Supporters assisteren bij herstel Grolsch Veste

Supporters van de Vriezenveense supportersvereniging Vjenne-Rednex helpen mee de Grolsch Veste te prepareren voor de thuiswedstrijd tegen AZ komende zaterdag. De loyale Tukkers zullen dinsdagavond – en als het nodig is ook donderdag – beschadigde stoelen verwijderen en nieuwe stoelen monteren. Kijk, dat zijn nog eens supporters. Petje af en een diepe buiging onzerzijds!

10 reacties op “Supporters assisteren bij herstel Grolsch Veste

 1. ToKeS

  Dat is zeker een goed stuk, hieruit blijkt dat Joop en co. het goed gedaan hebben de laatste jaren. Dan hoop ik maar dat men niet meer zo gaat zeiken op dit forum over Joop, want ik blijf vertrouwen houden in hem……..en met goede redenen dus…..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  Verhoek zegt N”ham af. Zou Joop hem ingefluisterd hebben dat wij hem goed kunnen gebruiken?

    /   Beantwoorden  / 
  1. HB

   Ik denk eerder J.v/d Brom

     /   Beantwoorden  / 
 3. ToKeS

  zouden we goed kunnen gebruiken op rechts…en dan chadli op 10 en berghuis op links probleem opgelost…..

    /   Beantwoorden  / 
 4. 0049

  Volgens VI moet Ruiz 15 miljoen opbrengen. Krijgt Gent nog een paar cent van mee en dan blijft er toch genoeg over voor Assaidi, Vormer en Toornstra….

    /   Beantwoorden  / 
  1. tuur

   zie dan toch liever fer komen , veel completere speler dan toornstra en vormer

     /   Beantwoorden  / 
 5. Gert

  Het is stil rond Ruiz, alleen dat de zaakwaarnemer van Ruiz iets heeft gehoord over de Tottenham belangstelling, maar het lijkt mij dat de clubs er uit moeten komen samen en daar heb ik nog niets over gehoord of gelezen. Maar mocht het onverhoopt toch allemaal doorgaan dan moet Fer direkt komen en Assaidi. dan is de vacature Janssen en Ruiz goed opgelost. Ik neem aan dat Joop de juiste beslissing neemt en dat we ,,op tijd” sterk genoeg zijn om Benfca de poort naar de CL te kunnen blokkeren.

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Laat Ruiz maar blijven en Verhoek maar komen! Twente is met de auto een klein stukkie van Den Haag. En hulde voor de supporters uit Vjenne, mooi om zo te helpen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.