Meer tourniquets bij Vak P

Na een baalweekend door de nodeloze nederlaag in Kerkrade beginnen we de week maar eens positief. Op de website van Vak P staat namelijk te lezen dat FC Twente extra tourniquets gaat plaatsen bij Vak P. Het bericht vermeldt niet of dit ook zal gebeuren bij de andere ingangen van de eerste ring, maar dit is in ieder geval al een goed begin. Hopelijk komt hiermee een einde aan de lange wachtrijen met name vlak voor aanvang van de wedstrijd, waardoor sommige supporters soms zelfs de eerste minuten van de wedstrijd moesten missen. Mooi!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

25 reacties op “Meer tourniquets bij Vak P

 1. Banie

  Dat werd ook wel een keer tijd!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joost

  Gelukkig kan ik nog meer drinken dan!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. 荷兰足球东部

  Of topic,

  Fans,

  Ik lees hier vaak verhalen van fans die commentaar hebben op ome Joop.
  Zo zou hij niet snel goed inspringen op bepaalde situaties o.a. contracten en of aankoop van spelers.
  Dat fans dit willen is logies, emotie is hierbij de grote drijfveer maar dit mag nu juist geen invloed hebben op het beleid van de club. Zoals Joop regelmatig aangeeft zijn we met Twente nog in een opbouw vase van een top club in Nederland. En staan de doelen bij Joop echt op Top 4 notering in Nederland 2011/2012. Dat dit de afgelopen jaren telkens hoger was is prachtig en versneld het proces natuurlijk wel. Maar als er inkomsten uit spelers komen kan men dit velemalen beter in uitbereiding van het stadion stopen dan in dure nieuwe aankopen. Immers uitbereiding betekend een aanhoudende stoom aan inkomsten niet alleen uit jaarkaarten maar ook eten en drinken. Meer mensen in het stadion betekend ook meer sfeer in het stadion. (daar kunnen wij onze bijdrage leveren) Komt bij dat “zoals Co aangeeft” een aankoop niet altijd garant staat voor succes. Geld stoppen in een betere jeugd opleiding is een betere tweede optie. Natuurlijk is het zo dat je je publiek niet moet teleurstellen met slecht spel, (en Co zal gaan voor het hoogste) Maar dit kunnen we de laatste jaren toch ook niet zeggen van Joop zijn beleid. Dus Twente fans laat je niet gek maken door media als VI of studiovoetbal (ajax) of blog leden en de telefaag enz maar blijf gewoon nugter zoals we dit doen hier in Twente. En er zullen als we dit beleid aanhouden nog vele leukere jaren met wel de gewenste aankopen in combinatie.mett eigen opgeleide talenten gaan volgen. Waar de andere clubs in Nederland geen andwoord op hebben. Zeg nu zelf welke club heeft fans die langs de A1 staan en zonder rotzooi feest kunnen vieren, de grootste en mooiste spandoeken maken en het hardste hun club toezingen dat is toch maar een club!!
  “FC TWENTE”.!!

  Een trotse fan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. rene

   eindelijk iemand die normaal nadenkt
   AMEN!!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. eef fct

   Super reactie,ben het er helemaal mee eens.

     /   Beantwoorden  / 
  3. 0049

   Misschien domme vraag, maar waarom zetten sommigen constant “of topic” boven hun bericht?

   Verder grotendeels met jou eens. We zijn van verre gekomen en staan eindelijk op een plek waar we begin jaren 70 ook stonden. We hebben een prachtig stadion en dat hebben we onder meer aan onze voorzitter te danken. Prachtige spelers hebben de laatste jaren de revue gepasseerd met als hoogtepunt ene B. Ruiz, waarvoor ik Twente nog steeds dankbaar ben. Maar, resultaten in het verleden beiden geen garantie voor de toekomst. Vooruit kijken is het motto en dat is wel aan Joop toevertrouwd. Hoop alleen, dat hij niet alles naar zich toe gaat trekken nu hij als het ware full time in het stadion is.

     /   Beantwoorden  / 
 4. 0031

  Bij het lezen van ‘logies’ in plaats van logisch en ‘vase’ in plaats van fase ben ik al opgehouden met lezen…

  -1 voor de Nederlandse taal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bazzie

   @0031
   Het lijkt me van meer intelligentie getuigen om de inhoud en de strekking van het bericht te lezen. Het bericht is geschreven door een supporter die zijn mening wil verkondigen. Dit is een blog dat gaat over voetbal. Als je wilt klagen over een eventueel gebrek aan kennis der Nederlandse taal, moet je hier niet zijn. Het komt nogal betweterig over. Miischien moet je hier je taaltalent tentoon gaan spreiden: http://www.nederlands.nl/forum/

     /   Beantwoorden  / 
   1. 荷兰足球东部

    bedankt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. 0049

   Goh, dat jij lezen kunt. Laat iedereen toch in zijn waarde man. Wij kunnen niet allemaal zo goed zijn als jou. of is het jij??

     /   Beantwoorden  / 
 5. Iw65fct

  Grotendeels eens met de mening hierboven, met name over investeren in jeugd opleiding. Ik vraag me echter wel af of je in deze tijden je grotere stadion blijft vol krijgen als de resultaten structureel zouden gaan tegenvallen. Niet iedereen is die hard fan, en niet iedereen zal bij mindere – maar nog steeds acceptabele – resultaten de portemonnee trekken..om maar niet te spreken over de huidige stadion bezetting tijdens europese thuiswedstrijden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 荷兰足球东部

   Dat klopt natuurlijk.
   Maar waar het mij om gaat is dat we de oren niet moeten laten hangen als het een keer niet mee zit.
   De andere clubs zullen er alles aan doen “lees fans” om onrust te stoken binnen onze club.
   Denk aan de van Hals verhalen op deze blog site.
   Natuurlijk zijn er ook spelers weg gegaan maar er zijn ook nieuwe talentvolle spelers opgestaan, denk aan Ola nu en Chadli vorig jaar al.
   Ook vorig jaar heeft Ruiz een lange tijd niet gespeeld, en deden we tot de laatste dag mee voor het kampioenschap. Natuurlijk deed Janssen toe ook nog mee maar volgens mij is het nog wel mogelijk.
   Maar dan moet wij als supporter achter ons team blijven staan.
   Ook als het een keer tegen zit. Dat vind ik nu juist de kracht van Twente!!
   Nog harder zingen als je een tegen doelpunt hebt gehad en ook na afloop blijven klappen als we verloren hebben.
   Dat is Oosterse mentaliteit met ballen, en daar gaat je team van groeien.
   TROTS OP TWENTE.!!!

     /   Beantwoorden  / 
 6. phenix

  we moeten blij zijn met 6de plaats,,ik denk dat zelfs heracles een nog beter elftal heeft dan ons,,en dat doet pijn,,mocht ik me vergissen drinken we daar een bak bier op

    /   Beantwoorden  / 
  1. 荷兰足球东部

   GROETEN IN ALMELO.

     /   Beantwoorden  / 
  2. 0049

   Dus Heracles wordt 5e? hahaha. Ach, wat jij nou schrijft dat was ook mijn eerste ingeving na die slechte pot van zaterdagavond. Maar laten we niet een hele voorspelling afhangen van die ene wedstrijd. Slechte potten hadden we vorig jaar ook en toen werden we keurig 2e. Ik ga ervan uit, dat het afgelopen zaterdag een incident was. Als ze zaterdagavond gewoon geiler voor de goal waren geweest was de ruststand 0-3 geweest en hadden we de hele dag kwijlend naar teletekst pagina 819 liggen kijken. Na Fullhamkaas en ADO weten we meer ;-)

     /   Beantwoorden  / 
   1. ed apeldoorn

    helemaal met je eens twente had gewoon met 3-0 voor moeten staan in de eeste helft dan kun je de wedstrijd rustig uit spelen nu maak je het je zelf onodig moeilijk om na de 0-1 te slapen in de verdediging en roda op 1-1- komt zonder dat zij daarvoor geen enkele kans hebben gehad dus roda was niet zo goed maar twente liep tegen zichzelf te voetballen ja dan word het wel heel moeilijk maar een goeie leer voor de volgende keer .ado zondag gewoon met dikke cijfers winnen

      /   Beantwoorden  / 
  3. hennik

   sjongejonge, wat een reactie, ben je soms fan sinds het kampioensjaar? We hebben ongelukkig verloren bij Roda. Om dan gelijk over de 6e plek te beginnen…, je haalt echt geen 100 punten in een seizoen hoor, azijnpisser! Twente heeft elk jaar te maken gehad met weggaan van de beste speler. Dit seizoen valt dat heel erg mee. Tuurlijk Ruiz weg is een gemis, en Jansen ook, maar beide wel op het goede moment verkocht denk ik. Al had Ruiz iets eerder gekund. Wat wel weer mooi is , is dat jij, ik en de spelers het gewoon niet meer normaal vinden als we bij Roda de punten laten liggen

     /   Beantwoorden  / 
 7. fctmaestro

  ik heb nog een nieuwtje(nog niet bekend gemaakt) twente wil de supporters dicht aan het veld laten zitten(denk aan engels voetbal), ze willen namelijk over de grachten bouwen, mensen kunnen hier nog wel door in de tunnel lopen. dat geld wel: veld betreden, stadionverbod levenslang. ik hoop dat jullie hier wat aan hebben, deze info komt uit zeer betrouwbare bron binnen twente.

  gr. Fctmaestro

  Edit: http://fctwente.blog.nl/opinie/2011/06/24/poll-kunnen-fc-twente-supporters-zonder-gracht-of-hek

    /   Beantwoorden  / 
 8. phenix

  lekker nieuwtje,was al 3jr bekend

    /   Beantwoorden  / 
  1. fctmaestro

   ja maar, het zo er uiteindelijk niet van gekomen en zijn de plannen weggevaagd. dit plan wordt al waarschijnlijk gerealiseerd, voor de andere uitbreiding over 2 a 3 jaar.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Wim B

  Begint herfst te worden, want er zitten een hoop negatieve gasten op dit blog. Want als de bladeren vallen dan weet je het wel. Jongens wij hebben gewoon een heel goed elftal, waaraan Co nu gaat werken. Looplijnen, inspeelpasses, ruimtelijke dekkingen etc. moeten eens geod doorgenomen worden. En anders wil ik wel eens een gasttraning verzorgen. Voetbal moet je in ieder geval niet moeilijker maken dan het is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ijscoman

   Dat aan gaan werken,heb ik zo mijn twijfels over.Als ik kijk op de FC Twente site hoe weinig er tegenwoordig nog maar wordt getraind dan is het misschien ook wel logisch dat het voetbal er niet beter op wordt!!
   Maandag vrij
   Dinsdag 1x trainen
   Woensdag trainen Londen
   Donderdag wedstrijd
   Vrijdag trainen.
   Vroeger dan werd er 2 keer per dag getraind,en niet zoals nu een anderhalf uur.
   Daarvan ook nog een half uur warming up!!!
   Dus die looplijnen daar wacht nog maar even mee!!

     /   Beantwoorden  / 
 10. phenix

  idd wimb dat we daar nog nooit op zijn gekomen,,

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Mooie reakties, ik denk dat de negatieve klanken gewoon de teleurstelling van verliezen van een wedstrijd en mooie spelers zijn. Het is ook balen als mensen die prachtig voetbal laten zien er weer vandoorgaan. En moet je dan ook nog zien war naartoe en welke trainer, maar dat is iets waar ik persoonlijk de pest over in heb. Nee, kom op allemaal een beetje positief! Zelfs al zou dit een jaar worden waar het wat minder in zou gaan, jammer dan!! Het is altijd moeilijker om te klimmen dan om te vallen. Ik ben gewoon onmeunig wies met TWENTE!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 荷兰足球东部

   amen

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.