Transfercountdown, nog 83 uur. Cornelisse nog in beeld

Nog drie-en-een-halve dag voor de transferspanning voorbij zal zijn. Voor sommige clubs een opluchting, omdat hun beste spelers de periode overleefd hebben, voor anderen een rotdag omdat de broodnodige versterkingen niet gekomen zijn. Een beschouwing.

Voor Twentesupporters is het misschien een beetje van beide. Joop Munsterman liet weten dat hij geen spelers meer zal verkopen. Maar als er een grote zak met geld komt, hoe sterk staat hij dan in zijn schoenen. Met Blaise Nkufo, Orlando Engelaar en Karim El Ahmadi hebben we tientallen miljoenen aan last-minute transfergeld in huis, maar wat heb je aan tien miljoen als je geen vervanger meer kunt kopen. Voor de economen onder ons een interessante vraag.

Aan de andere kant heb je de kwaliteit van de selectie die we verhielden aan vorig seizoen. Na slechts twee wedstrijden, vier punten en een vijfde plaats heeft het euforische gevoel toch een klein deukje opgelopen. De verdediging oogt wat onzeker, de vleugelspelers ontberen een Zweeds paspoort en het foute tikkie breed heeft zijn intrede gedaan op het middenveld.

Wat hebben we nog nodig? Een aanvallende middenvelder met drang naar het doel? Een nieuwe keeper? Een recalcitrante rechtsbuiten?Een opkomende back die onze opkomende back tot rechtshalf kan maken? Dat laatste lijkt er wel op. Volgens de Telegraaf heeft Twente een verbeterd bod neergelegd voor Tim Cornelisse. De speler heeft er zelf wel oren naar en loopt volgend seizoen de deur uit zonder financiële vergoeding, dus Utrecht heeft er belang bij om het rond te krijgen. We gaan het allemaal meemaken. Nog ruim 83 uur.

8 reacties op “Transfercountdown, nog 83 uur. Cornelisse nog in beeld

 1. Fawkes

  Ik zie het liefst en een rechtsback (Cornelisse is prima) en een aanvallende middenvelder (ala Hadouir) komen. Maar of dat allemaal nog financieel haalbaar is vraag ik mij af.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Pegasus

  Een rechtsback is vooral belangrijk om Wilkshire een linie naar voren te kunnen schuiven. Met Engelaar, El Ahmadi en Wilkshire hebben we een perfect middenveld en bij blessures een goede vervanger met Brama.
  De vleugelspitsen kunnen nog niet bekoren. Zij komen weinig langs hun man en de broodnodige goede voorzetten zijn dan ook zeldzaam. Wilkshire heeft de beste voorzet van allemaal. Een extra reden om hem van die rechtsbackplaats af te halen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jovink

  goede verdidiger hebje zondag wel gezien

    /   Beantwoorden  / 
 4. jeroen

  een echte buiten moeten we hebben

    /   Beantwoorden  / 
 5. dennis

  molhoek wil weg bij az, goede optie voor een extra middenvelder lijkt mij!!, alleen wel een linkspoot..

    /   Beantwoorden  / 
 6. Kay

  WAAR BLIJFT DIE ECHTE RECHTSBUITEN??????

    /   Beantwoorden  / 
 7. remco

  misschien varynien van Psv iets

    /   Beantwoorden  / 
 8. jeroen

  ga bij real madrid kijken om te huren
  of huur nog een speler van liverpool ?
  oa de la red en nog 2 van madrid mogen verhuurt/verkocht worden, waarom niet proberen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.