Twente heeft Cornelisse op de korrel

Volgens diverse media heeft FC Twente belangstelling voor Utrecht-verdediger Tim Cornelisse. Twente zou zich vanochtend officiëel gemeld hebben, maar Piet Buter liet weten dat Cornelisse niet weg mag.

Net als in het geval van Edson Braafheid lijkt het ons niet ondenkbaar dat het toch nog tot een transfer komt omdat Cornelisse heeft aangegeven wel oren te hebben naar een overgang naar Enschede. Dat in combinatie met zijn volgend jaar aflopende contract, zou genoeg moeten zijn om de gesprekken gaande te houden.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Twente heeft Cornelisse op de korrel

 1. jonny ten brinke

  laat hemmaar komen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tukker01

  Ik zie hem liever niet komen, niet dat het een slechte speler is, maar hij is al 29 en twente heeft verdedigers zat.
  En ik zie twente nog liever een extra middenvelder halen, omdat ik van Hersi niet teveel verwacht.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hoi

  ik hoop dat hij komt maar utrecht wil hem niet laten gaan.

  gevonden op http://www.utregfanatic.nl

  FC Utrecht laat Tim Cornelisse niet naar FC Twente vertrekken. De Tukkers hebben zich vanochtend officieel gemeld bij FC Utrecht. Maar technisch directeur Piet Buter heeft FC Twente laten weten dat er niet te praten valt over een transfer van de rechtsback. Cornelisse staat nog tot medio 2008 onder contract bij FC Utrecht.

  bron: RTV Utrecht.nl

    /   Beantwoorden  / 
 4. rjfct

  laten ze hasselbaink maar voor een jaartje nemen die is clubloos

    /   Beantwoorden  / 
 5. Tom

  Helaas, die heeft net getekend bij mijn favoriete Engelse club, en waar Twente ook van verloren heeft, Cardiff City :) . Cornelisse lijkt me wel een goede versterking, als hij voor een redelijk bedrag te halen is, moeten ze het zeker doen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. 28

  Ja ben ik het mee eens, Cornelisse lijkt me een prima optie, helemaal gezien waarschijnlijk de toekomst plannen met Wilkshire op het middenveld liggen (waar die overigens ook het beste tot zijn recht komt). en verder heb je op rechts uitsluitend Wellenberg! Wellenberg vind ik een goeie gozer en kan best een aardig balletje trappen maar heeft tot dusver nog niet echt geexcelleert op rechts! dus mag best iets bij komen. zelfde geld ook voor de centraal verdedigende positie, dat daar iemand bij mag komen als soort van stand in voor Wielaert mocht die eens een blessure oplopen want uiteraard is hij de onbetwiste nr.1 in de defensie. en ik mis de echte nr. 10 nog want ik zie hersi die positie niet echt bekleden die brengt fysiek te weinig ben ik bang.

    /   Beantwoorden  / 
 7. manuel

  alleen jammer dat ze hem niet willen laten vertrekken.stom van ze want nu kunnen ze nog wat geld voor hem krijgen aan het eind van het seizoen niet meer.maar ja ze zeiden ook dat braafheid niet weg mocht en die is uiteindelijk ook gekomen.zal dus wel goedkomen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. FC Knudde

  Zie HEm Wel Graag Komen maar Wrm perse Een Utrechter:P en ze kunnen ook wel 1 mid nodig?:P

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.