Dico Koppers tekent bij FC Twente

Terwijl de spelers (en vast ook de nodige supporters) van FC Twente op het punt staan te vertrekken voor de enige Europese trip van de eerste seizoenshelft (en dat is lang geleden), is bekend geworden dat ook Dico Koppers meegaat naar Schotland. De 21-jarige verdediger tekent namelijk een contract voor twee seizoenen (met een optie voor nog een seizoen twee seizoenen) bij ons Tukkers. Koppers komt van Ajax, doorliep daar de jeugdopleiding maar begon met voetballen bij SCH’44. SCH’44, dat zoek je dan toch even op: een klein clubje uit het dorp Harmelen, waar Koppers ook geboren werd. Harmelen staat bij oudere Nederlanders vooral bekend om de grootste treinramp uit de Nederlandse geschiedenis, in 1962. En laten treinrampen nu net heel actueel zijn. Zo heeft uiteindelijk alles met alles te maken, als je het maar wil zien.

9 reacties op “Dico Koppers tekent bij FC Twente

 1. The Checker

  Optie voor 2 jaar. Heb je niet eerst leren lezen, Jack, voordat je begon te schrijven

  Edit: scherp hoor!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bertje

  Het begin is er. Blijf nog steeds wel vinden dat Joop heel zielig doet(heb nu pas interview met Paul S. Gehoord vanwege vakantie).zeg gewoon duidelijk dat je weinig te besteden hebt maar dat als het moment zich aandient je in ieder geval nog versterking wil op een aantal posities want dat blijkt toch nog wel nodig.
  Zo ben je in ieder geval duidelijk tegenover je supporters en hang je niet de zielige onnozele Piet uit.zeg niet de ene dag dat er niets kan en de andere dag heb je al een speler.
  Goed ik hoop en vertrouw er op dat er nog wel wat bijkomt en wacht maar positief af.
  Joop wens ik beterschap in zijn optredens, wellicht kan mediatraininkg hem helpen; ziet ie eens de andere kant van de media(lees Wegener)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hahahaha

  Een afgedankte Jood gaat de goede kant op met Twente.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harry

   Dank voor je sympathieke reactie. Met zulke opmerkingen komen we er wel…. En dan zelf zeggen: het gaat de goede kant op met Twente. Blah, blah, blah. En als later blijkt dat die Koppers prima kan voetballen, dan horen we jou niet meer en zit je ook te klappen voor een goeie actie van hem. Kortom; kortzichtige reactie die nergens over gaat. Maar goed, je “naam” zegt het al, je bent een lachertje:)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Jaap

   Wat ben jij een domme idioot. Zeker een AJAX_LUL

     /   Beantwoorden  / 
 4. Willie

  kan mij nog goed Andy van der Meyde herrinneren ,was bij ajax ook overbodig en speelde bij twente de sterren van de hemel en wie had ajax toe ook niet meer nodig ?? ……..zijn broer is trainer bij een profclub………oja Ronald de Boer.
  Ik hoop op een mooi seizoen en geloof er in.

    /   Beantwoorden  / 
 5. edwin

  Munsterman moet nauw eens ophouden met die tegenstrijdige verhalen die hij elke keer de wereld in slingert.Andreas Bjelland is vorig seizoen aan getrokken om samen met Douglas het centrum van de verdediging te vormen.Dusan Tadic was de vervanger van Ruiz. En Kyle Ebecilio kwam transfer vrij over. Daar tegen over staan de vele miljoenen die binnen gekomen zijn door transfers en deelname aan CL en EL. Ik kan mij ook nog een uitspraak herinneren dat FC Twente elk jaar één grote aankoop zou doen. Dat FC Twente het in de crisis moeilijker heeft snap ik, maar dat hebben de meeste supporters ook. Vele in de regio zijn werkeloos geworden, maar hebben toch hun jaarkaart aangehouden. Dan is het misplaatst van de voorzitter om deze supporters elke keer een wordt voor de neus te houden en hun vervolgens de rug toe te keren.

    /   Beantwoorden  / 
 6. e

  Vandaag interview gezien op Twente-TV. Het leek wel een TELEAC Cursus; Hoe veeg (praat) ik mijn straatje schoon.

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Vergeet niet de twee trainers die nog wel wat kregen toen ze moesten gaan. Kost ook een bult geld. Maar Joop heeft wel gelijk! Hand wel op de knip houden is niet verkeerd. Hoge verwachtingen voor dit jaar vergeten. Als t maar fris en fanatiek voetbal is. Er zijn goede en mindere tijden. Zo is het was het en zal het altijd blijven. Ha dikke schik van die Utrechters die er al zijn gevlogen voordat ze de lucht uberhaupt inkwamen. Zin in nieuwe seizoen. Komt wat komt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.