Darryl Lachman: nog steeds geen witte rook

Spannend! Afgelopen woensdag meldde RTV Oost hier dat FC Twente zich bij PEC Zwolle had gemeld om Darryl Lachman per 1 juli dit jaar naar Enschede te halen. Dat zou een transfervrije overgang betekenen, omdat het contract van Lachman deze zomer afloopt. Een directe transfer zou voor FC Twente, in verband met de transfersom, geen optie zijn. Verder heeft PEC Zwolle de verdediger ook nog een aanbieding gedaan om hem langer te binden, maar die heeft Lachman naast zich neergelegd. Donderdag trainde Lachman nog gewoon mee in Zwolle. De spanning neemt toe, want de sluiting van de transfermarkt nadert (vrijdagavond om middernacht). Mocht er voor tijd toch nog een club komen die een tussentijdse transfer kan financieren, dan grijpen wij Tukkers alsnog mis.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

2 reacties op “Darryl Lachman: nog steeds geen witte rook

  1. phenix

    en peterwisgerhof stapt. itemtje waard onnie?

      /   Beantwoorden  / 
  2. twentemax

    Helemaal eens met Phenix. Nooit geen stervoetballer maar voor ons in het kampioensjaar wel een rots in de branding! Deze jongen mag van mij in de jeugd gaan werken of trainers opleiding doen. Karakter voetballer met de goeie spirit!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.