Luuk de Jong gepresenteerd in Gladbach

En daar druppelen Twentse tranen…

61 reacties op “Luuk de Jong gepresenteerd in Gladbach

 1. Tom

  Michael Owen halen als ervaren spits, is al weer lange tijd fit en transfer vrij… In de Premier League willen ze hem niet meer en om het geld hoeft hij het al lang niet meer te doen. We hebben niet voor niets een Engelse coach, hij moet hem toch kunnen overtuigen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tom

   p.s. Luuk, veel suc6 en jammer dat je geen geduld meer had!

     /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Het is zonde, Twente had nog veel plezier van hem kunnen hebben, maar zo is het nou eenmaal. Luuk, succes!! Ik ga je wel volgen in de Bundesliga en verwacht heel wat mooie Luukdoelpunten!! Zorg dat je voor Dost en Robben eindigt in het topscoorders klassement! AUFWIEDERSEHEN!

    /   Beantwoorden  / 
 3. 特温特足球

  Juuk is weg leve Luc!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Dat is voetbal , maar wel leker die 15 mil in de zak.

     /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  En wanneer gaat Luc zn handtekening zetten? Is t ie al in Enschede geweest? Kan die et vinden?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Red Alert

  Als ik die foto zo zie is het jammer dat hij geen flesje bier lostrekt….of zal hij alleen Grolsch lusten

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Tuurlijk lust ie alleen Grolsch, hij is gewend aan het beste bier en moet niks hebben van die buitenlandse rommel,haha

     /   Beantwoorden  / 
 6. FCTWENTEFAN

  Heb net de hele persconferentie gezien. Haha wat is die woordvoeder van Borussia toch een grapjas. Hij zei dat hij Luuk al kende sinds die bij de graafschap speelde en hij hem toen wou halen toen die naar Twente ging. En hij zich daar aan had geergerd dat hij toen voor Twente koos haha.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Red Alert

  New Luc moet 7 miljoen kosten volgens voetbalprimeur. Was bekend neem ik aan. Als hij vanavond nog zou tekenen zou hij morgen dan al mee kunnen doen ? Nee toch, dat moet toch 24 uur van tevoren ingeschreven staan bij de Uefa dat hij voor Twente voetbald ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. IJscoman

   Overal lees je verschillende bedragen,heb ook gelezen dat hij 5 miljoen moest kosten.Moet zeggen vind 5 miljoen meer rieel bedrag voor een spits die nog maar weinig heeft gepresteerd!!Dat er nog een tweede ervaren spits bij komt is een goede zaak,kan Pletje meteen in de aanbieding!!Foei wat is dat een miskoop,lui,geen beleving,en voetballend tekort komend.Had er nog graag een goede linskback bij kan Schilder na het middenveld op de plek van Brama.Heb het idee dat die traier Wisgerhof en Brama niet durft te passeren!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. alibabba40

    voor de linksback positie kunnen ze nu mooi SLOBODAN RAYKOVIC halen van hsv hij heeft zich daar onmogelijk gemaakt ..! maar blijft toch een hele goede verdediger die eventueel ook centraal achterin kan voetballen hsv heeft 1,5 miljoen voor hem betaald en wil nu graag van hem af zou MUNSTERMAN nu goed opletten… een koopje waar later ook weer goed aan te verdienen valt…!!!

      /   Beantwoorden  / 
 8. Behzat

  Ja, het wordt zeker tijd om Wisgerhof en Brama te vervangen. Twente is vooruit gegaan, hetzelfde zou met de selectie moeten gebeuren, anders blijven we eeuwig op het niveau van het verleden hangen. Die tientallen miljoenen die we ontvangen zeggen niets zolang matig presterende spelers de hand boven het hoofd gehouden wordt. Zolang het niet doorschiet is sentiment en meeleving goed voor de motivatie en dus ook voor het resultaat, maar er mag toch ergens wel een grens getrokken worden?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Wisgerhof en Brama zullen gewoon de sneltrein van de selectiespelers moeten volgen, anders is het gewoon came over. Zie plet, niet presteren is ook voor hem einde oefening. Ze worden grof betaald en daarvoor mogen ze zich rustig in het zweet werken. Maar je mag aannemen dat de spelers hiervoor profs genoeg zijn.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    ben voor groot deel metje eens , Wischerhof loopt zuiver op routine te voetballen ,steeds minder snelheid ,denk dat het wel eens zijn laatste jaar kon zijn ,en Brama ? legt alle ballen terug of breed denkt alleen maar achteruit . Dat wordt de plek voor Fer. Wischerhof raakt zijn plek kwijt aan Bjelland .
    Ik ben van mening dat B en W in het huidige Twente dat volgens Mclaren sneller moet spelen en meer druk moet zetten hun plaats kwijt raken.
    Op de training deze week kreeg Brama ongenadig op zijn falie van Mac toen hij bleef volhardrn in balletje breed>terug ! Tja als je dan niet wilt of kunt !

      /   Beantwoorden  / 
 9. Schalke04

  Ongelooflijk, wat een onzin reacties hierboven.. Wisgerhof moet weg?? Brama mag weg?? Zijn jullie de afgelopen 3 jaar niet bij Twente geweest?? De sterkhouders! De karakterspelers van fc Twente moetwn weg? WAT EEN ONZIN!! Waar is Frank? Wim B? Even een slimme opmerking graag.. En dan de Jong over het paard tillen..de Jong scoort volgend jaar 10 keer, eindigt in de middenmoot en kan zijn basisplek in oranje op zijn buik schrijven..

    /   Beantwoorden  / 
  1. jan-o

   de opmerking dat ze weg moeten slaat idd nergens op. maar dat ze moeten vrezen voor hun basisplaats lijkt me logisch. wisgerhof is gewoon op zijn retour. begint te traag te worden. denk dat ie nog wel een jaartje meekan in de eredivisie. maar mocht bjelland werkelijk zo goed zijn als men zegt verwacht ik dat bjelland en douglas het centrum gaan vormen. over brama kan ik ook kort zijn. die was vorig seizoen sinds zijn opmerkingen dat ie weg wilde echt drama. kan begrijpen dat men hem dan ook wel kwijt wil. maar hij is op dit moment eigenlijk wel de enige gaatjes dichter op het middenveld. al denk ik dat fer het ook wel moet kunnen. ik zou zelf met de volgende opstelling gaan spelen:
   Mihaylov- schilder/kuiper, bjelland, douglas, rosales – fer, brama/schilder, tadic- chadli, castaignos, verhoek/guttierez

   maar goed iedereen zijn eigen mening

     /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

   Ik mag aannemen dat je mij niet bedoelt,het enige wat ik wil zeggen is dat Steve iedere speler wel uit het veld haalt als je niet presteerd. Of je nou Born heet of Wisgerhof. De beste zullen spelen !!!! En Plet was niet best !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Moeke

    Geldt ook voor Verhoek.
    Overigens wil ik Joshua John ook wel in actie zien vanavond maar het schijnt dat Gyasi start?

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     Volgens de hesjes van woensdag speelt Gyasi !

       /   Beantwoorden  / 
  3. Dinkeltukker

   Wisgerhof en Brama hoeven en moeten zeer zeker niet weg. Maar ook voor deze heren geldt; niet presteren is een plaatsje naast Steve op de bank. Voor Wisgerhof zie ik zo 1,2,3 geen alternatief of je moet Bram Nuytink halen en dat doet Twente niet. Wout Brama zal moeten beseffen dat je met een balletje breed of terug geen wedstrijden gaat winnen. Hij zoekt in 75% vd gevallen de oplossing niet vooruit, maar kiest voor zekerheid. Ik wil wel eens een speler zien die zijn neus constant richting vijandelijk doel heeft staan en daar ook de oplossing zoekt. Schilder is wat dat betreft een kei. Nu Brama nog, anders wordt het inderdaad een lastig verhaal voor Woutje. Maar om hem gelijk bij het groffe vuil te zetten gaat mij te ver en heeft hij en Wisgerhof niet verdient. Maar ook ene Verhoek zal anders uit de hoek moeten komen, want voor hem geldt hetzelfde. Zelfs voor onze showkeeper, want het wordt tijd dat hij ook eens een bal klem vastpakt en niet alleen maar het veld weer inkletst! De concurrentie is hevig en hopelijk plukkek wij daar allemaal de vruchten van :-)

     /   Beantwoorden  / 
 10. Hahahaha

  Ik snap niet waarom hij naar Gladbach gaat Twente is toch ook een mooie Duitse club?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Hahahallo Paultje Antidepressiva, ben je ook weer herrezen, zijn je pilletjes uitgewerkt en ben je nu strak van de overdosis. Veel plezier nu want wij gaan slapen. Dag klein kleuter konijn welterusten. Oh ja, voor dat ik het vergeet …….. 1 foto = 1 treintje …….en uh, wel zwaaien he!

     /   Beantwoorden  / 
 11. Edwin

  “Luc heeft zijn keuze gemaakt voor FC Twente, maar we moeten nog wel onderhandelen”, vertelt El Atmani donderdag in gesprek met De Telegraaf. “Berichten als zouden we al een principeakkoord hebben, zijn voorbarig. Ik denk dat we zeker nog wel een paar dagen nodig hebben.”

  Kom Joop, zet de vaart erin, anders vissen we achter het net.
  Met Plet red je ‘t njet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Maar ook niet overhaast te werk gaan. De vraag is ook of er voor dit bedrag (mocht het inderdaad om 7 miljoen gaan dat Inter vraagt) geen alternatief is.

     /   Beantwoorden  / 
   1. FCTim

    Maar ook niet te lang wachten ,schijnt dat Westham al 9 mil heeft geboden. Dan zal Inter gaan pressen om hem daar te laten tekenen.

      /   Beantwoorden  / 
 12. stephen king

  west ham united heeft een bod van €9.000.000 klaar liggen om hem over te halen…maar twente zal toch nog wel wat anders achter de rug hebben of zullen ze nu alles op luc gooien???

    /   Beantwoorden  / 
  1. alibabba40

   luc wil aan het spelen toekomen en wil niet naar een b club in engeland
   Dus ze kunnen vanalles bieden maar als luc niet wil gaat hij gewoon voor 5 miljoen naar fc twente…..!

     /   Beantwoorden  / 
 13. Harm

  Mooi laten lopen dat mannetje en de aandacht verleggen naar alternatieven.
  Voor 3 miljoen door Inter gekocht, haast niet gespeeld en dan het drievoudige moeten kosten?
  Daar trapt onze Joop toch zeker niet in dacht ik toch?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Hoop ik niet.

     /   Beantwoorden  / 
 14. Tukje

  Misschien wil luc ook wel een gedeelte van zijn aandeel inleveren zodat een bod van 6mil uit twente genoeg zou zijn.
  Laten we het hopen

    /   Beantwoorden  / 
 15. debestevanallemaal

  Mij benieuwen wie Luuk gaat vervangen,vind Matavz en Castaignos bij lange na niet zo effectief als Luuk. veel succes daarmee.

    /   Beantwoorden  / 
 16. goaly

  duur verkopen betekent duur terugkopen.
  inter zit in een luxe positie en kan de hoofdprijs vragen want er is veel belangstelling voor Luc. aan Joop de vraag of hij meegaat in de race van het bieden of zoeken naar een alternatief.
  twente zit in een moeilijke positie omdat ze een spit MOETEN hebben.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Je hebt als voordeel dat Castaignos graag naar Twente wil.

     /   Beantwoorden  / 
 17. Dinkeltukker

  Als Joop meegaat met die 9 miljoen issie goed gek…

    /   Beantwoorden  / 
 18. Tukker666

  Volgens mij waren twente en inter er al uit over een transfersom van rond de 5 miljoen voor dat die 9 miljoen is geboden.
  En ik dacht net te lezen dat ze(WestHam) ook al een andere spits hadden gekocht.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Ja idd heb het ook gelezen, hoop het.

     /   Beantwoorden  / 
 19. hendrik

  Vanavond 2e helft wissel Plet, hij schiet er echt wel 1 in, zo slecht als iedereen beweert is hij echt niet. Toptalent Mirco Born erin, iedereen wil hem in Enschede zien. Nu met top spelers eromheen die een spits kunnen ‘voeren’ met goede ballen. Ben benieuwd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Ben ook wel gecharmeerd van dat mannetje, kan een topper worden.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

   beste Hendrik, als Plet niet zo slecht was hoeft hij ook geen plaats te maken voor een ander. Ik zou niet weten waarom ik hem wil behouden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. alibabba40

    Plet moet zich de komende 6 maanden gewoon bewijzen al te veel kansen heeft hij ook nog niet gehad….! lukt het hem niet? dan gewoon in de winter verkopen/verhuren Ook Luuk de jong stond er niet gelijk en leunde ook een hele tijd tegen de basis aan…Maar dat Plet beter moet presteren is wel duidelijk…!

      /   Beantwoorden  / 
 20. Tukker666

  Een stukje van het verhaal over Castaignos en het bedrag

  De transfer van Luuk de Jong is nog niet definitief rond, maar FC Twente is al druk bezig met de zoektocht naar een opvolger. Bovenaan het verlanglijstje van de club uit Enschede staat Luc Castaignos, meldt AD Sportwereld. Naar verluidt hebben de Tukkers een slordige zes miljoen euro over voor de jeugdinternational van Inter.
  (bron.FC Update)

    /   Beantwoorden  / 
 21. Edwin

  Romelu Lukaku huren van Chelsea kan een optie zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Gijnesen

  Gewoon Bony halen, die staat er gelijk. Castaignos is naast heel duur, ook nog te jong om een goede vervanger van De Jong te zijn

    /   Beantwoorden  / 
  1. alibabba40

   precies 10 miljoen bieden op Bony en van het wisselgeld castaignos er bij halen…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Vitesse weet nu inmiddels ook wat Twente gebeurd heeft voor Luuk, dus die zijn ook niet gek.Dat wordt de hoofdprijs. Weet je wat ik nu een onberekenbare, rare spits vind? Die Havenaar van Vitesse. Die lange slungel rakkert en beukt dat het een lieve lust is.Die houdt een hele achterhoede bezig met zijn lange manen. Ik zeg; Castaignos halen voor max. 7 miljoen en Plet en Havenaar in een ruil betrekken met gesloten beurs. Dan doe je het denk ik nog niet zo heel erg slecht.

      /   Beantwoorden  / 
    1. alibabba40

     ik vindt die havenaar een stuk beter dan plet dat gaat je dus met gesloten beurs niet lukken maar wel een leuke optie (Havenaar)

       /   Beantwoorden  / 
 23. twentemax

  Ik vind dat Schalke en Behzat en Red beide wel gelijk hebben over Wisgerhof en Brama. Ze zijn qua snelheid allebei niet best. Maar qua inzet en psychologisch in het team nog van grote waarde. Dit kun je echt van twee kanten bekijken. Een Twente zonder oudere ervaren spelers is niks. En Brama is een Tukker dus die heeft echt wel feeling voor de club ook al is hij misschien niet de beste en snelste op zn plek.

    /   Beantwoorden  / 
  1. spits gezocht

   voor de eredivisie geen probleem maar internationaal neem je wel risico’s als je ze opstelt moet wel zeggen dat brama nog wel aardig meekomt maar vindt wisgerhof inmiddels 3 keer te traag ondanks dat hij heel goed gepresteerd heeft in twentse dienst… maar voor iedereen komt er een tijd om te gaan….

     /   Beantwoorden  / 
  2. slobodan

   neem RAJCOVIC van hsv als vervanger voor wisgerhof…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Nee, eerlijk is eerlijk. Dan moet je een paar cent uitgeven en Nuijtink halen. En misschien MOET je dat nu wel doen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

     helemaal mee eens nuijtink halen die kan nog jaren mee.

       /   Beantwoorden  / 
   2. FCTim

    Mwah geen slecht idee, viel altijd prima in in het kampioensjaar.

      /   Beantwoorden  / 
 24. BROODJE BAPAU

  YES Buylkin is binnen nu castaignos nog en we hebben plots wel weer scorend vermogen voorin…maar ja dan zijn we er nog niet ondanks een mooie voorzet op tadic zakte verdedigend gezien rosales toch weer door de mand bij die goal… het leek er weer eens niet op….!
  dat vraagt om versterking op beide back posities ,of rosales nu wel of niet gaat haal verhaeg maar op bij augsburg dan staat de verdediging ineens een stuk degelijker en wat denken jullie van RAJKOVIC op de links back? hij is voor weinig op te halen bij HSV zou koopjes jager MUNSTERMAN goed opletten? twente heeft nu al bewezen nog niet echt klaar te zijn voor het nieuwe seizoen KOM OP JOOP MAAK ER WAT VAN!

    /   Beantwoorden  / 
  1. jan-o

   de fout bij de goal kun je niet op het conto zetten van rosales. hij had op dat moment 2 man. hij dwong hem juist om te schieten. als ie had gehapt was de bal breed gespeelt en stond die gast alleen voor mihaylov. nu was de kans groter dat ie hem miste dan als ie hem had af kunnen spelen. de fout lag dus bij douglas/ wisgerhof. waar waren die?!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. alibabba40

    dat mag jij wel vinden maar als rosales op het juiste moment uit had gestapt was er helemaal geen mogelijkheid geweest tot afspelen
    hij liep van de man af en had er ook naar toe kunnen stappen!(moeten)
    douglas en wisgerhof waren inderdaad niet aanwezig maar rosales had dit zelf kunnen en moeten oplossen… maar een fout kan iedereen een keer maken het is alleen jammer dat dit wel heel erg vaak ook tot een doelpunt leid tegen ons TWENTE…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark

     Ik denk dat de fout daarin ligt dat je met drie offensief gerichte middenvelders speelde. Er liep er niet één mee. Dan is er veel ruimte. Ik vond dat in de tweede helft veel beter!

       /   Beantwoorden  / 
 25. Edwin

  komt presentatie Buylkin nog live op TV? Zo ja waar te zien?

    /   Beantwoorden  / 
 26. Paul

  Er zitten verkeerde mensen bij twente met de verkeerde denkwijze,klaar.Ze doen nu precies het zelfde als vorig jaar,klaar.Vorig jaar na vertrek Ruiz Narsingh halen,klaar.En dan was er geen geklooi met het aantrekken van 2 andere rechtsbuitens,klaar.En nu zijn deze zelfde mensen weer aan het klooien met het aantrekken van spitsen.Die mensen die dit doen passen niet in het plaatje betaald voetbal,die moeten heel snel wat anders gaan doen,klaar.

    /   Beantwoorden  / 
 27. Paul

  ze halen hem uit de supermarkt met zijn 32jaar,en voor een 19 jarige moeten ze dan een oplichters bedrag betalen,,,Fout.Voor 5 miljoen haal je de beste spits van 25 jaar in de kracht van zijn leven uit Belgie,,en daarachter zet je waardevolle spelers uit de jeugd.Maar ja,,this de denkwijze die het hem doet.ja toch.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.