Akkoord over transfer van Nacer Chadli naar Spurs

Niet onverwacht is er een akkoord bereikt tussen Tottenham Hotspur, FC Twente en Nacer Chadli over een transfer van de Belgische stylist naar de Engelse grootmacht van weleer. De witte rook kwam van de website van de club uit Noord-Londen maar ook FC Twente brengt het nieuws inmiddels officieel. Over de precieze transfersom blijft het mogelijk speculeren maar 7 miljoen euro is in het geruchtencircuit het meest gehoorde bedrag. Berbertje wordt bedankt voor bewezen diensten en wij kunnen onze aandacht verleggen naar mogelijke versterkingen voor onze club.

 

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

33 reacties op “Akkoord over transfer van Nacer Chadli naar Spurs

 1. 特温特足球

  Je kunt er alles van vinden.
  Punt is dat we het met deze aankoop goed hebben gedaan.
  Dat het een behoorlijke verlies is op het veld , hij was de enige die als hij speelde afgelopen jaar meer wist te brengen.
  Nu hoop ik wel dat we ook van de mindere goden afscheid kunnen nemen en eenpaar frisse nieuwe jongens er bij gaan halen zodat we weer wat geloof in gaan krijgen en niet in de neerwaartse lijn blijven zitten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Father

   Wat een negatieve reacties. Joop heeft veel voor de club betekent en doet dat nog steeds. In goede en slechte tijden achter je club staan dat is wat telt. Toen we een aanzienlijke schuld hadden stond Joop en cs op en heeft de club weer gezond gemaakt. Dat het nu wat minder gaat is juist een reden om achter de club en het bestuur te blijven staan. Ik verwacht een team met veel inzet en strijdlust en zo moeten we de doelstelling om bij de eerste 5-6 te eindigen kunnen behalen. Daar hebben we de huidige selectie voor en uiteraard de trouwe aanhang die voor de nodige sfeer en daardoor de spelers weet te motiveren. De spelers weten wat ze te doen staat, vechtlust ISIN combinatie met goed verzorgd veldspel. Come on Twente, samen de strijd aan.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Erwin

  Inmiddels al mooi een aantal spelers weg. Wel toppers, je kunt ehter afvragen welke waarde ze op het veld hebben gehad vorig siezoen. Nu drie goede jonge spelers die willen en wat kunnen. Moet lukken voor ongeveer aht miljoen. Als die drie spelers zijn (linksback, buitenspeler en spits) dan kun je het andere overschot verkopen. Dan bedoel ik: john, Cabral, Plet, kuiper en brama of janssen. Daarmee heb je een selectie van ongeveer 23 man. Genoeg voor dit seizoen zonder europees voetbal. Daarmee kom je de crisis goed door en heb je gewoon een mooi attractief en jong elftal.
  Erwin

    /   Beantwoorden  / 
 3. Gio

  ik verwacht geen top aankopen maar koopjes waar twente op zoek is. kan ook niet anders als het geld van Chadli in termijnen (bron: VI) wordt overgemaakt en twente er 3 spelers van wil kopen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wim B

  Sorry phenix, wat een lul is die Joop. Luister net naar radio oost. Wat kan iemand zich tegenspreken. Zeg dan helemaal niets. Voorbeeld: schabbink vraagt of fct aan geld heeft ontvangen dichter bij de 10 of 5 milj ligt. Het eerste wat jij zegt is: nee nee neer dichter bij de 5. Dus ik denk max 7,5 miljoen dan, zo ook schabbink. Want er gaat tekengereedschap en fee’ s vanaf. Zegt die Joop weer nee nee nee. Wat een lul zeg dam dat er niet over geld gesproken wordt. Ook bijv. Fct ontvangt in termijnen. Dus we kunnen dan dan niet het hele transfer geld uitgeven. LUL BETAAL DAN ZELF OOK IN TERMIJNEN !!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. vak 109

  Ik ben helemaal klaar met die joop munsterman !!!!! HOED 30000 DUUR BETALENDE SUPPORTERS GEWOON VOOR DE GEK EN HANGT AAN ELKAAR VAN LEUGENS !!!!!laat hem lekker op pleuren

  het geld vanr chadli word niet geinvesteerd in spelers we gaan door met de jeugd LULKOEK kijk maar Cherry boertichter chris david !!!!!

  joop jij krijgt dit seizoen veel problemen en dat heb je aan je zelf te danken DOMME LUL

    /   Beantwoorden  / 
 6. don

  Munsterman snijdt zich straks in de vingers!!
  Kut beleid!!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. fred

  Munsterman van held naar een van de meeste gehate personen in twente. Wat is er in godsnaam aan de hand bij twente, hij draait overal omheen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. vak 109

   hij moet gewoon eerlijk zijn zoals die nu doet is het net een … uit 020

     /   Beantwoorden  / 
 8. Rene uit het oosten

  Ik ben nu wel beniewd wat hij nu precies gezegd heeft. Ik kan me niet voorstellen dat Twente geen versterking haalt . Hoe het ook zij, Munsterman jaagt iedereen in het harnas met zijn uitspraken waarin weinig lijn valt te onderkennen

    /   Beantwoorden  / 
 9. Harm

  En waarom denken jullie nu waarom Harm zijn jaarkaart niet heeft verlengd sinds bijna 35 jaar?
  Volksverlakkerij van de bovenste plank.
  Supporters worden gewoon voor gek versleten.
  Op staande voet eruit dat volk. Financieel wanbeleid en anders niks.
  En nu een beetje lopen verschuilen achter lulverhalen die totaal ongeloofwaardig zijn.
  De club gaat naar de kloten op deze manier.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Harm

  Hoe kan het in godsnaam dat die Strootman 20 miljoen opleverd en er voor Chadli maar 7 miljoen worden betaald.
  Bij Twente worden de dragende spelers altijd maar voor een habbekrats verkocht, ra ra hoe kan dat?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jajaja

   Harm ga je moeder BEFFEN!!!

     /   Beantwoorden  / 
 11. nfear

  Zoals de meeste denken gaat het geld naar de financiële gat om te dichten. Dat is maar lulkoek. Hij doet dat zo slim dat de meeste clubs denken dat we geen geld hebben. Dat die nieuwe spelers voor een habbekrats kan halen. Het moet en zal ook moeten. We zitten eenmaal met een schd van 90 miljoen dus logisch dat de jeugd voorrang krijgt? En wat lopen jullie nou te zeiken? Zijn jullie echte supporters of van die successupporters? Ik sta achter Twente en dat voor altijd!! Tot over 2 weken!! Come an twente enschede

    /   Beantwoorden  / 
 12. Bjorn

  En nu kunnen we het geld niet investeren. Munsterman ons mooi voor de gek gehouden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   Hij heeft ons de hele tijd belogen, Wat een zwetser. En dan ook nog top 5 en/of Europees Voetbal eisen.

     /   Beantwoorden  / 
 13. Edwin

  Wat is die Munsterman de laatste tijd ongelofelijk aan het zwetsen. Eerst roepen dat we geen spelers kunnen, want eerst moet Chadli worden verkocht. Nu is is Chadli verkocht, komt hij weer met het volgende verhaal.FC Twente kan het verdiende geld van de transfer van Nacer Chadli naar Tottenham Hotspur niet investeren in nieuwe spelers. Dat zei voorzitter Joop Munsterman in het programma Zondagsport op Radio Oost. Hij verliest toch al zijn geloofwaardigheid op deze manier. En dan ook nog eisen met zo’n selectie Europees voetbal halen. Tsjonge jonge jonge, wie heeft er nu boter op het hoofd?

    /   Beantwoorden  / 
 14. Dombo

  @harm, uhm misschien omdat strootman wel een langdurig contract heeft en chadli nog maar 1 jaar?

    /   Beantwoorden  / 
 15. Dombo 2

  En toen diezelfde munsterman ons kampioen maakte met ruiz was ie de man, nu wil hij de lasten met miljoenen omlaag halen zodat er meer geld vrij komt is het ook niet goed… Jullie willen kwaliteit op het veld maar welke garantie heb je met dure aankopen? Die mensen die hier om aankopen schreeuwen zijn diezelfde mensen die diezelfde (dure) aankopen ook weer afserveren (fer, chadli) en Tadic en castaignos hebben ook nog niet veel gebracht dus welke garantie heb je?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   wie heeft het over dure aankopen? het gaat erom dat op een aantal plekken de selectie onvoldoende bezet is, dus het is heel welkom en waarschijnlijk noodzakelijk dat er spelers bijkomen, is toch ook al door de staf aangegeven?

     /   Beantwoorden  / 
 16. fred

  Je kunt niet met alleen maar jeugd spelen. En trouwens we hebben maar 1 spits

    /   Beantwoorden  / 
 17. Dombo 3

  Castaignos, plet, Born, zzschuchen… Waarvan castaignos topscorer zal worden (opnieuw)

    /   Beantwoorden  / 
 18. Dombo 4

  Oh ja voordat dombo 4 5 en 6 zich melden: volgend seizoen gewoon vrede hebben met plek 4-5 dat zal een realistische doelstelling zijn. Maar jullie realiteitszin ontbreekt wel vaker ene Fred rutten hier zag het allemaal zo gek nog niet.Gelukkig zien al wat echte Twente supporters als Phenix dat hier nu ook.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Geduld

  = een schone zaak

    /   Beantwoorden  / 
 20. ber

  @dombo 1 2 3 4
  ik ben blij dat jij het monopolie op de waarheid hebt…

    /   Beantwoorden  / 
 21. Jan

  Dombo is gewoon Fred Rutten die niet meer terug zou keren op dit blog.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Wallace

  Joop liegt al zolang hij hier de baas uithangt en zich tot in de RvC door bange baantjesjagers laat omringen en nu bouwt hij er ook nog een compleet lauw toneelstuk omheen alsof hij het allemaal zo ongelooflijk zwaar heeft met dit soort zaken en dat alles bijna niet meer te doen valt voor de omhooggevallen strontboer die hij is. Munsterman houdt er een driedubbele agenda op na. Hij sluist monneten op grote schaal weg naar plaatsen waar FIOD of NSA heg noch steg weten te vinden…

    /   Beantwoorden  / 
 23. Ijscoman

  Ik heb toch vaak verkondigt dat het geld van Fer en Chadli niet voor nieuwe spelers werd gebruikt.Deze Munsterman heeft er de laatste jaren een puinhoop van gemaakt met al de miskopen en zit nu zwaar in de schulden.Maar Munsterman zal binnenkort wel zijn conclusies trekken en opstappen!!Nou van mij mag hij opstappen heb het gehad met deze man met zijn gladde praatjes!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 24. Wim B

  Na lang wikken en wegen heb ik NU een besluit genomen, die een behoorlijke impact heeft op mijn privé leven. Ik ga niet meer naar de Veste zolang Joop daar voorzitter is. Joop is net Mark Rutte die het land naar de knoppen helpt. Wat een onvermogen zit daar aan de de van fct. Joop en zijn maatje Aldo, die hebben een voetbalverstand en visie van een ” wiebertje”. Wat een kneuzen zijn het. Miljoenen verdiend en nu verdampt. Ik heb al tijden geleden gezegd dat die beroemde en uiteindelijke tragische ring (het ingestorte gedeelte) niet rendabel was. Nu zie je wat voor ellende dat uiteindelijk allemaal gebracht heeft. Zo tragisch allemaal. En allemaal ten faveure van Joop z’n glitter en glamour show. Ook bijv Co. Adriaanse een loon geven van 2,2 milj. En later Mcclaren voor veel geld halen. Beiden afkopen. Wat een geld heeft dat gekost. Wat een visie. Ik kan zoveel zaken opnoemen van een voetballozevisie van die man: Joop. Ik wordt er gek van. Nog 1: ruiz op de laatste dag weg laten gaan voor een habbekrtats. Theo Janssen na een vrijpartijte met z’n dochter weg laten gaan. Uit eigen belang. Joop pleur aub op. Ik weiger mee te doen aan jouw show!

    /   Beantwoorden  / 
 25. aks

  Inderdaad Wim B, Munsterman is een Rat, hij liegt en bedriegd, alles is te bewijzen en zo komt zijn onkunde boven water.
  Voorbeelden zijn er genoeg
  Hij kwam bij FC Twente als voorziter in een gespreid bed, alles te danken aan Johan Plageman die de organisatie weer goed op de rails zette, Munsterman had het makkelijk er waren geen problemen meer
  technisch verantwoordelijke mensen waren Jan van Halst, Plageman, Kees van Wonderen, door het wegvallen van de toenmalige belgische trainer werd Mc Laren aangetrokkent, Ok we zijn Kampioen van Nederland geworden, maar dat kwam meer door Kufo, Theo Jansen Brian Ruiz en onze nog steeds ondegewaardeerde pegter verdediger uit venezuela en niet door de trainer
  Hij McLaren is van een matig niveau, via Jan van Halst kreeg Joop het advies om strootman en Mertens aan te trekken, maar omdat Steve Mc L daar niets in zag, ging de transfer van 700.000 niet door en Joop liet het lopen. bij nader inzien heeft Fc Twente alleen al bij deze twee spelers zo ruw geschat 15 miljoen
  Vorig jaar had hij direct 8,5 miljoen van Everton voor Fer kunnen vangen.
  Bij Nader inzien heeft Joop zeker 16,5 miljoen laten lopen.
  Voor een zakenman zoals Joop niet slecht.
  Geweldig Joop je bent een echte zakenman die er veel verstand van heeft en heel veel geld laat lopen.
  Maar als je opstapt wil je zeker ook nog een gouden handdruk van twee miljoen.
  Een jaar later kreeg van Halst een andere functie zodat hij zich niet meer met transfers kon bemoeien, toen hij dit wel deed werd hij door Joop de laan uit gebonjoerd en kreeg hij ook nog eens het verwijt dat hij het instorten van de overkapping had kunnen voorkomen.
  De grootste fout van Joop was echter door mc Laren oponieuw terug te halen, mensen die lastig waren liet hij verdwijnen en hij bouwde een stelletje ja knikkers om zich heen, zodat de teloorgang van FC Twente begon
  Iedereen zal het met mij eens zijn dat Evert Bleuming, Cees Lok niet goed genoeg zij voor de FC
  Wij hadden meer gehad aan b.v. Jan van Sta, Frans Thyssen, Jan van Halst.
  Ook kwam de tekortkoming van kluivert boven water en werd het heel erg duidelijk dat de jeugd selectie Frans Thyssen mist
  Nu heeft joop weer een of andere palingvisser uit katwijk op gehaald, Joop denkt dat het opleidings niveau steed beter word, Ja Joop heeft er verstand van Jongens, iedereen die lastig is de laan uit bonjoeren, Joop denkt werkelijke dat hij de juiste mensen om zich heeft om te komen tot tik tak voetbal.
  Nee Joop zo kom je er niet, zo word het nooit geen tik tak, maar ATC afbraak voetbal.
  Als je dan ook nogeens een van de smaakmakers van de eredivisie voor een prikkie verkoopt ( Chadli ) dan is het hek van de dam en zij de rapen gaar, inderdaad Wim B ik kom ook niet meer bij deze organisatie zolang Munsterman voorzitter en Evert Bleuming hoofd scouting is.
  Een profvereniging moet bestaan uit capabele mensen en trainers en de komst van een regionale Fc jeugd, eigen jongens die het hart op de goede plaats hebben, er zijn in Twente ,de achterhoek en Drente genoeg talenten om op te leiden
  Ik wacht op de terugkomst van Jan van Halst en Frans Thijssen en op de komst van Nico jan Hoogma en Arnold Muhren om er maar eens een paar te noemen
  Een prof vereniging heeft goede leiders nodig
  Misschien moet joop samen met zijn vleeshandelaar de handdoek in de ring gooien.
  want ik ben van mening dat Jan van Halst en Kees van Wonderen samen met nico Jan Hoogma en geweldig goed trio zullen zijn, zeker kunnen worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Aks, wat een perfecte beschrijving van de werkelijkheid geef je hier in duidelijke woorden weer.
   Complimenten hiervoor, ben het 1000% met je eens.

     /   Beantwoorden  / 
 26. Mars

  Veel cynische reacties op deze site maar helaas gelijk; Joop gedraagt zich als zonnekoning. Groenink maakte ABN AMRO groot en brak t af.
  Als Joop niet wordt gestopt gaat twente uiteindelijk ten onder.

  Alleen een mega protest vd fans in de 1e thuiswedstrijd helpt. WIE STAAT OP?

    /   Beantwoorden  / 
 27. Tukker 72

  Een waterval van leugens, is hetgeen waar Joop Munsterman voor staat!
  Ik ga ze niet allemaal opratelen, want dan zit ik morgen nog achter mijn pc.
  Alleen de laatste om het waarheidsgehalte aan te geven.
  De miljoenen van Fer kunnen we niet uitgeven aan spelers, want er moeten gaten gedicht worden. Pas als Chadli is verkocht kunnen we de markt op…
  En zie hier, Chadli is verkocht, maar weer heeft Joop zich voorbij gepraat.
  Wederom is er niets mogelijk omdat er gaten gedicht dienen te worden.
  Het is liegen, liegen en nog eens liegen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.