Nog steeds geen volle bak tegen ADO Den Haag

Niet geheel onverwacht maar toch teleurstellend nieuws over de verbouwing van de Grolsch Veste. Komende zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag zullen nog altijd meerdere vakken noodgedwongen niet kunnen worden gebruikt. Onder de dakelementen die nog niet volledig klaar zijn zullen geen supporters plaatsnemen, waardoor het nieuwe gedeelte van de tweede ring (de vakken 318 t/m 326) geheel leeg zal blijven. Ook de vakken 118 t/m 120 in de eerste ring blijven zondag ongebruikt. Veiligheid gaat boven alles, maar een prettige aanblik zal het zondag eens te meer niet zijn.

30 reacties op “Nog steeds geen volle bak tegen ADO Den Haag

 1. Nickut

  Het seizoen is eigenlijk al mislukt voor Twente…:(
  Dit is toch 1 van de meest bedroevende jaren voor ons Tukkers…
  Het stadion, de shirts, spelersgroep. De greep *In Joop we trust* gaat allang niet meer op… Ruiz weg, Janssen weg… Ik vind dat Co ook dezelfde rare fratsen gaat vertonen als bij Ajax..

    /   Beantwoorden  / 
  1. FC TWENTE-FAN

   Leg is uit? Rare fratsen? En wat is dat voor kul? seizoen al mislukt? Heb je de verkering uit? Of tegen een muur opgelopen? Het stadion word alsmaar mooier, shirts ach smaken verschillen, en met de spelersgroep ook nix mis mee. Komt in de winter misschien nog wel iemand bij wie weet!

     /   Beantwoorden  / 
   1. nfear

    nou ik weet het wel zeker dat er 1 of 2 spelers bij komen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. taalbers

   Ja hoor, zielepoot !

   Ik trust nog wel in Joop, en in ons nieuwe stadion. Ga toch lekker naar Ajax als je zo graag kampioen wilt worden met een stadion dat al af is.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Joop M.

   NICK KUT

     /   Beantwoorden  / 
  4. Gouden Korenaar

   @nickut
   Per 1 December vertrekt Jan van Halst. Maar ik zie dat zijn opvolger zich al aandient. Nickut kan het allemaal beter. Over een aantal jaren lezen we overal in nickut we trust. Maar voorlopig houd ik het toch nog maar even op Joop. Zonder Joop kon een successupportertje zoals jij niet een spreken over een verloren seizoen. Ieder seizoen was verloren want wat is de lol van het spelen om de 13e plaats in een stadion van 13.500 toeschouwers. Zonder Joop hadden we nooit een Elia, Braafheid, Nkufo, Perez, Douglas of Ruiz gezien. Dus nickut meld je aan voor de positie van van Halst en dan kom je er misschien achter dat het allemaal wat minder simpel is dan je denkt.

     /   Beantwoorden  / 
  5. Peter

   Zo’n 7 à 8 jaar geleden kan ik me nog thuiswedstrijden herinneren waarin we verloren van MVV en doodsaaie wedstrijden met 1-0 wonnen van Cambuur Leeuwarden of RKC Waalwijk. Volgens mij beginnen sommige mensen realiteitszin te verliezen, bedenk goed waar we toen stonden. Dat we de afgelopen jaren zo’n sprint hebben gemaakt, betekent nog niet dat we teveel moeten verwachten (lees: overmoedig worden).

     /   Beantwoorden  / 
 2. Technische Dirk

  Ruiz prima, 12 Mio . Het doet pijn om je parel er niet meer bij te hebben. Twente weet heus wat zijn eigen makke is :-)
  In Joop we trust ! Maar ook in Aldo en Jantje van Staa.

    /   Beantwoorden  / 
  1. eef fct

   Suit ik mij helemaal bij aan Technische Dirk,ik ben al trots dat we ieder jaar meedoen om de eerste vier plaatsen met af en toe een uitschieter als een kampioenschap en tweede plaats,laat ons alstublieft schuldenvrij blijven.

     /   Beantwoorden  / 
 3. FCTom

  Willen alle “supporters” (of wat ze wel zijn) die nu ineens negatief lopen te kletsen aub opzouten. Er is bij ons geen plek voor meelopers!!! Gewoon vertrouwen hebben in onze club, in Joop en vooral in het spelersmateriaal wat er wel is. 10 of 20 jaar geleden zouden we dromen van een selectie zoals die er nu is!!!. Als je de wedstrijden van dit seizoen gaat vergelijken met die van vorig seizoen; NAC uit, AZ thuis, Heerenveen uit, VVV thuis en Roda uit. 2010-2011: 4 punten, doelsaldo (6-11) 2011-2012: 12 punten, doelsaldo (13-4). 8 punten meer en in plaats van een negatief doelsaldo van 5 naar een positief doelsaldo van 9. Lijkt mij toch zeker een reden om juist veel vertrouwen te hebben in plaats van een beetje lopen te zeiken na een iets mindere tweede helft tegen roda.

    /   Beantwoorden  / 
 4. FCTHengelo

  Wat nou geld in het stadion stoppen?
  Over een paar jaar heb je een stadion waar 44.000 mensen in kunnen maar zijn de prestaties een stuk minder als de afgelopen jaren. Ik weet zeker dat wanneer je de komende 2 jaar niet in de top 3 eindigd er genoeg supporters zijn die hun seizoenskaart weer opzeggen. En daar bedoel ik de mensen mee die afgelopen seizoenen een scc gekocht hebben. Ik moet het nog zien. Zit je straks met een voor drie kwart gevuld mooi stadion.

    /   Beantwoorden  / 
 5. nfear

  Nickut

  is ook maar een gloryhunter. zonder een seizoenskaart he. Ik denk een teletekstsupporter

    /   Beantwoorden  / 
 6. notenkraker

  Aan nickut.
  Ik vertaal je naam in nietsnut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik schrijf je naam zonder hoofdletter,
  omdat ik geen respect voor je heb.
  Jouw nickname spreekt voor zich,het typeert wie je bent en hoe jij je gedraagt.

  JE HOEFT GEEN EIKEL TE WEZEN OM IN EEN BOOM TE HANGEN.

  Vriendelijk doch dringend verzoek verdwijn van deze site met je ongenuanceerde priekpraat,wij houden niet van mensen die alleen maar mensen lopen te beschadigen.Blijf van onze mensen af.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Prince

  Gentleman-agreement of niet, ik vind het ook niet handig je beste speler in de laatste uurtjes van de transferwindow te verkopen. Aangezien de interesse van Fulham er al langer was, had Fulham gewoon een deadline moeten krijgen. De laatste dagen alleen voor een absoluut topbedrag.
  Hiernaast vind ik dat Joop alleen maar goed werk heeft verricht.

  Gelukkig zie ik het allemaal niet zo somber in als Nickut. Een mislukt seizoen met nog 29 wedstrijden te gaan, de beker en EL die nog moeten starten? Dan moet je wel een rasechte opgever zijn. Een klein tegenslagje en de stemming bij Nickut (maar om eerlijk te zijn waren er meer in het topic over Roda-Twente) slaat om en niets deugt meer… Jammer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Miura

   Hmm…, weet niet. Volgens mij lijkt van Geel een betere onderhandelaar dan Joop. Van Geel speelde het spelletje KEIHARD, en kreeg de hoofdprijs voor Fer. We hebben een leuk bedrag voor Ruiz, maar de hoofdprijs? Weet niet…

     /   Beantwoorden  / 
  2. Miura

   Overigens: verder wel eens met je betoog.
   Hoezo mislukt seizoen? 1 wedstrijdje verloren. So what?
   Uithuilen, schouders eronder en gaan!

     /   Beantwoorden  / 
 8. 0049

  Ik ben van mening dat mensen die hier op dit bloq constant ouwe koeien uit de sloot halen hier eens mee moeten stoppen! De transferperiode zit erop en dan moet je vooruit kijken en niet achterom! Ik had het misschien ook liever anders gehad, maar lieve broodjes worden er niet gebakken. Wat geweest is is verleden tijd. Zondagmiddag zit deze jongen weer met zn zoon in het stadion om onze FC naar een overwinning te schreeuwen. De spelers die er nu staan zijn in ieder geval (sub) top-waardig en verdienen onze steun. Goa stoan….

    /   Beantwoorden  / 
 9. boerenkoolstrontfanaat

  co was de hele week aan de diareeeee oleeeeee…kijken wat ze er vanavond van bakken…..ik hoop dat ze er gewoon snel uitknallen…negatief nee kunnen ze zich misschien een beetje meer concentreren op de competitie..met een beetje geluk nr 3 dit jaar…..envoor de rest….joop eigenlijk jammer dat ruiz niet mee doet en een paar goaltjes meepikt tegen fct had hij de miljoentjes die joop er nog bij pikt ook in de ton kunnen gooien…..heelaas nou hoor je muntenman niet vreemd toch als voorzitter…heeeeeeeeel vreemmmmd die stilte of aleen maar bezig met die betonnen doos..oleeeeeeeeeeeee

    /   Beantwoorden  / 
 10. johan

  weken geleden is toch al bekend gemaakt dat Twente-PSV de eerste wedstrijd zou zijn in een volle bak…. Waarom dan net doen of het weer tegen zit, raar negatief bericht dit.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Dalton46

  Ik loop al jaren mee, en ben echt fan van onze FC Twente… In het slechtste geval gaat er straks een beerput open waar we echt niet blij mee moeten zijn. Ik denk van mijzelf dat ik een klein beetje mensenkennis heb, Jan lijkt mij een super eerlijke gozer die het goed voor heeft gehad en heeft met zijn FC.Twente. Joop heeft ons gebracht waar we zijn, en dat is niks anders dan lof, ik kan het niet weten maar mijn gevoel zegt dat Joop nu even verkeerde dingen aan het doen is. Natuurlijk hoop ik dat ik het mis heb, stront aan de knikker zit niemand op te wachten, het is onze hobby en ons plezier, wij verdienen geen tonnen per jaar maar geven kapitalen uit. Twente was zo goed bezig verdomme, jongens aan de top spreek de problemen met elkaar uit en ga op de goede weg van de laatste jaren verder. Ik als supporter hoop dat er geen neerwaarste spiraal komt door afgunst en problemen. Jan en Joop praat het uit indien mogelijk en ga voor working on a dream!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Dalton46

  het gevoel genaaid te worden kennen we allemaal wel met onze salarissen van 1500 euro per maand en vaste lasten van 1800 euro. Vrouwtjes die vol mee moeten werken om het gezin draaiende te houden. Als je dan ook nog die jongens met die weinige poen geweldig sfeeracties ziet doen en de club steunen uit en thuis, prijzen voor een consumptie belachgelijk hoog!! entree extreem hoog, toch zijn we er. Bedonder ons dan niet met jullie extreme inkomsten, als er stront aan de knikker is zijn wij het die het recht hebben om te weten hoe het zit. Als Joop een echte vent is pakt hij zondag tegen den haag de microfoon en gaat ons toespreken, en eerlijk vertellen waarom Jan stopt. Waarom we ipv vooruit achteruit aan het gaan zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Sympho

  Niet uitverkocht tegen Den Haag? Ach.. komt nog wel. En anders houden we meer patat en bier over.. :) :P

    /   Beantwoorden  / 
 14. Nickut

  Nou, het is toch achterlijk om verdomme je beste speler op de laatste dag te laten vertrekken voor een bedrag ONDER de clausule.. Ik vind dat joop zich hier zo in heeft laten kennen… Hij had dat geld van het stadion beter in groep kunnen steken…

    /   Beantwoorden  / 
 15. ballie

  hey nick nugget, met ruiz is een soort gentleman agreement afgesloten en voor een speler die voor 5,5 miljoen gekocht wordt en 2 jaar later alweer voor 12 miljoen verkocht wordt dan lijkt het me toch dat joop dat wel weer goed gedaan heeft, en zou je ruiz volgend jaar verkopen wanneer hij dus nog maar een 1 jarig contract zou hebben en dus nog maar een miljoen of 7 waard zou lijkt het me dat hj op het juiste moment verkocht is. dus heel verstandig het geld in het stadion steken en dan verdien je dat in de loop der jaren wel weer terug. IN JOOP WE TRUST.

    /   Beantwoorden  / 
 16. taalbers

  Afspraak met Ruiz, Joop is een man van zijn woord. Daar zijn er niet zoveel meer van in het bet. voetbal

    /   Beantwoorden  / 
 17. FCTom

  Dus jij hebt zijn contract ingezien?!? Je moet niet altijd alles geloven wat er in de media gezegd of geschreven wordt!

    /   Beantwoorden  / 
 18. willie

  In het jaar dat we kampioen zijn geworden heeft Joop een afspraak gemaakt met Ruiz.
  Als hij in het 2e seizoen voor 31 aug. niet was verkocht dat hij het hele seizoen bij Twente zou blijven maar als er belangstelling was zou hij dan voor minder dan 15 milj. mogen vertrekken in het seizoen erop.
  En dat is dan nu gebeurt , ze hebben beide aan hun afspraak gehouden.

    /   Beantwoorden  / 
 19. 荷兰足球东部

  Mee eens.
  Natuurlijk is het jammer maar ik denk dat 12 mil een mooi bedrag is.
  In de winterstop kunnen we altijd nog kijken of het nodig is om iets bij bekopen.
  En anders beter het geld in stadion en opleiding stoppen.

  IN JOOP WE TRUST!!

    /   Beantwoorden  / 
 20. sjoerd

  Dat is allemaal wel waar, en Twente komt van ver, petje af voor de manier waarop terug zijn gekomen uit de financiële sores, maar toch ik heb geen jaarkaart om de mooie jaarrekeningen te bekijken, maar om spelers als Ruiz te zien

    /   Beantwoorden  / 
 21. FCTom

  Deze reactie is voor Nickut

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.