FC Twente censureert statement tegen modern football

Je kunt niet altijd trots zijn op je club en helaas is dat nu het geval. FC Twente heeft een actie van supporters van FC Groningen tegen het moderne voetbal namelijk keihard gecensureerd ! Het ging volgens de Groningen Fanatics om een tweetal afbeeldingen. Eén van een man in pak, begeleid door de tekst “onschuldig tot het tegendeel bewezen is” en één met een afbeelding van een groep supporters, begeleid door de tekst “schuldig tot het tegendeel bewezen is“. Bepaald geen discriminerende of beledigende tekst toch. De actie richtte zich op de verregaande criminalisering van voetbalsupporters, waardoor bijvoorbeeld een scheve en soms zelfs omgekeerde rechtsgang wordt gehanteerd voor supporters. Of dat echt zo is, is een andere vraag maar een onschuldig statement daarover wordt dus domweg gecensureerd omdat FC Twente niet achter de actie staat. En dat is uitermate triest. Stop de vertrutting! Against Modern Football!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “FC Twente censureert statement tegen modern football

 1. Tukje

  Van mij mogen ze alles wat uit Groningen komt censureren. Maarja dat is weer een ander verhaal.

    /   Beantwoorden  / 
 2. haha

  Gewoon een prima actie van Groningen, waar volgens mij ook de meeste supporters van Twente gewoon achter staan. Dus jammer dat ze deze ludieke actie niet mochten uitvoeren

    /   Beantwoorden  / 
 3. 特温特足球

  Hallo we zijn een voetbal club ja,
  Ga anders lekker in de politiek of in een tentje occupyen.
  Of begin zelf iets.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Tino

  Goede actie van Groningen! Jammer van ons FC Twente… Met dit soort zaken moeten de supporters van alle clubs de handen ineen slaan. Contro il calcio moderno!

    /   Beantwoorden  / 
 5. vak306

  Prima aktie van de groningen supporters, ik zal zondag al een spandoek maar dit had hier dus mee te maken. Against modern football 100%!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.