Stadionverbod voor drie skybox-hooligans

FC Twente heeft de huur van een overlastgevende skybox subiet opgezegd. Nadat er al eerder klachten over de skybox waren binnengekomen, was een vechtpartij de definitieve aanleiding om de huurovereenkomst te beëindigen. Rondom FC Twente-Feyenoord was er – niet voor het eerst – sprake van geluidsoverlast en toen andere skybox-gasten de aanwezigen hierop aanspraken vielen er rake klappen. Een chique en gestyleerde omgeving haalt nu eenmaal niet de Tokkie uit een Tokkie. De drie vechtersbazen kregen een stadionverbod van FC Twente en de skybox wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan een andere huurder. Dat is dan weer het voordeel van zo’n skybox-wachtlijst.

8 reacties op “Stadionverbod voor drie skybox-hooligans

 1. jeroen

  Geteisem! Een beetje je eigen supporters klappen verkopen. Hoe dom kun je zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Scampi

  Nep-supporters.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twente 74

  namen!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Ron

  SENSATIE???????????? Heb het liever over FC TWENTE!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Rick053

  Het speelde al langer over en weer. maar 0.00001% van het verhaal is verteld. Achja heb op mn werk wel kunnen lachen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. schalke04

  Ik zag tegen Kazan een skybox leegstaan..dichtbij het uitvak..oh..misschien was dat die skybox wel..

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Zo zie je maar dat lui met geld lang niet altijd fatsoen hebben. Laat mij maar mooi op de tribunes zitten, veel mooier dan daar bovenin waar het geld aan de drank en de bitterballen geen reet om FC Twente geeft.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Meet

  Haha!! Ik was er zelf bij en wij zijn absoluut geen tokkies!! Het was een plezierige samenwerking met Twente en we hadden trouwens de box al opgezegd voordat dit gebeurde!!! Dus wat hadden we te verliezen…… Niemand kent het echte verhaal!! Nou….ik dus wel!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.