FC Twente huurt Ryo Miyaichi van Arsenal

Toch nog transfernieuws op de valreep. FC Twente huurt aanvaller Ryo Miyaichi voor de rest van het seizoen van Arsenal. Hij is geen onbekende in de Eredivisie want in 2011 kwam Miyaichi al enige tijd op huurbasis uit voor Feyenoord. En ook goed nieuws: Jerson Cabral – ja die stond ook nog op de loonlijst van ons Tukkers – wordt verhuurd aan Willem II. Verder wordt ook Tim Holscher verhuurd en wel aan het Duitse Chemnitzer FC dat uitkomt in de 3. Bundesliga. En dan zijn we er verder wel zo’n beetje.

8 reacties op “FC Twente huurt Ryo Miyaichi van Arsenal

 1. Joop

  Wat een hectiek weer op twentefans waarom Corona niet zou spelen, Schreuder zou de pik om hem hebben… Zucht, wat denken jullie? Er zal zich vast wel iets voor hebben gedaan e.d. toch? Als Corona echt zo geweldig was en hij schiet Schreuder van de ene naar de andere overwinning schiet dan is Schreuder daar toch ook bij gebaat? Ik denk dat Corona niet leeft als een prof, zie hem zelf ook regelmatig in het casino en lees verhalen over MacDonalds zus, Broodje beenham zo etc etc… Hij komt echt nog wel aan de bak en we gaan echt nog wel lol aan hem hebben maar er zal vast wel iets meer achter zitten dan: Schreuder mag hem niet? :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Mijn mening over Corona is bekend, Joop. Hij kwam vorig jaar als een soort messias bij ons binnen. Iedereen stond te trappelen van ongeduld om die jongen te zien spelen. In plaats daarvan gaf Twente hem alle ruimte om zich aan te passen. Nieuwe cultuur, nieuwe mensen, nieuw klimaat en weet ik allemaal wat. Dat zal allemaal wel, maar voor hetgeen hij hier kwam, namelijk om te voetballen, heb je naar mijn mening niet zolang nodig om je aan te passen. Overal ter wereld wordt er namelijk 11 tegen 11 gespeeld met een ronde bal en 2 doelen. Ze hebben hem veel te veel tijd en ruimte gegeven. Vanaf minuut 1 hadden ze hem echter bij Jong Twente moet opstellen. Oftewel; gelijk een stuk verantwoording geven en hem het gevoel geven dat van hem het e.e.a. wordt verwacht. Vanuit de luie stoel krijg ik de indruk dat het allemaal te vrijblijvend was. Romario was ook altijd een beetje moe en kwam te laat en te dik terug, maar daar liep wel een peoplemanager die dat precies wist aan te pakken. Romario betaalde dat dubbel en dwars weer terug. Na dat belabberde optreden van sommige spelers en de goede vorm van Corona had ik hem zelfs minimaal al een invalbeurt gegund, maar daar dacht Alfred blijkbaar anders over.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Ja ok, Dinkel dat is jouw gedachte en de mijne. Maar waarom zou Schreuder geen gebruik van hem maken?
    1) Hij ziet het niet in hem zitten.
    2) Hij heeft de pik op hem.
    3) Corona leeft niet als een prof

    Andere opties zijn er niet toch?
    Dan lijkt mij 3 de meest realistische optie?
    En of je het dan met Schreuder eens bent of niet, dat kan verschillen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Ik weet het niet Joop. De medaille heeft altijd 2 kanten, maar waarom komt Twente niet zelf met een korte verklaring? Corona had tegen Helmond Sport aan 7 minuten genoeg om zijn klasse te laten zien. Dus jouw optie 1 lijkt mij zeer onaanemelijk. Optie 2 zou absurd zijn, dus blijft 3 over. Als Twente er alles aan gedaan heeft om hem in het gareel te krijgen, tja, houdt het natuurlijk wel een keertje op. Hoe graag ik hem ook eens een week of 6 in dat eerste zou zien willen spelen.

       /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  De schrijnende toestanden rond Corona zijn typerend voor de lauwe dorpscultuur bij Twente, waar voetbalkwaliteiten ondergeschikt zijn aan de kille kadaverdiscipline van de gemaakte coach Schreuder, die de voetballiefhebber niks te bieden heeft. FC Twente dreigt een ééndagsvlieg te worden die razendsnel aftakelt en gewoon weer afdaalt naar de obscure middenmoot van de Eredivisie als gevolg van jarenlang financieel en technisch wanbeleid.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Een eendagsvlieg wel in de vorm van kampioen worden. Niet in de vorm van dat ze een vaste club in de top 4 van nederland zullen zijn. Met de 4e club wordt dan niet bedoeld dat ze elk jaar bij de 1e 4 van nederland eindigen, maar wel de 4e club qua begroting, grootste stadion etc etc. In Nederland kan iedereen van iedereen winnen, Ajax wordt ook 4 jaar achter elkaar kampioen maar daar zaten seizoenen bij dat het maar een paar puntjes verschil was?
   Ajax, Feyenoord, Psv, Twente, Vitesse, Az en dan weer Heerenveen en dan weer Groningen zullen aan elkaar gewaagd zijn. Wij zullen daar gewoon standaard bij horen ben ik nu wel van overtuigd.
   Kampioen worden niet, dan moet echt alles kloppen en meezitten…

   Jan van Halst gaf dat laatst ook als antwoord, hij was er wel zo van overtuigd dat de basis bij Twente nu wel zo stabiel is dat hij Twente niet meer zag afzakken naar middenmoter.

   Dat vertrouwen heb ik er ook wel in Wallace.

   Er staat nu toch gewoon een prima selectie?
   Ok de verdediging is wat zwakjes, en de vleugels vallen me tot dusver tegen. Maar denk dat het nog wel gaat draaien en we gewoon weer top 4 eindigen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Dit ventje zal dan wel sneller zijn dan de rest .Als je de engelse competitie bekijkt maar hij zal toch een beetje slomer moeten gaan worden .Hij zal toch moeten wachten op diegene die met hem een 1 tweetje wil gaan doen .Al ben je nog zo snel ,als de slak de bal heeft zul je toch echt moeten wachten tot de slak bij je is .En die andere aanwezigheidsspeler Engelenhaar mooi bedrag voor de derde helft aan het schap .Wat moet je nou met een 35 jarige voetballer in de kleedkamer in de eredivisie .Dat is toch geen visie .Je kunt beter 1 Ronaldo in de kleedkamer hebben zitten dan 10 engelenharen op het voetbalveld .Ik kan deze visie totaal niet volgen .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha

  Paul bedoelde jij niet een drievingerige luiaard in plaats van een slak?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.