FC Twente presenteert Jesús Corona

FC Twente (of om precies te zijn: een groep investeerders) betaalde een pak geld voor de jonge Mexicaan Jesús Corona en daarom werd bedacht zijn presentatie wat op te leuken. Eerst een foto- en signeersessie in de fanshop op maandagmiddag en vervolgens voorafgaand aan het thuisduel van Jong FC Twente tegen FC Den Bosch (0-0) een presentatie op het veld van de Grolsch Veste. En zo is Jesús Corona nu al een hype en het verwachtingspatroon navenant hoog. Dat wordt nog wat. Ondertussen moet Corona vandaag alweer terug naar Mexico om de nodige papieren in orde te maken, dus die zal zaterdag nog wel niet op het veld staan tegen SC Heerenveen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “FC Twente presenteert Jesús Corona

 1. ber

  jong kealke.. kritische journalist, gaat hij ontspannen mee om…

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Ben benieuwd wat hij ons brengt! In ieder geval versterking, afwachten.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Maar met zulke namen val je in ieder geval op. Jesus Corona Ruiz, verlossend lekkere belofte.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Willie

  hopelijk de sensatie van dit seizoen.
  Heb er vertrouwen in.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Methew

  Lach me kapot als hij PSV aan het huilen maakt..en de rest

    /   Beantwoorden  / 
 6. Methew

  Correctie: Maak daar maar PSV+AJAX van.. Las alweer een paar Denigrerende berichten over Twente en dat deze man geen toppertje is als Ibrahim, Lionell, Cristiano destijds waren. Zou enkelt een goed toernooi’tje hebben gespeeld. Vandaar dus lach me kapot als beide clubs er goed kennis mee gaan maken. Maak het waar, Corona!

    /   Beantwoorden  / 
 7. ber

  @metthew

  helemaal mee eens!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Haldamir

  Laten we niet te hard van stapel gaan lopen en daarmee onbewust een enorme druk op deze knaap leggen. Het is goed mogelijk dat Corona, net als Gutiérrez, eerst een jaar nodig heeft om te acclimatiseren. We gaan het zien tot wat deze knaap in staat is, maar nogmaals…gun hem wel de ruimte daartoe ;)

    /   Beantwoorden  / 
 9. Methew

  Absoluut Haldamir alleen verwacht ik wel, gezien mijn eerste indruk, meer van hem dan Gutiérrez. Los van het feit dat Gutiérrez ook een zeer getalenteerde voetballer is en zeker ook de moeite is om voor naar het stadion te komen! Ook onderschat ik zijn progressie niet gezien qua acclimatisatie hoe jij het stelt. Denk vanuit mijn eerste indruk dat hij gelijk al versterking is voor de basis. Misschien wel naar een jaar publieks lieveling is.. Mooi he, die vooruitzichten?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Haldamir

   De vooruitzichten zijn zeker mooi en hoopvol in aanvallend opzicht. Ik ben echter toch iets terughoudender geworden in het scheppen van verwachtingen. Zo werd Roland Kollmann destijds met veel bravoure ontvangen en klonken de koebellen vanaf de tribune bij zijn warming up. Roland bleek echter niet met de ontstane verwachtingen om te kunnen gaan en faalde bij FC Twente. Ook Marc Janko is zo’n voorbeeld gebleken omdat hij bij Redbull Salzburg een doelpuntenmachine was. Marc paste niet in het spel van FC Twente en faalde in voetballend opzicht.

   Gutiérrez is een sleutelspeler geworden van FC Twente, maar daar heeft hij een jaar voor nodig gehad. De komst van Corona wordt als ‘nog groter’ gezien t.o.v. Gutiérrez, maar misschien ‘staat’ hij er ook pas het volgende seizoen. Op basis daarvan ben ik dus minder uitbundig van bepaalde verwachtingen ;)

     /   Beantwoorden  / 
 10. Methew

  Ja de hoop dat hij gelijk invloeit in het teamgeest is altijd aanwezig. Alleen reëel gezien heeft het wat tijd nodig. Maar zoals ik zei, hij is qua inschatting van mij, gelijk al een versterking.
  Ben benieuwd of ik het goed heb, en laat het toch maar even op me afkomen. PSV op zen vroegst hé?

    /   Beantwoorden  / 
 11. Erwin

  Over aclimatiseren gesproken van Gutiérrez, afgelopen zondag zag ik bij hem ook iets wat ik nog niet eerder bij hem zag : emotie. Ook al was de oorzaak frustratie, voorlopig liet hij het er wel even uitkomen. Op zich is dat heel goed, nu alleen nog omzetten in de juiste prikkels….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @Erwin, klopt wat je zegt. Ik denk dat we hier te maken hebben met een liefhebber vh spelletje pur sang die zich (terecht) ergerde aan het negatieve spel van vitesse. Daarnaast kreeg ik ook een beetje de indruk dat hij bij die scheids Guzbuklukkluk niet veel goeds kon doen. Je zag hem constant Gutierrez in de gaten houden. Hij floot op het middenveld een overtreding tegen die kleine waarvan ik hardop dacht; ga je daar nou voor fluiten? Ondertussen kon ‘good old’ Theo aan de overkant iedereen tegen het gras zwiepen hetgeen niet met een vrije trap werd bestraft. Wallace zou zeggen; had die hangmat uit Zweden het temperament van Gutierrez maar. :-)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.