. Dus het is belangrijk te weten wat de oorzaak is. En die dure ploeilampen, hebben die enig nut? Zo te zien niet want het gras groeit niet onder die lampen. En laat de dames van onze FC lekker voetballen in het stadion, een goede grasmat kan daar wel tegen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. gerzan

  de zoveelste grasmat. Het begint op de Arena te lijken. Daar lijkt men het probleem, na 25 nieuwe velden , eindelijk opgelost te hebben. Misschien eens goed om bij anderen te gaan kijken ? Van die nieuwe matjes dit seizoen had je ook Willem janssen eerder over kunnen laten komen bv.
  Jammer van het geld, en wie zegt dat de nieuwe mat na een paar maande niet weer knudde is .

    /   Beantwoorden  / 
 7. Tim

  Als de ontwikkeling goed genoeg is van het kunstgras dat het bijna niet meer te onderscheiden is meteen er in leggen die handel.

    /   Beantwoorden  / 
  1. KLAAS

   tim, heb jj ook een kunstlul

     /   Beantwoorden  / 
  2. KLAAS

   tim ,kutgras ruikt niet,tis het zelfde als een dood mens,een dooie boel.

     /   Beantwoorden  / 
  3. KLAAS

   tim,eerst altijd zeiken over kutgras van Calimero,en nu wil je twente verraden met kutgras,ZEIK TOCH OP TIM,ga toch in almelo een potje zeiken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tim

    Jij hoeft er toch niet op te voetballen? Lees eerst mijn reactie is fatsoenlijk? Dit kost handen vol geld.

      /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Als voetballende Twentefan van zowel de dames als de heren kan ik maar 1 ding toevoegen. Er zijn velden die dames en heren wedstrijden best kunnen hebben. Dat dit velt niet deugd ligt niet aan de licht voetige dames die erop voetballen en ook niet aan de prachtige altijd dartele heren, maar aan de KWALITEIT van het veld. Een goed veld kan wat hebben een slecht veld dus niet,dr oetmet din prut en opnieuw inzaaien.

    /   Beantwoorden  / 
 9. gert

  al die kut reclame op internet,toen ik dacht ,weg met die kutreclame op tv,ik wil internet,is het net of je in een oerwoud van kutreclame terecht bent gekomen,waardoor wij steeds meer moeten gaan betalen voor de boodschappen in de winkel,jaja die reclame nekt ons mooi in de portemonee,des duivels.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.