Pilot met wijn in de Grolsch Veste

Even wat heel anders. Wilde moeder de vrouw altijd wel graag mee naar thuiswedstrijden van FC Twente maar keek zij altijd wat zuur met een halve liter evenementenbier in haar ranke handjes? Daar lonkt nu de oplossing! Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen zal in de Grolsch Veste een pilot worden uitgevoerd met pre-filled glazen wijn! Het verhaal vermeldt niet of de pilot zich richt op de feitelijke verkoop van de wijn of dat het meer een soort wijnproeverij wordt, compleet met gegorgel en uitspuugbakjes. Heerlijk, dat moderne voetbal…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

23 reacties op “Pilot met wijn in de Grolsch Veste

 1. WW

  Zullen we het weer over de club hebben? Genoeg te bespreken!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kris

   Dit is toch ook interessant, als je er van houd tenminste….

     /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  De nieuwe trainer van Twente wordt mcLaren of Co Adriaanse !
  ik persoonlijk kies voor mcLaren.
  maar met de komst van Kluiert sluit ik niets meer uit en laat me verrassen.
  Mischien, je weet het niet, wil Mark Janko Co Ariaanse, het is maar een sugestie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 0049

   Kan iemand mij vertellen wat de gewonnen prijzen van Co Adriaanse zijn en wat hij de laatste jaren heeft gepresteerd? 1 goed seizoen bij ADO en 1 bij AZ is wel heel erg weinig…

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    en kampioen met RedBull Salsburg oostenrijk

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

     Oja, die club heeft daarna 3x op rij de Champions Leaque gewonnen he? Schei uit zeg.

       /   Beantwoorden  / 
     1. aks

      Ja ik weet dat een kampioenschap in Oostenrijk niet zoveel voorstelt en Co Adriaanse is ook beslist niet mijn keuze, maar volgens diverse kranten gat het tussen mclaren en Co Adriaanse.
      Nu ik sta aan jouw kant wat betreft John van de Brom en stel voor aan de Blog Beheerder om een andere Poll te maken zodat we kunnen kiezen tussen mcLaren en John van de Brom, want die twee hebben mijn voorkeur.
      Wel denk ik dat J v.d.Brom de jeugd eerder een kans geeft.

        /  
   2. MartiFCT

    McLaren had toch ook geen echte staat van dienst toen hij naar Twente kwam. weliswaar veldtrainer bij Man United maar als bondscoach mislukt. Kortom, gewonnen prijzen zegt niet alles. gaat veel meer om type mens en voetbalvisie.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTom

     Hoezo had McL geen staat van dienst, voordat hij bij Twente kwam? Jouw geschiedenis gaat blijkbaar niet veel verder dan het bondscoachschap in Engeland. Volgens mij heeft hij in het seizoen 2005-2006 met middlesbrough nog de finale van de UEFA-cup gehaald.

       /   Beantwoorden  / 
 3. joris

  op voetbalprimeur.nl staat dat MPH vandaag of morgen tekent bij AL Shabab. Als hij zo graag wil moet hij gaan, ben reuze benieuwd wie de opvolger wordt. Elke trainer heeft zn voor en nadelen. Co mag komen. Mclaren, we zullen zien. Mischien wil munsterman ten hag wel hebben, we zullen het hopelijk snel weten.

    /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  Blog Beheerder op die flutdrankjes zit niemand te wachten geef mij portie maar aan fikkie
  Kom tot de orde van de dag er zij belangrijke ont wikkelingen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Ohmen

  Nou de kogel is dus door de kerk, aldus het AD. MPH gaat naar de Sjeiks en Kluivert traint Jong FCT…. Ik hoop dat McL terug komt maar kan me ook voorstellen dat Stibbe nu echt komt. Beiden zijn van harte welkom!

  En natuurlijk MPH bedankt voor weer een (bijna) top seizoen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Ohmen, van Skibbe is geen sprake meer, het gaat enkel nog tussen Steve en Co

     /   Beantwoorden  / 
  2. FCTom

   Hoezo (bijna)? 2de worden, kwartfinale Europa League, thuis ongeslagen in de CL, de JC schaal en de beker winnen. Volgens mij is dat gewoon een top seizoen hoor. Niet vergeten dat we 10 jaar geleden nog 11de werden, daarna 12de en vervolgens weer 11de en bijna failliet, sindsdien ging het weer beter.

     /   Beantwoorden  / 
 6. gerzan

  lekker belangrijk, dat gedoe met wijn, …
  Inmiddels wordt ik toch wat onrustig van alle onduidelijkheid . Op het oog gebeurd er weinig bij onze FC, terwijl de concurentie volop aktief is, en men ook praat met door ons beoogde spelers. Ik hoop niet dat iedereen bij ons in slaap is gevallen en we straks overal achter het net vissen.

  Wel raar dat Twente cq ome Joop niets doet om de buitenwacht wat gerust te stellen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. aks

  Balazs Dzsudzsak voor 14 miljoen naar Anzhi, PSV wil dubbeldeal Schaars
  Sigthorsson

    /   Beantwoorden  / 
 8. Anton

  Even iets wat aansluit: is er wel een eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen met publiek? Aangezien ik niet weet wat er uit de straf met die fakkels tegens WII gebeurt. Iemand een antwoord?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kris

   Is nog niet bekend.

     /   Beantwoorden  / 
  2. sjoerd

   nou ik denk zomaar dat we die straf alleen hadden gehad als Ajax geen kampioen was geworden, want wat er allemaal is afgestoken aan het begin van de kampioenswedstrijd, daar kun je dat beetje vuurwerk wat bij Twente afging met gemak 17x inpassen en als Twente dus eenstraf van 1 wedstrijd rijgt kan Ajax dushet hele seizoen in een lege Arena spelen. Denk dus dat het wel los loopt.

     /   Beantwoorden  / 
 9. 0049

  Zie net de poll staan over een mogelijke opvolger van de Dom van Preu. Verbaas me over de weinige stemmen voor JvdB. McLaren lijkt me geen optie. Ik heb zelf een woekerpolis gehad en daar stond bij;rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. FC Twente: JOHN VAN DEN BROM HALEN!!!!Is nog niet duur qua salaris, speelt fris voetbal met aanvallende intenties, kan wellicht Verhoek en Toornstra zover krijgen om mee te gaan naar de hel van het oosten en, niet geheel onbelangrijk; onder zijn hoede straalt een team VECHTLUST uit. Iets wat ik helaas in de meeste wedstrijden afgelopen seizoen heb gemist met als dieptepunt competitiewedstrijd no.34

    /   Beantwoorden  / 
  1. Anton

   Waarom? Deze trainer heeft totaal geen internationale ervaring als coach. De tijd dat Twente starters haalt is definitief voorbij, althans, dat is mijn bescheiden mening.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Ik vind internationale ervaring helemaal niet zo relevant. Het gaat mij om het type spel dat hij met een bescheiden pleog als ADO heeft laten zien en dat spreekt mij persoonlijk zeer aan. Bovendien spelen ze internationaal ook 11 tegen 11 bij mijn weten en heeft hij als speler al het e.e.a. meegemaakt. Verder heeft hij know how naast zich zitten met 12 schrijfblokken en hoeft hij alleen maar voor een goed draaiend elftal te zorgen. En reken erop dat hij dat voor elkaar krijgt. Ik ben er wel uit; JvdB halen. SOFORT!

      /   Beantwoorden  / 
 10. fcternie

  Heel Graag John van den Brom halen,

  Deze trainer heeft gewoon iets, en ook de spelers gaan voor hem door het vuur, dat wil ik bij ons wel eens meemaken, ik weet 100% zeker dat ze voor preud niet door het vuur gingen, en zijn trainings / rust methoden verafschuwden, daarom goed dat we een nieuwe jonge gast voor de groep krijgen, en neem Wesley Verhoek en Toornstra dan meteen mee, zijn we klaar voor het nieuwe seizoen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.