Ken-ne-die, Ken-ne-die, Ken-ne-diiiie

In de ereronde loopt hij steevast als laatste, waardoor hij extra uitbundig toegejuicht wordt. Kennedy houdt van de supporters en de supporters houden van Kennedy. Toch lijkt het erop dat Kennedy de relatie voortijdig verbreekt. Het grote Galatasaray wil hem een vermogen betalen. En Kennedy is ook maar een mens, dus een flinke som geld trekt hem wel over de streep.

Toch is er een deel van de aanbieding dat toch enigszins pijn zal doen. De Turken willen graag dat Kennedy ook Turk wordt. Dat moet toch gevoelig liggen voor iemand met Aramese roots. Hopen dat Kennedy ook zo voelt is waarschijnlijk onzinnig, want en passant kwam onlangs naar boven dat Kennedy een gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft laten opnemen. Over de hoogte van dat bedrag kan gespeculeerd worden, maar niet over de vraag of Kennedy de liefde op gaat zeggen. Dat gaat gebeuren. Of niet?

Eén reactie op “Ken-ne-die, Ken-ne-die, Ken-ne-diiiie

  1. VanDerMeyde

    Als Kennedy weggaat, moet Andy maar terugkomen. Lijkt me een supervervanger

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.