Edwin Gyasi naar Almelo, Hull City wil Willem Janssen

Zo, even wat transfernieuws op een rijtje. Edwin Gyasi gaat FC Twente verlaten. De 22-jarige aanvaller gaat zijn loopbaan voortzetten bij Heracles Almelo. Sinds zijn komst naar Enschede in 2012 speelde Gyasi 13 duels voor FC Twente waarin hij 1 keer scoorde. Dan is er belangstelling vanuit Engeland voor Willem Janssen. Hull City zou de middenvelder de oversteek over het kanaal willen laten maken. Willem Janssen is bij FC Twente momenteel één van de routiniers maar bepaald niet onomstreden onder de supporters. Wat vindt u? Houden of laten gaan?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “Edwin Gyasi naar Almelo, Hull City wil Willem Janssen

 1. twentemax

  Gyasi is een leuke speler maar als Twente echt in de top mee wil doen komt hij tekort. Willem Jansen is een qua karakter hele leuke voetballer maar in het veld minder dan verwacht. Soms slordig aan de bal en net een kip zonder kop. Ik wens beide veel succes maar kan Twente geen ongelijk geven mochten ze de ambities om een top club te worden/blijven weer op willen starten na de laatste twee tegen vallende seizoenen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  Wat moeten we van Joop vinden? Tegenstrijdig lullen kan hij als de beste en dan wordt hij nog boos ook. Voorbeeld: hij zegt de ene keer dat hij de transfer binnen 3 dagen rond wil hebben van corona. Dan zegt hij weer dat het allemaal zeer prematuur is. Joop zeg dan in vervolg dan helemaal niets meer, want hier worden de supporters niet goed van.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fc Twenty

   als je alles op de nette of voorzichtige manier doet, dan betaal je op het eind het meest. dus als Joop iets roept over een eventuele spelersaankoop, dan neem ik dat altijd met een korreltje zout. Zijn handelswijze wordt echter tot in Amsterdam en Eindhoven geroemd.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Klopt! Hoe zeer ik ook achter de club blijf staan het is een wirwar van kopen niet kopen verkopen nee niet verkopen wel geld geen geld. Tjonge geen touw meer aan vast te knopen. Merk wel dat het aanzien van onze club er in de buiten wereld niet beter op wordt. Onzekerheid ten top. En dan sta je daar als supporter te hakkelen en stotteren want een antwoord geven kun je niet. Balen!!! Oppassen dat we niet het lachertje van de eredivisie worden. Dit klinkt negatief maar is serieus en met een zeer zeer rood hart getikt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Jullie kunnen er geen touw meer aan vast knopen omdat jullie op dit blog elkaar dol lulen op basis van geruchten.
   Tel hierbij de werkelijke verhalen en je bent compleet van het padje.
   Ik zou zeggen , wees positief en probeer weer een goede sfeer te krijgen onder de suporters. Zodat iedereen bij een avondje Grolsch Veste alle dagelijkse elende kwijt is en weer een week kan buffelen tot het volgende duel.
   De Chinees.
   En het gaat nog mooi worden dit jaar, let op mijn woorden!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Miaschien heb je gelijk! Maar je wordt wel een keer dol van al de verhalen en speculaties. Ik ben positief maar wel met een kritisch toontje. En dat de Veste weer een kolkende massa supporters wordt waarvan er niet een stil is. Zou prachtig zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

     Daar kunnen wij voor zorgen.
     Dus minder zeuren over wat er allemaal niet goed was, we moeten vooruit en dat gaat 2x zo goed als je een grote groep positieve suporters achter je hebt staan als 12 man / vrouw.
     De Chinees

       /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Ja en Jesus himself komt Twente verlossing brengen! Halleluja.

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  K zal de VI eens kopen, kijken wat er allemaal instaat.

    /   Beantwoorden  / 
 6. fted

  Corona komt terug.op beslissing en stelt zich open voor 3 andere clubs.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Boeskoolvak120

  Ik heb gehoord dat hahaha in die giertank Amsterdam Arena kleine jongetjes misbruikt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.