Quincy Promes onderweg naar Spartak Moskou

Wat krijgen we nou? Quincy Promes, ons jonge talent met de verstandige teksten, die – nadat hij afgelopen zomer bijna was meegegaan met het Nederlands elftal – onderstreepte bij FC Twente te willen blijven, die blijkt nu ineens onderweg naar Spartak Moskou? In wat voor wereld leven we? Niet te geloven. Waarom kiest Quincy voor groot geld in een waardeloze competitie? Waarom blijft hij niet bij FC Twente om zich in de kijker te spelen van clubs uit de échte competities? Zucht. En dat een paar dagen voor het begin van de competitie. Schijtzooi!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

42 reacties op “Quincy Promes onderweg naar Spartak Moskou

 1. twentemax

  Zie vorige item. En het klopt straks verpieterd Promes daar op de bank net als Ola John. Getverderre. Quincy moet blijven.

    /   Beantwoorden  / 
 2. kabert

  Weer het spelletje van meneer munsterman die geld nodig heeft kijk maar eens terug ola john,luuk de jong en zijn er wel meer te noemen,helaas werkt het zo bij een club als fc twente..
  Er zitten mensen die twente een te grote broek aanmeten daarom ook de situatie die nu heerst.
  We mogen hopen dat wij het geluk hebben die ze bij feyenoord hebben gehad met de jeugd,en dat er nog een club komt die onze superspits wil kopen.
  En een keeper is ook geen overbodige kuxe.
  Maar we zullen zien waar het schip strand we hebben elk seizoen wel wat te en meestal valt het achteraf wel mee.
  Twijfel …ha aks ik kees dat castanios word geposteerd op 10 denk ik toch dat schreuder beter zijn papiertje weer kan inleveren,op die positie miet je minimaal een bal kunnen aannemen en rust aan de bal hebben heeft die man toch helemaal niet.maar positief is weer de belangstelling in mokotjo giede voetballer zyech ernaast lekker hoor.
  In ieder geval iedereen een mooi seizoen toe gewenst.met hoogte en dieptepunten.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Moeke

  Ik vermoed dat net als Ola John, dit een soort gedwongen vertrek is voor Promes. Joop en Doyen zien de centen graag komen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Je kunt wel weer van alles gaan kopen, maar met die dooie harken in de technische staf is het maar zeer de vraag of ze de boel wel kunnen motiveren en opzwepen. Want waar is onze voorspelde topper Corona momenteel in vredesnaam !? Deze jongen krijgt geen vertrouwen, geen kansen en verliest zichzelf daardoor in verkeerd ( eet- ) gedrag. Kleurloze dorpspastoors als Schreuder en Jansen missen elke vorm van personality om moeilijke jongens op de juiste manier te raken. Reken maar dat die Ziyech ook geen duffe ja-knikker als Brama of Breukers is. Lastig, joh…

    /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  wat een grafzooi… wederom je financiële gaten dichten joop klasse! Vervangers? wie o wie??

    /   Beantwoorden  / 
 6. willem wering

  Zo zie je maar weer, geld maakt blind. Zeker na al zijn uitspraken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   tsja, daarom vermoed ik dus dat Twente en Doyen het initiatief hebben genomen en niet Promes zelf. aan de andere kant, niets is gekker dan de voetbalwereld…..en als Promes niet wil ga je niet praten in Rome lijkt me.
   Of zet Joop echt het mes op de keel zoals ook al door Ola John werd beweerd?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Nou ik hoop van harte dat een speler dat zelf nog mag bepalen in goed overleg anders ben je niet geschikt om voorzitter te zijn van onze Reds.
    Maar als het niet voor de wind gaat bij Twente qua aankopen de laatste drie jaar hoor je Joop ook niet om het boetekleed aan te trekken van jarenlang kutaankoopbeleid.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Red Alert

  Volgende verkoop ook in de maak nu Bony ook op het punt staat te vertrekken. Dan is het dag Castaignos!!!!
  Mooi zo , paar daagjes voor competitiestart.
  Munsterman kan weer lachen, want zijn gaatjes (financieel)
  zijn weer opgevuld . Kan meneer weer met de borst vooruit lopen na drie jaar verprutste aankopen te hebben gedaan. En de supporters moeten maar weer hopen op een top 8 klasering.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ppiet

   Castaignos weg is sowieso gunstig – man krijgt miljoen jaarsalaris en is ondanks alle fluwelen handschoentjes vervelend. en als je 6 miljoen kan terugkrijgen meteen doen

     /   Beantwoorden  / 
 8. Wallace

  Joop kennende hangt hij op dit moment aan de lijn met sheik Abu Slalip van PSG in een poging Van der Wiel te huren. Eens een megalomaan, altijd…?

    /   Beantwoorden  / 
 9. Piet

  Wat denken jullie dat promes op moet brengen?

  Gezien t moment, duur contract, zeg ik minimaal 15 miljoen…hopelijk meer

    /   Beantwoorden  / 
 10. phenix

  mooi weer een beetje geldbinnen. zyiech halen en probleemopgelost. in joop we trust. oja promeswoublijven maar ja nu het grote geld lonkt is hij ook maar gewoon een mens en cashed.ik zeg strik erom 15mlj in de pocket en ajuu

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Poen poen poen poen, en dan nog wel naar Rusland, wat hebben we daar ook alweer tegen! Maar vooruit ik zag tv Twente en bij de vraag van B v L aan Alfred Schreuder bij welke plek wij dit Twente aan het einde vd competitie zouden zien. Hoorde ik hem denken, shit, niet te hoog inzetten want we moeten eerst uit de rooie cijfers en de media weet nog niet dat Promes gaat! Plek 1 t/m 5 was het antwoord. Nou hopelijk zullen we ons Twente daar zien. Zyyech kan wel op de verlanglijst staan maar of je hem krijgt is de vraag nog maar. Nee, met Breukers, Marsman op het veld komen we niet op plek 5 maar zakken nu dsn echt naar de middenmoot. Wat een begin van de competitie…

    /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  Verwacht een 10 miljoen voor Quincy. Nergens zijn ze zo gek om grof geld te betalen als in Rusland.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Sorry, maar dan is die 10 miljoen een lachertje voor een jeugdig internationaal talent met een nieuw drie jarig contract. 15 miljoen komt eerst En die Russen hebben zwarte knaken zat !
   Of zal het toch weer Twente zijn die een talent voor een habbekrats de deur uit doet.

     /   Beantwoorden  / 
  2. phenix

   15mlj max 3jr contract.mooie prijs toch voor iemand die 1 seizoen heeft gepresteerd

     /   Beantwoorden  / 
 13. rene

  Kom op zeg wat heeft munsterman hiermee te maken!! Promes kiest voor het geld zoals zoveel Twentespelers. En neem van mij aan van die promes zien we nx meer terug. Eigen schuld!! Wie gaat er nou naar Rusland. Las dat hij 3 miljoen per jaar kan verdienen. Hoop alleen dat we nu zyech en mokotjo kopen. En misschien castaignos nog verkopen!! Dan hebben we er weer een leuk elftal staan. Alleen jammer dat het weer zo kort voor de competitie-aanvang is!!! Kiekn wat word

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Nou beste @René, geloof mij maar dat Joop geen gemakkelijk kereltje is. Dat mag ook gerust hoor, je hoeft ook niet alles maar te accepteren. Maar je parreltje laten verzuipen in de ruwe zwarte olie van Poetin & ook nog zo’n waardeloze competitie. Dat vindt ik onbegrijpelijk van Joop dat hij daaraan meewerkt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    Nee geloof ook niet dat joop een makkelijke is red, maar als je zaols jij promes een pareltje noemt en je kunt over de 10 miljoen krijgen voor hem, dan had ik het ook gedaan. Ben het helemaal met jou eens dat je zegt dat het een talentvolle speler is, maar je vergeet dat hij nog maar 1 seizoen in de eredivisie heeft gespeelt. En ik ben van mening ook al zou promes dit jaar weer een goed jaar draaien, dan zal je qua geld niet veel meer voor hem beuren. Maar speelt hij een slecht seizoen dan is hij nooit meer 10 miljoen waard. Tevens denk ik dat Promes zelf had moeten zeggen, naar rusland ga ik niet. En ik geloof nooit dat joop promes gepusht heeft om naar rusland te geen. Nee promes denkt zijn zakken te vullen daar (3 miljoen in het jaar). Is zijn goed recht hoor, maar lul dan niet van ik wil graag bij Twente blijven.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

     Maar beste René , laat je dan je prof carrière in de soep lopen voor dat Kut moskou ????? Daar zit toch niemand op te wachten ??
     Ik zeg : veel te domme beslissing en dat kost hem de kop !!!!!
     Effe miljonair zijn en dan zwaaien met je rest van je toekomst. DOM DOM DOM ¡¡¡¡¡

       /   Beantwoorden  / 
     1. rene

      Nee Red je hebt helemaal gelijk, maar dat zei ik ook. Ik geloof dat je Promes ook niet weer ziet in het voetbal. Maar dat is zijn keuze. Duidelijk voor het geld gekozen

        /  
 14. Bertje

  Kijk dat je een speler goed, voor veel geld kunt verkopen, zat er aan te komen.
  Als deze miljoenen maar niet in Joop’s snode plannetje verdwijnen voor het bouwen van een nieuw stadionnetje voor de jeugd en de dames, want met alle respect, daar komen hooguit twee man en een paardekop kijken.
  Investeer het grootste deel in je selectie, want daar kun je je kapitaal verdienen.
  En vraag i.d.d. 15 miljoen.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Bertje

  Had net een reactie getypt, maar blijkbaar iets misgegaan.
  Kijk, dat je een speler goed kunt verkopen voor hopelijk 15 miljoen is begrijpelijk, maar investeer het in je selectie want daar kun je kapitaal mee verdienen en laat Joop het niet investeren in zijn plannetje om een stadionnetje voor de jeugd en dames te bouwen, want daar komt hoogstens twee man en een paardekop kijken.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Wallace

  Hoe langer je er over nadenkt, hoe vreemder deze nakende transfer is…15 miljoen voor Promes…van Spartak Moskou, dan nog…Promes kan naar Dortmund, naar de Premier League, Spanje, de Serie A heeft hem in de peiling…De sturende werking van het belanghebbende Doyen is onmiskenbaar. Als Doyen aan Dundee United had kunnen verkopen, was Promes daar heen gegaan. Of naar Boko Haram FC, voor Joop’s part. Wat een wereld.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Wallace,
   Iedereen praat over het pareltje PROMES dat betekent dat hij zich nog verder moet ontplooien.
   Gaat hij dat in Rusland wel doen ??
   Ik denk dat het voor hem bij spartak Moskou heel moeilijk zal worden.
   Als de winters daar streng zijn kan het daar langdurig heel koud zijn -40 tot -45 mogelijk.
   Bovendien denk ik dat hij het Nederlands elftal wel kan vergeten.
   Dus is zijn verstand ook nog niet volwassen.
   Mijn gevoel zegt, hij is er nog niet klaar voor. Hij had zeker nog twee jaar bij ons moeten blijven.
   Wat de transfer som betreft Fc Twente vroeg 15 miljoen, Spartak lijkt daarmee accoord te gaan dus gaan we uit van 15 miljoen, hoeveel zou Goahaed daarvan krijgen en hoeveel krijgt Doyen ??
   Zo zie je maar weer, zoals ik al eerder beweerde Joop verkoopt zijn eigen moeder nog als hij dat nodig vind.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Weet je wat het is @als : ik kom met veel liefde naar de Veste voor zo’n jonge als Promes. Daar geniet ik van. Maar als die ook al voor een scheve duit ( zwarte ruwe olie knaken) vertrekt uit de hell van Enschede dan weet ik het niet meer !!!!!!
    Eerst groot praat en dan met de noorder zon vertrekken.
    DAAR MOT IK ECHT VAN HUILEN, VOORAL NAAR ZO’N KUT COMPETITIE.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Piet

    Promes was verhuurd aan GAE dus GAE vangt niets.
    Hiddink zou de Russische competitie wel volgen toch?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet

     Zeg Piet, er is hier al een Piet, dat ben ik. Als je hier eenmalig komt geen probleem. Neem anders even een andere naam aan, graag. DANK!

       /   Beantwoorden  / 
 17. twentemax

  Ik denk dat als Promes geduld had gehad en bij ons doorgegroeid was naar een dikke briljant hij zeker kansen had gehad in de PL bij van Gaal. En zeker ook in Oranje.Hier stond hij toch op de drempel. Dus snap ik hem echt niet en kan ik me niet voorstellen dat hij kiest voor Rusland. Ook vind ik dit eigenlijk bij zijn persoon niet passen, zo maar weg zijn! Vind hem echt een type dat zeker voor zn sportieve cariere zou gaan! Nu heeft ie geld als water maar of t ie schik heeft????? En trouwens 15 miljoen is buiten proporties!!! Deze jongen voetbalt net een jaar in de eredivisie. Hij heeft talent maar 15 miljoen is extreem. Gekke Russen, geld als water maar voor de rest…. Twente is allang blij met de poen maar inderdaad waar ga je nou nog voor naar het stadion?? Ik ben benieuwd hoe de staf deze aderlating gaat oplossen. En wie er evt toch komen want Mokotjo zie ik ook wel vertrekken naar het buitenland. Zo langzamerhand is FC Twente half PEC aan het worden net als een paar jaar geleden iedereen uit Feyenoord ineens bij ons aan het spelen was. Eigen jeugd is ook maar een enkeling , toch?? Na deze schokkende transfer maar weer proberen alles in een positief daglicht te zien. Maar ja, t valt nog niet mee.

    /   Beantwoorden  / 
 18. ber

  ik vraag me inmiddels héél een af wat als kastanjes weggaat… wie halen we dan? of wordt het borven die ons naar de 7e plek lootst. ik wil eindelijk weer eens een klasse spits.zien spelen in enschede waar tegenstanders tegenop kijken…

    /   Beantwoorden  / 
  1. LangeJan

   Mirco Born was niet goed genoeg voor Twente, gaat nu bij Hertha BSC spelen voor de ploeg van Jos Luhulay die het wel in hem ziet zitten, ja niet iedere trainer heeft dezelfde mening.
   Twente kan beter van Polen halen als rechter verdediger dat is een super goede rechter verdediger.
   Probeer zuschen maar eens in de spits van het eerste, want wij hebben de laatste jaren miskopen genoeg gehad. KWW

     /   Beantwoorden  / 
 19. aks

  Durft Schreuder het zaterdag aan om te beginnen met Castaignos op 10, Borven in de spits en Lachman centraal achterin en coco Martina als rechter vleugel verdediger.
  Zuschen op de bank als wissel voor Borven

    /   Beantwoorden  / 
 20. Wallace

  Zsusschen, mijn god, die kan er werkelijk helemaal niks van. Probeer dan Conchita Wúrst te huren. Balvast en veel diepgang. Zsusschen…dat blijft er dus over, jongensjongensjongens…

    /   Beantwoorden  / 
 21. Paul

  Voetbalmakelaarsmaffia willen spelers ook wel dempen in de put ,als ze hun geld maar beuren .Poetin heeft 20.000 militairen opdracht gegeven om aan de grens van de Oekraine een kopje thee te gaan drinken .En Promes :we gaan naar Moskou toe we gaan naar Moskou toe la la laaa lalala laaaa laaaaaa laaa la la la …..en daarna krijgen we de bommen op ons hoofd .

    /   Beantwoorden  / 
 22. aks

  Laatste nieuws Promes, hij is inmiddels gekeurd en in een Russische krant staat dat hij voor 6,5 miljoen euro naar Spartak M gaat.
  Ik snap het niet helemaal is Joop weer onder de duiven aan het schieten
  Of is 6,5 miljoen euro misschien 15 miljoen Roebel ????

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Volgens expressen gaat Promes geen 3 maar 2 miljoen verdienen.

     /   Beantwoorden  / 
 23. Wallace

  Het zal me inmiddels aan m’n hoornige hangzak jeuken wat Joop voor Promes beurt of wat Quincy van die oliebazen krijgt, ik wil dat Hakim Ziyech liefst gisteren rapse hieropan geet, en dat er een back bij komt die met beide poten op links en rechts uit de voeten kan. De competitie gaat beginnen, eindelijk weer focussen op clubvoetbal en laat dat oeverloze gezeik over monneten en hoeveel dan en met welk bonussysteem en shit, laat dat lekker achter de schermen dooretteren. Fluiten scheids, halluf driééééé !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   He Wallace, zal me niet verbazen dat die Munsterman nu weer gaat zeggen: Als er 1 weggaat / mag er 1 weerkomen (en dat is Mokotjo). En de rest van de knaken gaat er een beetje naar de investeringsmaatschappij en de rest lossen we af op het stadion. Dan hebben we straks een eigen stadion wat helemaal van ons alleen is alleen staat er een Jupiler-league elftal op die mooie grasmat waar 30.000 trouwe supporters naar toe komen.
   Of wordt Joop nu toch een keer verstandig en haalt per direct Ziyech op ??????

     /   Beantwoorden  / 
 24. aks

  @walace
  hoe denk je over van Polen als verdediger ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Het, Van Polen, is geen topper, maar komt-ie niet uit de opleiding van Vitesse ? Volgens mij heeft hij een verleden in Arnhem. Maar goed, alsof dat wat betekent. Lijkt me wel een degelijke jongen en zijn ervaring is ook wat waard. Hij kent Lachman, hij kent Mekutje, Kotjo, sorry, weet je, en zo krijg je een laatste lijn die malkaar goed weet in te schakelen bij de opbouw. En een Nederlander is ook wel weer eens fijn wegens de onderlinge communicatie en te maken afspraken. Kost immers ook geen drol erbij. En dan Schilder en Breukers nog voor de window dicht gaat lozen in de Jup League.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.