FC Twente trekt verdediger Renato Tapia aan

Hij was al een paar keer op proef in Enschede (eigenlijk in Hengelo natuurlijk) maar nu is Renato Tapia dan daadwerkelijk door FC Twente gecontracteerd, omdat hij de transfergerechtigde leeftijd van 18 jaar heeft bereikt. De jonge centrale verdediger is afkomstig van Esther Grande de Bentin, een voetbalacademie in Peru waarmee FC Twente een samenwerkingsverband onderhoudt. Tapia tekent een contract voor vier jaar en zal aanvankelijk bij de beloften gaan spelen.

10 reacties op “FC Twente trekt verdediger Renato Tapia aan

 1. Fred Rutten

  Als het verhaal op twentefans klopt hebben we er weer een speler bij, Bedoya van Helsingborgs (middenvelder)
  Zou Twente boven Heerenveen hebben gekozen, ben benieuwd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   In de Zweedse krant wordt het verhaal bevestigd.

     /   Beantwoorden  / 
 2. phenix

  ik begin er steeds meer naar uit te kijken. ik denk echt dat we een mooi elftal gaan krijgen,jong,fris en allemaal deneuzen dezelfde kant op. 1 ervaren speler erbij en het kww

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Oplossing voor onze spits positie!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Banie

   Mag van mij komen. Is een lekkere ouderwetse oplossing, een speler die uitgekotst wordt contracteren, het plezier in voetbal terug laten krijgen en gaan met die banaan….

     /   Beantwoorden  / 
  3. johan

   Als dat zo is verheug ik me nu al op het weerzien tussen Frank en Mounir en een legendarische Twente – Ajax…. buiten dat vond ik het toch wel een erg makkelijk scorende spits altijd, die we goed hadden kunnen gebruiken afgelopen seizoen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. ber

  Lijkt mij een goede deal! Het hele team voor hem laten spelen én hij scoort ze écht wel!

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Waarom is El Hamdaoui niet door gebroken in Italie???? Hij heeft toch geen blessure of weet ik wat. Geen kat in de zak kopen. Kijken waarom ze hem kwijt willen, heeft ie uberhaupt wel veel gespeeld??

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Dat is heel simpel, Twentemax. Als je in Nederland een bal 2 meter rechtuit kunt trappen, dan denken ze dat dit ook wel in andere competities kan maar daar gelden hele andere normen. Kijk alleen al naar twentespelers die naar het buitenland zijn vertrokken. Spelers die daar geslaagd zijn, zijn op de vingers van één hand te tellen. En dan kom je tot de conclusie dat alles slechts om één ding draait: MONEY. Maar ik zou het zelf ook doen, want 2 jaar in het buitenland en je hoeft nooit meer te werken. Maar of het voor je carriere als speler allemaal zo goed is.Denk het niet.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.