Telegraaf: Kennedy naar Ajax

Het was niet eens zo'n eigenaardig bericht in het Algemeen Dagblad, nu twee weken geleden. Bakircioglu, toch een ambitieuze jongen, zou best naar PSV willen, maar dan alleen als de ploeg zich plaatst voor de Champions League. Inmiddels hebben de Eindhovenaren zich verzekerd van CL-deelname, en kiest Kennedy (volgens de Telegraaf) voor een sportieve toekomst bij… Ajax.

Inderdaad, de club die nu nog UEFA Cup-voetbal in handen heeft, en wellicht Twente nog tegenkomt in de strijd om een CL-plek. Na twee topjaren in Enschede gun ik Bakircioglu alle sportieve en financiële succes, maar Heerenveen heeft er woensdag en zondag een supporter bij.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Telegraaf: Kennedy naar Ajax

 1. wopke

  eerst zien dan geloven

    /   Beantwoorden  / 
 2. Robin

  Als hij gaat, laat hem maar naar het buitenland vertrekken, HSV bijvoorbeeld, dan loopt hij ons ook niet meer voor de voeten

    /   Beantwoorden  / 
 3. edraket

  aufwiedersehen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.