FC Twente neemt Slagerij Peters over

Opvallend nieuws van het cateringfront van FC Twente, toch een zeer relevante aangelegenheid voor de vaste bezoekers van de Grolsch Veste. Slagerij Peters, sinds jaar en dag de vaste cateraar van FC Twente, gaat op in FC Twente Meetings & Events. Toen het Arke Stadion de Grolsch Veste werd richtte FC Twente zelf een bedrijf op om in de nieuwe tweede ring zelf alle inkomsten uit de catering op te strijken. Het contract met Peters Projectcatering voor de eerste ring liep echter gewoon door. Door Peters Projectcatering nu feitelijk over te nemen wordt dat probleem ondervangen. De kwaliteit van Peters blijft behouden, komt bovendien beschikbaar in de hele Grolsch Veste én al het geld komt in het laatje van FC Twente. Een win-win-win situatie.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

32 reacties op “FC Twente neemt Slagerij Peters over

 1. Moeke

  nou ik zal maar een proeven zondag….
  lekker luchtig nieuws op de maandagochtend.

    /   Beantwoorden  / 
 2. eef fct

  Nou als ik daar zo blij mee moet zijn?? ik betaal nu €3.50 voor een biertje,dan zal het nu wel twee munten gaan kosten,dus €4.00.en bedankt!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Nou, ik ben er wel blij mee! Als het voetbal dan tegenvalt hebben we ons broodje beenham met saus nog. Toch een echte klassieker in het stadion en niet weg te denken, heerlijk..

    /   Beantwoorden  / 
 4. Dinkeltukker

  Geen tempo, geen inspiratie, geen wilskracht, geen enkele sensatie, geen drang naar voren, geen over mijn lijk mentaliteit. Wel balverliefd, wel schuiven, wel -tig x terugspelen ,wel 12 meter van je man afstaan bij balverlies, wel matige tegenstander, wel bijna 1-1. Wel bovenaan, hoe-wel? hoe lang nog?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   De uitspraak van Brama zegt alles: ach we staan bovenaan dus waar klagen we over…….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Dat moet juist de man zeggen die gisteren ook weer uitblonk in het naar achteren spelen van de bal. We mogen dan wel bovenaan staan, maar het plezier daalt met de week. Gistermiddag zie je bij 010 tegen 020 van alles verkeerd gaan, maar wat een lekker tempo zat toch in de wedstrijd.HEERLIJK. In de wetenschap dat 2 concurrenten dan de punten hebben gedeeld, ga je dan eens goed voor unsere Mannschaft zitten en wvrijft je genoegt in de handen en hoop je dat de uitslag van 010-020 een bron van inspriratie zal zijn om in hoog tempo dat arme RKC overhoop te spelen. En net van Gert vorige week al zei; je zit je gvd gewoon te ergeren en de mensen die gisteren bij mij keken hadden ook al een humeur van hier tot Tokio. Mijn vriend smste me zelfs dat hij hoopte op een late gelijkmaker van RKC…..hij kreeg nog bijna gelijk ook. Met alle respect, maar er lopen teveel spelers in die geen tempo kunnen, willen of mogen draaien. Zekerheid staat voorop en dat komt gewoon bij die trainer vandaan.Ook al doet hij ons geloven van niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

     Ik dacht precies hetzelfde toen ik naar de klassieker keek. Lekker aanvallend, de wil om te winnen, hoog tempo. Ja dan gaat er best wel wat mis maar je zit wel aan de buis gekluisterd want er gebeurt wat.
     Typerend dat McClaren Brama en Douglas complimenteert. Die vond ik beide juist weer erg slordig en naief spelen.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Wordt ook hoogste tijd dat Chadli, Gutierrez en vooral Tadic eens flink op hun lazer krijgen dat ze sneller en directer richting vijandelijk doel moeten draven. Door dat eeuwige gekap en gedraai van dit 3-tal heeft een tegenstander mooi de gelegenheid om op hun dooie akkertje alles te organiseren achterin en is er geen doorkomen aan. Zelfs niet tegen 9 man van AZ. Vraag me af wat er mis is met een prachtig uitgevoerde counter. Ik krijg na elke wedstrijd van Twente het idee dat meer dan de helft van de spelers niet moe zijn en nog wel 3 wedstrijden kunnen spelen in dat belabberde tempo.

        /  
     2. Trots

      Allemaal leuk en aardig, dat je mooie en leuk spel op de mat legt als heracles en ajax en feyenoord… maar ik kijk liever naar de stand op de ranglijst…. het draait om plaatsen voor het kampioenenbal… daar zijn de euries te verdienen, en waar gaat het om in het hedendaagse voetbal? om de euries!

        /  
     3. Dinkeltukker

      @ Trots. De stand op de ranglijst vergoedt wel iets, maar voor mij persoonlijk is dat echt niet zaligmakend. Ik word liever 3e of 4e met leuk en attraktief voetbal, dan een eerste plek terwijl je je constant zit te ergeren zoals bij mij nu al maanden het geval is. Een enkele hoge uitzonderlijk daar gelaten.

        /  
  2. twentemax

   Maar wel een lekker broodje beenham, neem wat extra groente en saus en je bent weer helemaal poitief. We kunnen de spelers er wel 1 geven voor de wedstrijd met wat epo en anabole in de saus, helpt vast wel!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Rick053

  Iemand enig idee of de werknemers van Peters behouden blijven of dat twente de uitzend miepjes van Mis en Place (ofzo) hier uitzend in de gracht?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Moeke

  Dinkeltukker, dat komt ook omdat beide heren het balletje eerst naar hun goede been moeten krijgen. Volgens mij vindt Tadic het helemaal niet fijn om op rechts te ballen. Ik zou hem echt eens op het middenveld zetten of linksbuiten en laat Chadli dan maar eens centraal of op rechts spelen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Klopt wat je zegt. Ik zeg niet dat ik de wijsheid in pacht heb, verre van dat, maar al weken geef ik aan dat Chadli en Tadic eens van plek moeten gaan ruilen in de wedstrijd.Switchen. Het is allemaal zo verrekte eenzijdig en dus voorspelbaar. Daarnaast zou ik Tadic op de plek van Fer neer hebben gezet zolang deze nog geblesseerd is.Hij lijkt mij namelijk DE speler voor een steekbal op Castagnois. Of die er dan wat mee doet is een 2e. Maar het type speler Tadic moet vaker aan de bal komen. Krijg de indruk dat hij aan het verpieteren is aan de rechterkant en dat hij daar zelf ook niet erg blij mee is.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hans

    Pas wel op met Chadli op rechts zetten, dat verliep vorig jaar dramatisch, en wanneer je hem op links zette, kon meneer ineens weer voetballen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. goaly

   op rechts? lees VI van aankomende woensdag maar!
   nooit begrepen waarom FC Tadic koopt terwijl je ook Chadli al hebt
   Tadic speelde bij Groningen meestal op links.
   2 zwaargewichten voor de linkerkant is te veel.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Hans

  De kwaliteit blijft behouden? Dus ik neem aan dat Peters een soort van onder de vlag van FC Twente valt in het stadion en dat de werknemers gewoon hetzelfde blijven?
  Verder goede zaak dat FCT het overneemt, en dus nóg meer geld uit het stadion kan halen, maar ik mag toch hopen dat het broodje beenham gewoon blijft bestaan en niet vervangen wordt door een broodje met dezelfde naam wat in feite gewoon een broodje met een opgewarmd plakje boterhamworst is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hans

   Lees het stukje nu net op fctwente.nl, waar m’n vraag wordt bevestigd. Goede zaak dus!

     /   Beantwoorden  / 
 8. Loes

  Er wordt gefluisterd dat door de overname van Peters Mario Been(ham)de nieuwe trainer gaat worden!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   HAha, eindelijk weer wat humor (goed voor een mens)

     /   Beantwoorden  / 
  2. hennik

   Willy Carbo(nade) is ook nog in de running

     /   Beantwoorden  / 
  3. sjoerd

   het schijnt als Petersen de bamischijf gaat invoeren, Johan Boskamp de nieuwe trainer wordt!

     /   Beantwoorden  / 
 9. Dinkeltukker

  Castaignos: “In de laatste vijf minuten deden ze dat wel en dan moeten wij gewoon die bal laten gaan, de wedstrijd uitspelen en de 0-1 koesteren. Dan maar op z’n Italiaans, de 0-1 vasthouden, de drie punten mee naar huis en we staan nog steeds bovenaan.”

  Het lijkt wel of ze uit tegen Real Madrid hebben gespeeld.Zelfs de spelers beginnen al angst uit te stralen. Loopt die Bill Beswick nog rond bij Twente en zo ja, wat is die dan aan het doen? “Boe” roepen en de spelers bang maken?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Die Castaignos is de laatste tijd regelmatig aan het woord in de media.
   Meneer zou eens gaan doen waarvoor hij gehaald is nml. de spitspositie fatsoenlijk invullen en verder niets want daarvoor heeft hij te weinig gepresteerd tot nu toe.

     /   Beantwoorden  / 
 10. StiefPoal

  Sinds STIEF MC vreemd is gegaan met dat mokkel….haha uit de Krant

  gaat het ook veel minder met Mister Steve….hij zal wel vaak op zijn donder krijgen van zijn vrouw…en dat heeft veel invloed…

  JOOP schop m droet

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Lijkt me toch een goed idee voor de wedstrijd tegen Feyenoord, elke speler een broodje beenham met saus, veel saus, en dan wat epo of ander versterkend middel erin. Steve krijgt alleen niks want die doet al gek genoeg. Hooguit een beetje valium om kalm te blijven. Hij krijgt namelijk een hartaanval van de spelers zegt ie, tja wat dacht je van ons….

    /   Beantwoorden  / 
 12. rene

  Mc Claren had braafheid aan de kant moeten zetten en schilder op zijn plaats, dan komt er op het middenveld een plaatsje vrij voor guiterez. Braafheid heeft zondag voor spek en bonen mee gedaan

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   spek en bonen? nee hij word hier ook nog eens dik voor betaald.

     /   Beantwoorden  / 
  2. sjoerd

   heeft PEtersn nu ook spek en bonen in het assortiment?

     /   Beantwoorden  / 
 13. johan

  kan die Petersen een beetje ballen in de spits?

    /   Beantwoorden  / 
 14. Technische Dirk

  de schoonpapa van Rukker de Boer is van de Febo. Zou de Febo er dan achter zitten ???

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.