Denneboom tekent bij FC Twente

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt namen een stel supporters al een voorschot op de komst van Romano Denneboom, door het plaatsen van een mini-kerstboompje voor de ingang van het Arke Stadion (de slogan 'Komt deze boom er, in de winter of de zomer' haalde het naar verluid net niet). Door de hoge salariseisen en de interesse van PSV voor de NEC-spits leek Denneboom niet meer haalbaar voor Twente, maar vandaag viel het verlossende woord via de SMS-dienst: Romano Denneboom speelt vanaf komend seizoen voor FC Twente. Na een medische keuring ondertekent de 26-jarige Denneboom een driejarig contract. Welkom Romano!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Denneboom tekent bij FC Twente

  1. Kerstbomenbevrijdingsfront

    Ik zie dat deze kerstboom met kluit is. Is ook bekend of hij het overleefd heeft? Wel gefeliciteerd met de andere Denneboom trouwens.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.