Vriendenkring FC Twente roept op tot meer sfeer

De Vriendenkring van FC Twente, de grootste supportersvereniging van onze prachtclub, komt in actie om de passie in de Grolsch Veste terug te brengen. Voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo worden daartoe flyers uitgedeeld. De Vriendenkring laat bij monde van huis-albino Ufuk Ermis weten dat de wisselwerking tussen spelers en publiek ontbreekt en dat het nodig is dat er weer een wederzijdse vonk overslaat. Op de flyer worden aan de ene kant de spelers opgeroepen tot strijd, passie en plezier en aan de andere kant de supporters opgeroepen tot steun in plaats van mopperen, zeuren, fluiten en zakdoekjes. Goed initiatief!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Vriendenkring FC Twente roept op tot meer sfeer

 1. Wallace

  Het wordt hier meer en meer een zaadse padvinderij. Nu wordt het mopperen, klagen, bashen, affikken, mosteren en zeiken weer aan banden gelegd. Dat zijn wel kernwaarden voor uit de stront getrokken supporters. Laten we hopen dat andere clubs hier niks van te weten komen. Nog meer negatieve aandacht. Die lauwe flyer is voor Schreuder, aan de kant, albinopet en sjaalsupporter.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Loat goan!

  Moet toch eerst slechter worden voordat het beter wordt!

  Of er moet een tegen actie komen, gratis hash coke en pillen om de wedstrijd in psychedelische staat wat plezierig door te komen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. bonny en clyde

   En dat werkt in de zorg? nou dan moet jij je helemaal schamen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. deleukstethuis

  Je suis “Schreuder rot op”

    /   Beantwoorden  / 
  1. bonny en clyde

   Schaam je.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.