FC Twente verhuurt Jerson Cabral aan ADO Den Haag

Goed nieuws voor de Enschedese buren van Jerson Cabral! Hij vertrekt, samen met zijn overlastgevende vrienden en familie, naar ADO Den Haag, dat hem een jaar huurt van FC Twente. Cabral kwam vorig jaar van Feyenoord naar FC Twente, een deal waar ook Wesley Verhoek bij betrokken was. In Enschede kwam hij nimmer uit de verf. Net als Verhoek trouwens. Overigens is Cabral in Den Haag de opvolger van de door FC Twente opgeleide Tjaronn Chery.

5 reacties op “FC Twente verhuurt Jerson Cabral aan ADO Den Haag

 1. phenix

  dit was nie zo een s6 die cabral

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  Waarschijnlijk door onze negatieve geluiden over hem, begint Joop eindelijk in te zien dat hij openheid van zaken geeft naar de supporters toe. Bedankt Joop voor de tekst en uitleg. Je begint het te leren. En nu ook nog af en toe je “privé” gevoelens binnenkamers houden ( alles aan Derksen vertellen over fer, de zaak Janssen en je dochter) en het belang van Fct voorop stellen. Vwb de jeugd inlaten stromen en een podium bieden vind ik goed, maar het podium kan ook de jupilerleauge zijn. Proces is klaar voor fct1, maar holschet na al zijn kansen nog niet. Voer hier beleid op en het zal vwb de jeugd wel goed komen. Nu nog een “gast” vinden met echt voetbalverstand voor TD.

    /   Beantwoorden  / 
 3. hennik

  joop:”ik weet niet of we er zoveel zwakker op zijn geworden” …….. Tja, dat lijkt me nu precies de reden dat een TD geen overbodige luxe is en met een gezonde frisse kijk op de huidige selectie koopt en verkoopt waar dat nodig is

    /   Beantwoorden  / 
 4. fred

  Waarom betaald twente zelf niet in termijnen? Iedereen doet het volgens joop bij spelers die van twente komen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. goaly

   doen ze ook!!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.