Ouder-kind vakken verjagen trouwe aanhangers

Lang niet zo opvallend als Vak P zitten ze toch al jaren trouw aan ‘de overkant’. Ze zagen het Arke Stadion de Grolsch Veste worden en groeide uit tot een vaste, nadrukkelijk aanwezige geleding in het kolkende stadion van FC Twente. En nu ineens moeten de supporters uit vak 121 en vak 122 wijken voor een nieuw initiatief: de ouder-kind tribune. Door de drang nieuwe doelgroepen binnen te halen moeten een groot aantal supporters van het eerste uur nu verkassen. Ook supporters uit vak 308 en 134 moeten plaats maken voor een andere doelgroep. Het is een grote treurnis, omdat FC Twente ook heel goed de plek van het huidige uitvak had kunnen aanwenden voor de ouder-kind voorziening, zodat veel minder supporters met een verplichte verhuizing zouden worden geconfronteerd.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

83 reacties op “Ouder-kind vakken verjagen trouwe aanhangers

 1. tim

  Schandalig, dat twente hieraan begonnen is. Soms verlang je wel eens terug naar die tijd van het rechterrijtje, dat had zijn voordelen ook wel…

  Zal dinsdag nog lekker druk worden op de supportersavond…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Thijs

   Pfff ja hoor. Het rechter rijtje ?? Dit is er gewoon weer een in het rijtje “1 stapje terug en vervolgens 2 vooruit”. Typisch nederlandse azijnzeikerij. Twente gaat vooruit !! dan heb je af en toe te maken met een verandering.

     /   Beantwoorden  / 
 2. michel.t.fct

  Ja sorry, nu is er ineens wel commentaar. Ik heb al ruim 35 seizoenen een seizoenskaart. In het huidige stadion heb ik voor de eerste verbouwing altijd in het huidige vak 115 gezeten. Toen mochten we als dank voor de trouwe support oprotten naar de tweede ring. Omdat mijn vader ivm zijn gezondheid niet zoveel trappen meer kon en mocht lopen, konden we na heel veel gezeik verhuizen naar vak 109. Op zich ben ik daar best wel dankbaar voor omdat hij tot zijn sterven zodoende de laatste wedstrijd dat nog in zijn mogelijkheid lag heeft kunnen bezoeken. Maarja de nieuwe supporters gaan nu eenmaal voor(FC TWENTE = COMMERCIE). Ook nu moeten weer trouwe supporters oprotten. Ook al dat gedoe als trouwe supporter om een kaartje te halen voor europacup en bekerwedstrijden. Laat gewoon eerst iedereen zijn eigen plek terugkopen en kijk dan wat er overblijft voor overige supporters. Dan is het stadion ook weer uitverkocht en niet zoals tegen PSV en FC Utrecht voor de beker, dat er nog veel stoelen onverkocht blijven. Natuurlijk ben ik heel blij met het huidige succes, maar volgens mij was ik gelukkiger in de eerste jaren van ons nieuwe stadion en de jaren in ons oude Diekman.

    /   Beantwoorden  / 
  1. grombie

   ha michel heb jij al 35 jar een jaarkaart in mijn ogen was jij toen 8 0f 9 jaar volgen s mij was dat wel een paar jaar later als ik de goede michel heb je woonde vroeger in borne en ik was een buurtgenoot en vriend van jou wij gingen vroeger altijd nog samen naar fct de groetjes

     /   Beantwoorden  / 
 3. komkommer

  Ik zit zelf gelukkig niet in een van de vakken maar in een nog niet aangetast vak maar dit slaat echt alles, slechter plan hadden ze niet kunnen bedenken. Waarom mensen laten verhuizen dat is echt bespottelijk, gewoon de nieuwe plaatsen verkopen en de trouwe mensen die al jaren op deze plekken zitten laten zitten!
  joop/jan/marco wakker worden fc twente moet fc twente blijven!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   He @komkommertje : Jij hebt zelf altijd het grote woord over mensen die iets negatiefs over Twente zeggen. Zo te zien ben je er ook niet vies van !!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 4. twente 74

  jongens dit is de tol van het succes….
  moest ook van 116 naar 316 < 2e ring …
  toen balen nu is alles ok … niet zeuren doe er je voordeel mee…

    /   Beantwoorden  / 
  1. H-holic vak 122

   Hoort bij het succes m’n reet! Twente wil zich toch nestelen in de samenleving. Mensen het gevoel geven dat Twente bij hun hoort. Dat men zich identiviseert met Twente. Dat men 1 is met Twente. Een onderdeel van hun leven.
   Dat was bij mij toch echt het geval. Lekker op de tribune. Vaste plek, biertje drinken, opgaan in de wedstrijd, het gevoel thuis te zijn, tussen de, ondertussen allemaal bekende mensen. Zag m’n vrienden van de tribune de laatste tijd haast vaker dan m’n ouders. Proberen duidelijk aanwezig te zijn. Trots! Ook hier zitten supporters. Eindelijk zaterdag, we mogen weer. Een onderdeel van m’n leven.
   Dit wordt me nu gewoon afgenomen. En waarvoor? Krijg je van die papa’s die, zoals 2 weken terug, een wave proberen in te zetten… Omdat het zo gezellig is.
   Dit komt de sfeer in het stadion, ONZE HEL!, waar we zo trots op zijn, niet ten goede.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Thijs

   Precies !!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Als je die zelfde @Thijs bent met het commentaar van “25 maart 2011 om 22:07″ Dan vreet je van twee walletjes, vriend.
    Eerst iemand uitmaken met jouw bekende scheldnaamwoord “Azijnzeikerd”, omdat iemand kritiek uit op het toekomstig beleid (en dat is: Dat Twente trouwe supporters hun gehuurde plek afpakken omdat ze plaats moeten maken voor een andere generatie supporters.)@ Tim geeft aan dat in het verleden deze omgang met supporters op zo’n manier zoals die nu gebeurt, niet was gebeurt.En dan maar jij hem uit voor azijnzeikert.
    @ H-holic vak 122 geeft aan ook met deze veranderingen niet een te zijn , dan zeg je “precies” en ben je het wel met hem eens. Verklaar nader : ………………???

      /   Beantwoorden  / 
 5. H-holic vak 122

  Lopen we al die jaren te schreeuwen, juichen en zingen, proberen ook aan onze kant de sfeer erin te krijgen, moeten we nu dus plaats maken voor een vader die een keer met z’n zoon naar Twente wil. Wij sfeermakers van de andere zijde worden dus gewoon uit elkaar gehaald en weggedrukt. Nu zal het dus echt alleen maar van vak-p’s kant moeten komen…. Slecht.. heel slecht… voel me genaaid. Mijn support doet er klaarblijkelijk niet toe.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Arco

  Helemaal mee eens! Jarenlang diekman en daarna altijd vak 122. als dank mag ik nu oprotten. Baal hier onmeunig van. Is gewoon niet goed te praten. Hoor nu het gladde praatje van van halst al. die mag natuurlijk van ome Joop deze belachelijke actie uitleggen. Echt heeeel stom. De sfeer is achter het doel ook weg…. Al die papa’s en mama’s! En waar moeten wij heen? 2e ring naast de uitsupporters? Fijn bedankt. Ga me bezinnen of ik al deze ” sucessen ” nog wel wil bijwonen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. joey fct

  Teringzooi.12 jaar lang naar twente in hetzelfde vak en dan dit. Wat is dit voor gezeik. ben echt boos gewoon. Ga absoluut nie naar de tweede ring. Hoop op een protest van onze vak. Altijd lekker vooraan bij de trap. Iedereen kent mekaar gezellig biertje erbij. Europacup beker en dan dit. moet nie gekker worden.

    /   Beantwoorden  / 
 8. lubs

  Janko met een schouder blesure, in de 54 minuut van t veld begeleid door n fluit concert van t eigen publiek, die tankt dus ook geen zelfvertrouwen in eigen land!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Alweer een blessure?
   Gelukkig hebben we een echte klassespits als Luuk De Jong.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Thijs

  Wat een geklaag jongens.. oh oh wat balen toch. We krijgen een stadion met 30.000 capaciteit. Twente is booming.. vervelend allemaal he ?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Jeroen

  Huilebalken zijn jullie die lopen te zeuren over het verhuizen. Altijd maar klagen. Bij veranderingen kan je niet iedereen tevreden stellen. Twente voert veel overleg met supportersgroepen en wil waar mogelijk iedereen tegemoetkomen. Ben zelf overigens ook verplicht verhuisd een paar jaar geleden naar de tweede ring en rijd voor iedere thuiswedstrijd 300 km.

    /   Beantwoorden  / 
  1. H-holic vak 122

   Dat je 300 km rijd heeft er natuurlijk geen zak mee te maken. Dat je zonder te zeuren bent verhuisd doet me concluderen dat je geen gezellig vak had. Als je “alleen” de wedstrijd kijkt maakt het niet uit waar je zit. Wij kijken echter met z’n allen. 1 vak, 1 familie, en das erg jammer dat dat nu over is. Maar goed, das vooral erg voor mezelf. Denk dat het vooral erg kloten is dat het beetje geluid dat er was, naast vak-p, nu verspreid wordt en dus wegvalt. Dit denk ik omdat het bij beker- en europeesche wedstrijden aan onze kant zeer moeilijk is de sfeer er een beetje in te krijgen. Dit omdat iedereen ergens anders zit en dan dus eigenlijk ook “alleen” de wedstrijd kijkt. Een merkbaar verschil.
   Kan het fout hebben hoor. Misschien zijn die 6000 wachtenden stuk voor stuk allemaal supergezellig. Maar dan nog, zoiets moet groeien. Zit dus de komende jaren gewoon weer “alleen”. En ja, dat is huilen….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jeroen

    Ik zat in een gezellig vak en nu in een minder gezellig vak. Die vlieger gaat dus niet op. Met de afstand wilde ik alleen maar aangegeven dat ik niet makkelijk praten heb. Moet er ook nog een stuk voor rijden voor een plek die minder was dan voorheen.

    Het verhuizen van de vak 308 jaarkaarthouders begrijp ik ook niet maar van de andere vakken wel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank

   als het je niet aangaat heb je altijd makkelijk praten he. zit al bijna 10 jaar op het vak, destijds bijna strak tegen het uitvak. toen AJAX hools door de hekken kwamen was het ook al een vak met jong en oud, toen werd er door twente ook geen verhuizing in gang gezet. ook vandaag de dag zitten er kinderen naast de uit supporters. heb nog nooit een ouder horen klagen die bij ons in het vak zat.
   was dinsdag niet van plan te komen eigenlijk, maar als dit het beleid is van Twente, dan denk ik dat ik niet weer kom. kom voor de sfeer naar Twente, en die zal op de 2e ring nooit zo worden, als het nu is.
   twente=commercie. de commercie gaat boven alles ook al gaat het ten koste van de “trouwe” supporters. Trouwe klanten zorgen voor gezonde groei: ze kopen meer, blijven langer klant en dragen nieuwe klanten aan. bron: http://www.managersonline.nl/nieuws…onde-groei.html.

   bij twente stel je alleen niks voor.

     /   Beantwoorden  / 
 11. Roy

  Wat een ongelofelijk domme reacties hier. Ik heb vroeger altijd in het Diekman in vak PP (naast vak Q) gestaan, was dus trouwe supporter. Kon daarna vanwege mijn werk niet “meeverhuizen” naar het Arke-stadion. Ik woon nu weer in de buurt en ja, ik sta op de wachtlijst voor een Ouder-Kind kaart. Ik wil graag mijn zoon de sfeer van de Veste laten proeven. De kinderen van nu zijn de trouwe supporters van de toekomst. Het zou toch een vrij egoistische gedachte zijn, maar ook erg ongezond, om altijd dezelfde azijnzeikers op hun ‘eigen’ stoeltje te laten zitten. Dan hebben we in de toekomst geen bejaardentehuizen meer nodig. Want die lui zitten dan altijd in de Veste.

    /   Beantwoorden  / 
  1. H-holic vak 122

   Dus als jij vroeger als trouwe supporter in het Diekman zou komen, in vak PP, waar je altijd stond en er zouden plots andere lui staan, had jij niet gedacht: Heej, das mijn plekkie! En als iemand dat wel zou denken vind je dat egoistisch?
   En niemand vind dat jij je zoon niet de sfeer mag laten proeven. Graag zelfs! Maar waarom moet je daarvoor op mijn plekkie zitten? En als jij er dan bijv. 2 mooie jaren met je zoon zit, zou je het niet vervelend vinden als Twente zou zeggen: Nou… moven! Er mogen nu andere vaders hun zoon de sfeer laten proeven. Op dat mooie plekkie. Of je zou er al 8 jaar zitten. 8 prachtige jaren. Dan nog niet vervelend weg te moeten? Of was je dan stiekem eigenlijk liever nooit meer weggegaan? Van mijn plekkie…

     /   Beantwoorden  / 
  2. FCTom

   Vak PP was niet naast Vak Q! Vak PP was bij het scorebord, tussen het ouder/kindervak Vak O en Vak P. Geloof me, ik kan het weten. Mijn alle eerste seizoenkaart van FC Twente (30 gulden!!!) was namenlijk ook van Vak PP vanaf het jaar daarna altijd in Vak-P gestaan en nu nog steeds (vak 106).

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Vak PP zat inderdaad onder het scorebord

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fluitketel

     Klopt!!Red Alert,ik weet nog dat we vroeger nog gewoon “Stiekum” over het hek klimmen konden en dan de laatste 5 minuten aan de rand van het veld staan. Ik heb er nog een foto van, dat ik er stond met Pim Doesburg /Sparta?)nog onder de lat.

     Verder kan ik mij het heel goed voortsellen dat Supporters hier niet blij mee zijn dat hun plaats wordt ingenomen. Hebben ze wel alle mogelijkheden onderzocht?

     Ik heb geen jaarkaar meer, gezien ik nu in het Ruhrgebied woon, maar destijds had ik een gave zitplaats, zou ook zeer teleurgesteld zijn als ik deze plaats moest afgeven!

     Wat Frank schrijft kan ik mij in vinden.

       /   Beantwoorden  / 
  3. twenteforever

   dat zogenaamde priveplekje waar je het over hebt is min of meer een vaste stek joh . je krijgt ieder jaar vlak voor einde comp. bericht van de club om te VERLENGEN !!! DAAR STAAT JE KUNT JE EIGEN PLEK BEHOUDEN OF INDIEN GEWENST EEN ANDERE PLEK PROBEREN TE KRIJGEN . kun je lezen?????? je eigen plek staat er !! door twente zelf ingevuld hoor niet door mij .en ineens moet je vertrekken omdat er (ikzal het netjes zeggen ..)nieuwe supporters bijkomen
   nou vind jij normaal dat ik voor jou op moet staan ????denk het niet manneke .je hebt een hele mooie nieuwe plek boven ,MET NIEUWE STOELEN ,WORDEN JE KLEREN OOK NIET VIES !

     /   Beantwoorden  / 
 12. Frank

  nieuwe supporters kunnen ook op de 2e ring plaats nemen. als men dat langer de sfeer proeft, kan men altijd nog verhuizen naar andere plekken in het stadion. waarom moeten die zitten op plekken die al jaren door “trouwe” supporters wordt betaald??

    /   Beantwoorden  / 
 13. Karel

  11 jaar lang een seizoenskaart. Sinds het begin van het Arke Stadion waren wij erbij.
  Op een enkele uitzondering na geen (thuis)wedstrijd gemist.
  Beker, Europa League, Champions League.
  Altijd waren we erbij.
  Veel vrienden gemaakt in het vak en altijd gezellig.
  En nu worden we verzocht om even op te rotten.
  Dit doet pijn, echt heel veel pijn.

    /   Beantwoorden  / 
 14. KLAAS

  vanuit Camera oogpunt moeten achter beide doelen,de fanatiekste twente supporters in de toekomst te zien zijn,wat Munsterman dan met de nieuwe Papas en kinderen en Mamas doet,daar moet hij even een ander deel van zijn Hersenen voor laten werken.

    /   Beantwoorden  / 
 15. ww

  als het je niet aanstaat blijf je toch lekker thuis! Voor jou 10 anderen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Karel

   Belachelijke reactie.
   Blijkbaar wil jij dat er vanaf komend seizoen alleen maar ‘hup twente hup’ word gezongen, dat het stadion vol hangt met spandoeken als: Mama, hier zit ik!
   Stel je voor dat er 2 vakken uit Vak-P ineens naar boven zouden moeten om een of andere reden..
   Je wilt niet weten wat voor heissa je dan krijgt.
   Maar nu is er niets aan de hand.
   Lekkere realistische kijk op het leven heb jij.
   Volgens mij ben jij de man die beter thuis kunt blijven voortaan.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ww

    ik verwijs alleen naar de duizenden wachtenden voor een seizoenskaart. Twente maalt niet om je mening omdat ze toch wel uitverkocht zullen zijn. En terecht! Twente wil een definitieve topclub worden en alle supporters willen dat ook (op een paar azijnzeikers na dan). Dat gaat gewoon niet als ieder besluit volgens het poldermodel genomen wordt. Groei gaat nu eenmaal gepaard met pijn, oftewel je kunt onmogelijk iedereen tevreden houden.

      /   Beantwoorden  / 
 16. fct

  Wat een reactie voor jou tien anderen. Goed en scherp opgemerk! Tis idd het beleid dat twente gaat voeren. Daar is geen trouwe supporter blij mee. Geef zelf maar invulling aan je goed opbouwende en gevatte opmerking. Naja we zullen zien wat het word. Ik hoop op een protest. Dat iedereen laat merken dat we het er nie mee een zijn. Weg sfeer en gezelligheid die ik jaren heb gehad. En tuurlijk ging ik voor twente maja de band die in 12 jaar is opgebouwd valt weg en dat vind ik persoonlijk klote. En dat lekker thuis blijven zeiden wilde niemand van twente toen ze financieel bagger waren want toen waren het de jaarkaarthouders die zorgden voor geld. Voorrang kregen omdat het anders nie uitverkocht raakte. Ach ja meneer of mevrouw w.w lekker thuis blijven is iets wat ik nie wil. En ja ben het er nie mee eens vandaar mijn reactie. Hoop dat jij lekker je eredivisielive gebruikt want supporters zoals jij snapt er werkelijk geen reet van.

    /   Beantwoorden  / 
  1. ww

   zie mijn reactie hierboven. Bovendien kijk liever naar alle positieve dingen die wel goed zijn als gevolg vh beleid. Meer zitplaatsen betekent minder druk op de vraag, waardoor Twente minder geneigd zal zijn om de prijzen te verhogen, waardoor wedstrijden bezoeken voor (bijna) iedereen bereikbaar blijft!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    @WW > Wijze woorden : voor jouw 10 anderen/ Azijnzeikerds. Toevalig een broertje van @Thijs, want die vindt het ook blijkbaar normaal om iedereen maar voor alles uit te maken terwijl er gewoon een vraag wordt gesteld. Bikkels

      /   Beantwoorden  / 
   2. twenteforever

    dus als ik het goed begrijp ben jij zoiemand die redeneerd dat supporters die vanaf het begin van de veste daar een plaats hebben moeten maar opdonderen naar boven ten behoeve van de nieuwe supporters ???ga weg man ,voor de nieuwe supporters is een plek bovenin beschikbaar das mijn redenering . ik vind het van twente not done om zo met trouwe supporters om te gaan. als de club groot word moet dan iedereen wijken voor nieuwe gasten ??? pff nou ze hebben het ook met ons geprobeert(vak p ) ten tyde van de eerste verbouwing .resultaat niks ervan .als ik een plekje in de trein of bus heb ga ik ook niet verhuizen naar een andere plek omdat er zonodig zon pipo op mn plaats wil zitten nou dan ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

     Mooi verwoord,……………Zo zit het en niet anders !!

       /   Beantwoorden  / 
    2. ww

     op basis waarvan vind jij dat je “recht” hebt op een vaste plek? Niemand heeft rechten als het op zitplaatsen aankomt. Als jij met je tentje weer naar de camping gaat heb je ook niet het recht op dezelfde plek, of de bioscoop, of een concert! En als je je wilt beroepen op anciënniteit (moeilijk woord, zoek maar op) ken ik er nog wel een paar zodat jij nog minstens 15 jaar op de wachtlijst zou moeten.

       /   Beantwoorden  / 
     1. twenteforever

      jouw vergelijk is bullshit .elk jaar vlak voor de comp.is afgelopen krijg je de kans om je plek JAWEL MENEERTJE !_ EIGEN WOORDEN FC TWENTE ADM.!!te reserveren .WEET JE MISSCHIEN WAT RESERVEREN BETEKEND ?NOU DAN .kijk mij maakt t niks uit ik ben vak p.er !jawel dus heb er geen last vaN .maar ik kom graag voor andere mede supporters op .ik vind dat nieuwe supporters gewoon achter in de rij moerten aansluiten ewn niks meer of minder .twente kan het gewooon niet maken .

        /  
     2. twenteforever

      kleine aanvulling ,gezien je dure woordje van ancienniteit jawel ! zul je wel zon skyboxfiguur zijn of je denkt ik heb iets meer geleerd dan jou .pfff MAAKT ECHT GEEN INDRUK HOOR. SUCCES VERDER MET JE STUDIES

        /  
     3. Red Alert

      Zoooo @WW …….daar ga je !!! Afgetroefd door een gemiddelde burger. Met je hoge-dunk-woorden, Wha ha

        /  
 17. schalke04

  wat een negativiteit! Verandering hoeft niet altijd slechter te betekenen. Wanneer je vader niet goed te been is, kan ik me de frustratie erg goed voorstellen. Ik ben blij dat twente toen andere plaatsen toe heeft gewezen.
  Maar de plekken waar je nu uit kunt kiezen zijn toch prima plekken?? Prachtig zicht op het veld en prachtig zich op de sfeeracties van Vak p!
  Hoe meer mensen in een stadion hoe minder je met inviduen rekening kunt houden..

    /   Beantwoorden  / 
  1. H-holic vak 122

   Als de plekken waar we nu uit kunnen kiezen, prima plekken zijn met prachtig zicht op het veld en prachtig zicht op de sfeeracties, zijn dat toch prima plekken voor een ouder om z’n kind de sfeer te laten proeven. En het gaat hier niet om het induvidu, maar om 2 complete vakken met trouwe supporters.
   Jij vind het misschien prima plekken, zo hoog bovenin. Das een mening. Ik vind het niks. En met mij 2 hele vakken. Maar wat wij vinden doet er klaarblijkelijk niet toe.
   Het voelt alsof het reisbureau je vakantie naar Bali ongevraagd omzet in een verblijf op Texel en dan zegt: maar Texel is ook heel mooi!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    ben t volledig met je eens .jullie moeten gewoon met zn allen via email bv of misschien nog beter via spandoeken tijdens as wedstrijd twente -psv laten merken het oneens te zijn met de maatregel .dit verhuisgebeuren zou bij ons vak p nooit gebeuren .

      /   Beantwoorden  / 
 18. Erwin

  Ik vindt het echt belachelijk……….
  Na al die jaren, waarin je iedereen om je heen kent in je vak, kun je nu verhuizen en worden supporter-vriendschappen uiteen gereten.
  Joop, je bent een prima voorzitter maar dit is ondoordacht en verkeerd.
  De FC Twente familie waar jij zo graag over spreekt bestaat niet meer.
  Die familie is allang verslonden door de commercie.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Thijs

  Wat overigens ook belachelijk is, is de titel van dit topic. Ben je nog niet negatief dan word je wel negatief van zo’n stukje tekst.

    /   Beantwoorden  / 
 20. KLAAS

  wat is dat toch bij twente met hun filosofie,ze kunnen toch wel gezinnen op de nieuwe tribune plaatsen,probleem opgelost,en als ze nu snel de gracht dicht gooien,kunnen ze daar de gezinnen mooi dicht aan het veld voetbal laten kijken.Wordt tijd dat de uitbreiding naar het veld gebeurt,die gracht is geen gezicht,en is volledig uit de mode en tevens ook nog een lelijk kijk vermogen voor je ogen.En ze moeten bij twente nou niet gaan denken of het stadion gaat overstromen van de Papas en de Mamas met hun kinderen.Ongeveer 1000 tot 2000 nieuwe gezinnen zouden dus mooi strak aan het veld kunnen zitten,mooier kan het dan niet zijn,en die lelijke gracht is dan ook mooi verleden tijd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. KLAAS

   1000 tot 2000 nieuwe gezinnen is absurd natuurlijk,dat moest zijn,1000 tot 2000 personen.

     /   Beantwoorden  / 
 21. fct

  Thijs dat kan jij zo vinden. Dit is gewoon vervelend. En waar zit jij dan en hoe lang ga jij naar twente. Hoe zou jij het vinden als eventueel je vriendengroep uit elkaar gehaald word?
  Kijk je kan zeggen ik vind het prima maar het is logisch dat je teleurgesteld en niet gewaardeerd voelt als supporter. En nou gaat het mij daar geeneens om. Vind het dramatisch slecht dat dit zomaar word besloten. Gezinnen willen nu opeens naar twente door de successen van twente. Wij zijn er nu al jaar in jaar uit door goede en slechte tijden. Nu kunnen wij opeens plaats maken voor gezinnen. Vind het top dat ze naar twente willen en straks in de toekomst kunnen. Maja dit gaat over de rug van andere supporters en dat is niet terecht. Wat is het probleem als ze op de tweede ring zitten? Twente behoed ze voor eventuele problemen met de uitsupporters? dat is ook sfeer(niet bepaald de leukste). ajax heeft ook de familievak bestormd jaren terug. Dat heb ik als klein jochie ook wel mee moeten maken. Dat hoort erbij hoef het niet nog een keer mee te maken hoor. Naja en om hun daarvoor te behoeden?? Dat is onzin gaat hier puur om inkomsten.

  Twente gaat stappen vooruit. supporters die jarenlang twente steunen, schoppen ze achteruit.

    /   Beantwoorden  / 
 22. twentemax

  Dat geld voor meer dingen, de broodjes beenham met saus beneden en de vette hap boven, zo kun je veel dingen opnoemen die groot worden met zich mee brengt. Het is niet anders, groter groeien zal meer rotzooi met zich mee brengen en prijzen. Overstappen naar een andere club kan ook niet want het zit in het bloed! Dus accepteren die veranderingen dat is de enige manier.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Frank Roelvink

  Ik heb nu 9 seizoenen lang een seizoenskaart en zat vroeger in vak 22. Dat was een erg leuke tribune, veel gezelligheid, en een leuke sfeer. Aangezien in slechtziend ben, was het voor mij een grote teleurstelling dat ik vanwege de 2e ring naar boven moest verhuizen.
  Telkens dacht ik: Kan ik het spel nog wel goed volgen?, en zie ik het allemaal nog wel?, ik zit nu al een tijdje in vak 313, maar ik moet zeggen dat ik het spel nu beter kan volgen, omdat ik nu het spel van bovenaf zie ipv de zijkant. En zoveel verschil maakt het mij niet uit omdat ik nog steeds op dezelfde plek in het stadion zit, alleen een etage hoger.

  Het is nooit leuk om je plek kwijt te raken, maar het went snel kan ik zeggen.

  Iedereen moet zich aanpassen, het gaat tenslotte om het succes van onze club, en dat is meer waard dan ruzie maken om een stoel toch??

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Hoezo iedereen moet zich aanpassen?
   Flikker toch op man, welke idioot bedenkt dit achterlijke idee?

     /   Beantwoorden  / 
 24. Rick053

  Kunnen we Vak-P ook naar de ring doen! Kan daar ook wat extra sfeer komen en kunnen op de vak-p plaatsjes onze nieuwe supporters komen te zitten! Een hele 1e ring vol met ouders en kinderen en op de 2e ring alle trouwe supporters:D

    /   Beantwoorden  / 
 25. DGA

  Vak 323 en 324 lijkt me een heel geschikt ouder-kind vak. Ze betalen minder dus mogen ze ook wel wat hoger zitten. Voor de kinderen maakt het niet en voor veel jonge moeders is een beetje traplopen wel goed.

    /   Beantwoorden  / 
 26. nfear

  ach gewoon niet zo zeuren over de vakken. jullie krijgen straks een mooie plaats beter dan de 1ste ring. dus stfu

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Makkelijk/goedkoop antwoord.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    ha rooie schoonheid ,wat vind je van wimpie beejs vertelsel hieronder ?? hahah

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

     @Twenteforever, hij heeft niet eens een jaarkaart en kan nu niet eens de zweer proeven die er nu heerst, laat staan in een vak appart. DUS WAAR LULT MENEER EIGELIJK OVER !!!!!!!!!!

       /   Beantwoorden  / 
     1. twenteforever

      haha , wat zielig is hij eigenlijk he ? onze jaarkaartloze koffiedikkijkende glazenbollenloerder bij uitstek met de kennis van een teletekstsupporter . grt

        /  
 27. Wim B

  zhhhhhhhh slaaap slaaaaaapp zznnnjjjjjjjjjj. Wordt gek van die discussie, wees blij dat je Fct mag aanschouwen op welke plek dan ook in de Grolsch Veste. Diegenen die altijd liggen te zeuren zijn waarschijnlijk ook de zeurders die parkeerplekken claimen op de openbare weg nabij hun woning. FcT = OPENBAAR net zo als de STRAAT. En nu. Wat doen we tegen PSV?????

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   zo dom discussiemeneertje ben je ook weer ontwaakt ofwel vervelend aanwezig ?/ nou ik claim nooit een parkeerplekje hoor hier is ruimte zat !als er nou een zeurder ofwel zeurzeikerd rondloopt is ons aller jomanda beej het wel .jij hebt geen eens een jaarkaart ,teletekstsupporter van het eerste uur !
   wat doen we tegen psv zeg je ?????????/ ik zeg WAT DOEN WE TEGEN WIMPIE B ?? WERKELIJ KAMPIOEN DOM LULLEN NUMMER EEN
   ZZZZZZZZZZZHHHHHHH GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP WORD GEK VAN DAT GLAZENBOLFIGUUR DIE DENKT DAT HIJ MEE MAG SPELEN MET DE GROTE JONGENS . een tip voor je ::begin je eigen priveblog . val je ons tenmisteniet lastig met je bullshit

     /   Beantwoorden  / 
 28. Frank

  Blijkbaar hebben nieuwe supporters meer rechten dan de “trouwe” supporters. wat als er van boven bier en ander ongein naar beneden wordt gegooid als er gescoord wordt. gaan de ouders dan klagen bij FCT en krijgen de dan “trouwe” supporters die naar boven zijn gedeporteerd dan ook een glazen scherm om de “kleintjes en hun ouderen” te beschermen?
  mijn mening is, maar 3 vakken voor kinderen/ouders op de nieuwe 2e ring, maar daar een entertainment programma rondom een wedstrijd en je hebt een ideale combinatie.

  de trouwe supporters kunnen blijven zitten, de oude uitvakken kunnen bemand worden met nieuwe leden en vakken 121,122 en 308 hoeven niet te verhuizen. scheelt administatief werk, geld en een hoop gezeur. de sfeer blijft op de 1e ring en de wave kan dan op de 2e ring gedaan worden.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Harm

  Ik kan nog nergens een gegronde reden vinden waarom pappie met zijn kind niet naar het vroegere uitvak kan en de vakken 121 en 122 kunnen blijven zoals het nu is.
  Wie kan mij dit vertellen.

    /   Beantwoorden  / 
 30. Harm

  Welke commercieele randdebiel bij FC Twente bedenkt dit?
  Supporters in Vak 121 en 122 het wordt tijd voor aktie.

    /   Beantwoorden  / 
 31. twente 74

  geld mejonghu gewoon geld… alles bij twente draait om geld niet om jou of mij maar om geld

    /   Beantwoorden  / 
 32. Harm

  Nieuwe doelgroepen binnenhalen zoals in de tekst vermeld?
  Van Halst ik weet niet wat er onder die kale schedel van je zit maar deze mooie tribune plaatsen schenken aan nieuwe jaarkaarthouders is te gek voor woorden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   ikvind de gedachtengang van JAN VAN HALST bedenkelijk (alshij dit beleid uitgedacht heeft tenmiste )daar maak je geen vrienden mee ! hooguit de nieuwkomers misschien ,ik zie t meer als ,JONGENS OPSTAAN HIER ZIJN MN NIEUWE KLANTEN .DIT VRAAGT OM AKTIE . SPANDOEKEN IS TOCH EEN GOED IDEE !! BV VERHUIZEN ? NEVER !!OF ;OPGESTAAN PLAATS VERGAAN ,nog eentje ….aanpassen of oprotten !

     /   Beantwoorden  / 
 33. Frank

  ben zelf wel voor een actie a.s. zaterdag tegen PSV. wat te doen?
  een andere optie is gebruik maken van de overdracht van de seizoenskaart.
  dan gaan we toch massaal de kaarten overdragen aan een ander bevriend familielid met kinderen, om zodoende deze verplichte verhuizing te omzeilen.

  dan kan FCT je niks maken, aangezien de “nieuwe” eigenaar van de kaarten voldoet aan het reglement. als iedereen dat massaal doet, zie ik de dezelfde gezichten binnenkort weer. ben benieuwd wat men dinsdag te zeggen heeft op deze a.s. verhuizing.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   Frank ,zie mijn reaktie hierboven . is misschien iets?grt .

     /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

   je wilt aktie frank??? welnu a.s dinsdagavond is er de supportersavond in de VESTE .erheen man daar kun je je bezwaren neerleggen aan joop en zn vriendjes .allemaal erheen en gewoon zeggen wat je ervan vind .

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    dinsdag ben ik van de partij. kan niet zo wezen dat men iets wil over de rug van vaste supporters.

    klantenbinding is hier geen sprake van, zoals iemand al aangaf als optie voor het spandoek: AANPASSEN OF OPROTTEN. zo voelt het ook.

    blijkbaar zijn nieuwe supporters makkelijker te managen dan “trouwe” supporters.

      /   Beantwoorden  / 
 34. Harm

  De echo voor Vak P zal helaas nooit meer klinken in de Veste.

    /   Beantwoorden  / 
 35. the best

  Twente gaat voorbij aan alles, alleen jullie domme supporters weten het nog niet…Straks is Twente groot, groter het grootst, maar verwacht dan geen “normale”behandeling voor kaartjes en zitplaatsen. De grootste randdebielen, ach die zitten er nu ook al, zitten straks op jouw plaats… Dus ga eens ergens anders zitten, kijk hoe dat bevalt, met een kouwe bal gehakt,een al te lang liggende hamburger een lekker koud pilsje, alleen maar koud maar verder smaakloos door de plastic beker, twaalf trappen omhoog en dan heerlijk naast de een of andere idioot die elke minuut een sigaret op steekt.Voetbal is mooi toch? Of maak ik nu slapende honde wakker.Wat ook leuk is, is leeker werken in je tuin, een goed boek, lekker glaasje wijn zonnetje erbij,enz enz Heerlijk, echt heerlijk, even geen mongolenvoetbal deze zondag.

    /   Beantwoorden  / 
 36. Harm

  Dit voelt excact hetzelfde als je huis worden uitgezet terwijl je altijd netjes je huur hebt betaald. Vuile schoften zijn het die dit bedacht hebben. Hoop dat die commercieele randdebielen deze blog lezen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   harm je kunt ertegen ingaan .a.s dinsdag is er de SUPPORTERSAVOND IN DE VESTE ! DUS ………GEWOON GAAN EN JE ZEGJE DOEN

     /   Beantwoorden  / 
 37. Karel

  Hopen op een grote opkomst dinsdag.
  Dan leggen wij even duidelijk uit dat dit dus not done is!!
  Spandoeken voor de wedstrijd tegen Psv kan ook helpen..

    /   Beantwoorden  / 
 38. Karel

  Ik denk dat Joop & Co het forum hebben gelezen en gezien dat er anders problemen kwamen, want het is in een keer teruggedraait.
  Mijn dag is weer goed=)

    /   Beantwoorden  / 
 39. boeskoolvak120

  Geen gedwongen verhuizing
  Vorige week hebben supporters uit de vakken 121, 122 en 308 een brief van FC Twente ontvangen, waarin werd aangegeven dat zij door een herindeling gedwongen moeten verhuizen naar andere plekken in het stadion.

  Deze brief heeft bij veel supporters uit bovengenoemde vakken gezorgd voor onduidelijkheid. Na intensief contact met SeizoenClubcardhouders uit bovengenoemde vakken heeft FC Twente de situatie opnieuw beoordeeld en besloten wijzigingen aan te brengen in de oorspronkelijke plannen, waardoor een verhuizing in het stadion voor deze groep supporters niet meer noodzakelijk is.

  Ouder-kindvak

  FC Twente heeft wel wijzigingen aangebracht in de indeling van de vakken. FC Twente heeft er voor gekozen om de Kidsclub (vak 125, vanaf seizoen 2011-2012) en de ouder-kindkaarten (vak 124, vanaf seizoen 2011-2012) naast elkaar te situeren. De club is van mening hierdoor betere en gerichte service te kunnen bieden aan deze doelgroepen en de beleving bij wedstrijden te vergroten. Met een dergelijk ouder-kindvak kan FC Twente ook in de toekomst in de vraag voorzien van jonge supporters om wedstrijden te bezoeken.

  SeizoenClubcardhouders die in de vakken 121, 122 en 308 zitten, ontvangen deze week nieuwe informatie over de verlenging van de SeizoenClubcard en het gebruik van ouder-kindkaarten.
  bron:fctwente.nl

    /   Beantwoorden  / 
 40. twenteforever

  ha boeskooltje , dat zijn nog eens goede berichten man ! zijn ze tot de conclusie gekomen dat dit plannetje wat ze al dan niet bedacht hadden op megaweerstand kwam te staan .
  nou chapeau voor omejoop en de rest van de familie .
  blijkt wel weer dat door de aktiebereidheid de heren iets beter hebben nagedacht .
  nou dan kunnen we ons nu richten op de lampjes ! ofwel peeesveeeeeej.

    /   Beantwoorden  / 
 41. Harm

  Ik vind het helemaal superrrr.
  Dit is nu een schoon voorbeeld van je boerenverstand gebruiken.
  Nu alleen nog zien dat we voor Klaas een plekje ergens ver buiten het stadion vinden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   twente heeft toch in gezien dat t zo niet kon . netjes hersteld toch , kun je zien dat protesteren toch helpt !
   voor Klaas weet ik zo geen plekje .wie daar een oplossing voor heeft zegt het wel .

     /   Beantwoorden  / 
 42. Harm

  In een grote bak zoutzuur geeft volgens mij de juiste oplossing.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   pfff dat is wel erg definitief harm > Jack kan hem natuurlijk ook ff waarschuwen of anders bannen

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.